Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
24-02-2008, 18:49:00

A dlaczego wlasciwie nalezy unikac slonca podczas stosowania tego leku?????
Bo wydawalo mi sie ze opalenizna pomagala wczesniej i jakos tak lepiej bylo??
tomson
gość
24-02-2008, 18:52:00

Kinga, ja tez mialam depresje taka jakas i senna bylam , powoli, stopniowo mijalo mi to zmeczenie bez powodu, zajelo mi to jakies 4 miesiace..
skonczylam kuracje pod koniec czerwca, a od pazdziernika do stycznia musialam zdac 20 przedmiotów ( caly 4 rok w 3 miesiace, studiuje ekonomie), zdalam na same dobre oceny, w ogole nie mialam problemow z przyswajaniem wiedzy,a nawet jakos mi sie myslalo sprawniej, bo nie dolowalam sie widokiem ryjka w lusterku...i dostalam sie na uczelnie ekonomiczna w Irlandii!!! i bylo tylko jedno miejsce, a ja sie dostalam, a nie bylo latwo, duza konkurencja, rozmowa po angielsku, pytania szczegolowe o Unii Europejskiej..
wiec glowa do gory, bedzie lepiej, a narazie podpoczywaj duzo i sie nie stresuj..
btw, mi na zmeczenie pomogl aerobik chodzilam z 3 razy w tyg i od razu wracala mi energia do zycia:D
a z suplementow radze orpocz witamin spozywac olej z wiesiolka 3 razy dziennie( zawiera GLA, ktory usprawnia funkcjonowanie mozgu), jesc tluste rybki i pic duzo zielonej herbaty, ja pije 5 dziennie)
a w ogole to w czasie kuracji pracowalam w wiedniu, mialam 6 miesieczna praktyke, tez duzo myslenia, tez mi sie strasznie spac chcialo, ale dalam rade i pod koniec dostalam bardzo fajne referencje od firmy
hehe, smieszne, ale dwa najbardziej myslotworcze okresy w moim zyciu przypadly na czas kuracji i te pare miesiecy po, a kiedys mialam problem na 2 roku studiow ze zdaniem sesji, mialam mega depresje i niska samoocene, co odbilo sie na moich wynikach w nauce...wtedy tez nie dostalam sie na praktyki zagraniczne, ani tez nie mialam stypendium...
pozdrawiam! LEELOO
gość
24-02-2008, 19:10:00

Hmmmm.... dzieki za rady i pocieszenie ... niewiem jak to bedzie ze mną ale jak narazie jest ....

kinga
gość
24-02-2008, 19:11:00

Hejka! Ja takze mam problemy z nauką, ale raczej z koncentracją wogle nie moge sie skupić na tym co robie. Druga sprawa to mam stany depresyjne potrafie ryczeć pol dnia a pozniej sie usmiechać to jest straszne :/ Raz mowie ,że jesli mi wszystko nie zejdzie to sobie coś zrobie, chociaż wiem,że mam takich rodzicow,ze po kuracji zaplacą mi za zabiegi jak bedzie potrzeba. Nsjgorsze,że przez to gowno cos we mnie "zgasło" i chociaż teraz jest o niebo lepiej to i tak czuję się tak samo tzn zle
pozdr Aga
gość
24-02-2008, 19:31:00

Aga jesli chodzi o stany depresyjne ja mam to samo , myslalam ze jak syfy mi przestana wyskakiwac to bede caly czas sie cieszyc , a tu buzka ladna a ja nadal potrafie ryczec dzien w dzien mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa , caly czas wydaje mi sie ze wszystko jest przeciwko mnie i nic mi sie nie udaje a jesli chodzi o nauke to nie mam problemow z koncentracja tylko nic mi sie nie chce i nie zalezy mi na ocenach, kiedys bylo inaczej w moim zyciu
Magda
gość
24-02-2008, 21:26:00

apropos zaników mamięci... to mam nadzieję że wszyscy zapomnimy co to pryszcze hihi tego życze wam i sobie )

XENIA
gość
24-02-2008, 22:09:00

DO TOMSONA

Izo zaje.biscie wysusza skore. Wystawiajac ja na slonce, robisz to jeszcze bardziej co moze skonczyc sie poparzeniem, wystepowaniem plam itp., a tego nikt nie chce. Promieniowanie uv i tego typu bzdury...

Pozdrawiam

=============================================
WWW.***.PL - pomagajmy sobie w walce z trądzikiem
=============================================
gość
24-02-2008, 22:55:00

24-02-2008 o 13:24, gość :
Xenia,ma racje to pisałam ja Jestem faktycznie 8 miesiecy po zakonczeniu i narazie przynajmniej jestem bardzo zadowolona. Nawet nie wyskakuja mi nawet małe krostki nic... I nie stosuje jakis specjalnych mazideł , tylko krem i masc na przebrawienia ktorych praktycznie juz nie ma Mieszkam niedaleko Lublina i tam sie leczyłam własnie. A zdjecia tu moje gdzies były juz po skonczeniu izo. Ale az tak nie wierzycie ze jest wszystko ok czy co o co chodzi??? To ja wam mowie ze taka cere ładna miala chyba jako 10-latka Aaa i były tu pytania odnosnie Physiogelu, ja go uzywam i jest super. Nie wiem o co tam jeszcze pytaliscie w kazdym badz razie jakby co to chetnie odpowiem Basiek

Przepraszam, ale tak szybko czytałem, że źle zrozumiałem. A możesz umieścić jeszcze raz foto tylko aktualne bo chodzi o to, żeby przedstawić jak wyglada skóra po całkowitym zagojeniu. Pozdrawiam
gość
25-02-2008, 08:10:00

24-02-2008 o 22:26, gość :
apropos zaników pamięci... to mam nadzieję że wszyscy zapomnimy co to pryszcze hihi tego życze wam i sobie )

XENIA

dobra myśl

Maciek
gość
25-02-2008, 13:19:00

stosujecie już bloker jakiś na słońce ? jaki?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: