Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
13-02-2008, 15:28:00

Nie chodzi że nie można ale lepiej jak sobie rozłożycie na dwa razy w ciągu dnia swoją dawke ,jeśli chodzi oto żeby z czymś tłustym zjeść tą tabletke ok,szybciej się rozpuści,ale nawet jak sobie zjesz z samym chlebem tą tabse to też się nic nie stanie -i tak się rozpuści tylko nieco dłużej .Wiele osób tak pisze że można pomyśleć żę jak się nie posmaruje tego chleba masłem to ta tabletka w naszym organizmie zginie ,he ,pozdro

Patryk
gość
13-02-2008, 15:29:00

Nie chodzi że nie można ale lepiej jak sobie rozłożycie na dwa razy w ciągu dnia swoją dawke ,jeśli chodzi oto żeby z czymś tłustym zjeść tą tabletke ok,szybciej się rozpuści,ale nawet jak sobie zjesz z samym chlebem tą tabse to też się nic nie stanie -i tak się rozpuści tylko nieco dłużej .Wiele osób tak pisze że można pomyśleć żę jak się nie posmaruje tego chleba masłem to ta tabletka w naszym organizmie zginie ,he ,pozdro

Patryk
gość
13-02-2008, 15:34:00

ejj biorę już 2 opakowanie izo i zauważyłem na dłoniach [na zewnętrznej części mam skórę czerwoną jakby poparzoną] ktoś wie o co chodzi ?
gość
13-02-2008, 16:52:00

No nie wiem, mnie nikt nic takiego nie mowil. Ja lykam normalnie 2 na raz przy sniadaniu i nie widze w tym zadnego problemu. Biore mniej niz 0,5mg/kg bo waze 86kg a biore 40mg dziennie. Moze jesli ktos wazy malo a bierze duza dawke to faktycznie... ale ja nic o tym nie wiem.

Pozdrawiam

=======================================================
WWW.***.PL - pomagajmy sobie w walce z trądzikiem
=======================================================
gość
13-02-2008, 17:07:00

Jesli chodzi o ta wysypke na dloniach to jest normalne, mi pojawila sie gdzies po 2 tyg stosowania i jest do teraz :/ mam ja na dloniach i lokciach :/ jesli ktos wie jak mozna sie jej pozbyc to prosze napisac nie jest ona jakos strasznie uciazliwa poniewaz nie jest bolesna ale mimo wszystko troche to glupio wyglada xD
Tomek
gość
13-02-2008, 17:44:00

Tomson,
Moze masz i racje sprobuje zaszantazować dermatolog xD haha
XENIU,
naprawde pobowałam duzo środków w tym ten co wymieniłaś. Na marne. Obecnie stosuje tylko drożdze. :/ pomagaja mi na zaczerwienienia, nic więcej....
Pozdrawiam, Sonia
gość
13-02-2008, 18:10:00

Kate ja juz dzis zaczełam piaty miesiac , przez cztery pierwsze lecialam na *** teraz zaczynam brac *** bo jest tanszy , poprawa jest bardzo duza tylko niestety mam problem z bliznami na policzkach i wlasnie używam Noscar na blizny ale dopiero od kilku dni wiec nie moge jeszcze mowic o efektach .
Magda
gość
13-02-2008, 18:24:00

a ja skończyłam terapie *** 5 miesiecy temu pozbyłam sie tych cholernych syfów czasem jakis mały prysczyk mi wyskoczy ale to jest nic w porównaniu do tego co miałam kiedyś. 3 mam za was kciuki
gość
13-02-2008, 19:16:00

Witam wszystkich W poniedziałek idę do dermy porozmawiać z nią na temat tego cuda o którym tu jest mowa Zastanawia mnie jednak to czy *** pomaga rówinież na wągry i rozszerzone pory?Nie mam problemu z jakimiś ropnymi pryszczami raczej bardzo sporadycznie,chociaz kiedyś też miałam z tym problem.Marze o pieknej cerze jak kazdy z Was , ale boje sie ze mi ten lek nie pomorze.Jak sadzicie?Ja jestem kompletnym laikiem jezeli chodzi o leczenie ***.Dziekuje z gory za odpowiedzi . Pozdrawiam Nika
gość
13-02-2008, 19:56:00

Witam
Ja wlasnie zaczynam 3 miesiac kuracji ***.
Pierwszy miesiac- efekty byly znakomite - wysyp został zahamowany, pryszcze byly ladnie przysuszone.
w drugim miesiacu nastapil nieunikniony wysyp. Wysypalo mnie na plecach i na szyji, wtedy zwiekszalem dawke z jednej do dwoch tabletek. teraz na poczatku 3 miesiaca jakby wszytsko sie unormowalo. Ale perfekcyjnie nie jest. Licze na to ze 3 i 4 mieisac beda przelomem (w wiekszosci przypadków tak jest) Jedyny problem jaki pozostaje to przebawrwienia i blizny. Jaki środek polecacie?? słyszalem ze brevoxyl nie jest zły. co o tym sądzicie??

Zycze powodzenia i wytrwałosci w walce z chorobą!!

`bezimienny

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: