Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-02-2008, 23:07:00

14-02-2008 o 19:23, gość :
rety juz 3,5 miesiace w tym 2 miesiace dawka 40mg i 1,5 miesiaca 60 mg i wciaz pelno tego gowna wyskakuje, juz cos zaczynam watpic ze mi to pomoze
/mike

Też mam ten problem powodzenia
Patryk
gość
14-02-2008, 23:07:00

14-02-2008 o 19:23, gość :
rety juz 3,5 miesiace w tym 2 miesiace dawka 40mg i 1,5 miesiaca 60 mg i wciaz pelno tego gowna wyskakuje, juz cos zaczynam watpic ze mi to pomoze
/mike

Też mam ten problem powodzenia
Patryk
gość
15-02-2008, 09:41:00

Hej,

Brałam *** 12 miesięcy, kurację skończyłam 1,5 miesiąca temu. Jesli chodzi o trądzik pomógł w 100%. Pryszcze nie wyskakują, cera się nie swieci, makijaż nie spływa po 2 godzinach - rewelacja. Niestety pojawił się mały problem z włosami. Od tygodnia zaczęły się strasznie przetłuszczać, własciwie już 3-4 godziny po umyciu wygladają jabym nałożyła na nie tonę odżywki. W trakcie kuracji włosy były wiecznie suche i gdyby nie to że po 4-5 dniach czułam że sa juz poprostu brudne właściwie nie musiałabym ich myć A teraz katastrofa!!!
Czy ktos wie dlaczego tak mi sie zrobiło i jak sobie z tym poradzić????
gość
15-02-2008, 10:46:00

witam,
jaki szampon polecacie na lupiez? ja nigdy nie mialem do czynienia z tym problemu a teraz niestety mam i kompletnie nie wiem czym myc glowe :/
Tomek
gość
15-02-2008, 11:40:00

Dobra już mnie wypuścili Zrobili mi badania co zawsze jakiś zastrzyk i mam mnie podobno na 3 tyg zabezpieczyć A dawki to chyba jak na swoja wagę nie mogę mieć już mniejszej.
gość
15-02-2008, 12:29:00

Czesc pytalem juz o to kiedys i nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi.
Mam pytanie odnosnie takich czerwonych plam w miejscach gdzie kiedys byly dosc spore syfy. na policzkach mam duzo takich plam, pozostalosci i jak zauwazylem one cos nie znikaja. albo znikaja ale w bardzo malym stopniu.Myslicie ze one jeszcze znikna??????
Czy tak zostana i nalezy podjac jakies osobne leczenie w tej kwestii np masc albo jeszcze cos innego????????
Prosze o odpowiedz.
tomson
gość
15-02-2008, 15:55:00

15-02-2008 o 13:29, gość :
Czesc pytalem juz o to kiedys i nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi.
Mam pytanie odnosnie takich czerwonych plam w miejscach gdzie kiedys byly dosc spore syfy. na policzkach mam duzo takich plam, pozostalosci i jak zauwazylem one cos nie znikaja. albo znikaja ale w bardzo malym stopniu.Myslicie ze one jeszcze znikna??????
Czy tak zostana i nalezy podjac jakies osobne leczenie w tej kwestii np masc albo jeszcze cos innego????????
Prosze o odpowiedz.
tomson

mam ten sam problem, mi dermatolog powiedzial zeby nic nie stosowac do konca kuracji IZO (wlokna kolagenowe musza sie same jak najbardziej zregenerowac, bez naszej interwencji), pozniej cepan alo inna smierdzaca masc a po bezpiecznym okrsie np. 6 miesiecy mozna wykonac bezbolesna mikrodermabrazje np ze 3 razy. jesli to nie pomoze to laser, ktory jest drogi...koszt jednego zabiegu nawet do 1500zl.
powodzenia, napisz jak cos przetestujesz

hania.
gość
15-02-2008, 16:03:00

hania,twoje rady sa jak najbardziej ok,ale w kwesti blizn,a nie przebarwień.ONE ZNIKNą SAME!!!!!!!!!!
AIZO LIKWIDUJE PRZEBARWIENIA,A JAK NIE TO JAKAS MASC,ALE DOPIERO PO KILKU MIESIACACH KURACJI.nie ma powodu do obawcierpliwosci.
gość
15-02-2008, 17:26:00

Dzieki za rady mam nadzieje w takim razie ze przejda same choc i tak podejzewam ze po zakonczonej kuracji sie okaze ze mam pare brzydkich blizn ktorych bede sie chcial na pewno pozbyc.
Dzieki
tomson
gość
15-02-2008, 18:20:00

Proszę Państwa. *** jest polskim odpowiednikiem leku ***. *** powstał, ponieważ cena *** w Polsce to ponad 400 zł za opakowanie a *** w promocji 130 zł ( 190 zł w standardzie). A co powiedzą Państwo na to, że ów *** można kupić w Czechach za niecałe 100 zł??? Podobnie jak wiele innych drogich w Polsce leków. Jeśli ktoś z Państwa zaczyna właśnie kurację to może porozmawiają Państwo z lekarzem aby leczyć się własnie ***. To w końcu oryginał.

Ja sam skończyłem terapię owym "czeskim" *** i efekty są bardzo dobre. A myślę, że to dość spora różnica w cenie.

Ja proponuję swoją usługę-mianowicie mogę kupić i przekazać Państwu ten jak i w zasadzie wszystkie inne drogie leki. Jeśli są Państwo zainteresowani to proszę zadzwonić. Podam więcej szczegółowych informacji. Proszę pytać znajomych-w końcu takie pieniądze piechotą nie chodzą. Ja mieszkam przy granicy, mam też możliwość tańszego skupu koron czeskich więc sporo Państwo na tym zyskają.

Oto moje dane:
Dawid Kurasiewicz
tel. 605787253
email: deywid@o2.pl

Chyba warto spróbować!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: