Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-02-2008, 14:09:00

04-02-2008 o 14:09, gość :
Z czystej ciekawości .. czy znacie przypadki zajścia w cięże w trakcie brania ***? Jakie podejmuje się kroki w takiej sytuacji?

JA ZNAM TAKI PRZYPADEK TZN NIE SOBIŚCIE ALE Z OPOWIADAŃ dziewczyna była w 2 msc no i oczywiście musiała natychmiast odtawić lek ale słyszałam że niektórzy lekarze jesli kobieta jest w pierwszych tyg ciązt zalecają nawet aborcję to straszne :| lepiej robić testy ciążowe

xenia
gość
04-02-2008, 14:09:00

04-02-2008 o 15:00, gość :

03-02-2008 o 20:20, gość :
Czesc.Czytam rozne wypowiedzi na temat tego leku i powiem wam ze troszke sie obawiam.Nie mam wielkiego tradziku,jednak toco mam doprowadza mnie do szalu.Trace na wszystko ochote nie chce wychodzic z domu itd. Chcialabym zaczac kuracje tym lekiem jednak boje sie tych skutkow ubocznych?? powiedzcie mi czy jest az tak zle???czy powinnam zaryzykowac???Lecze sie narazie antybiotykiem,ktory szczerze mowiac nic nie daje!!! a zycie mi leci..Mam juz 22 lata i wciaz te pryszcze...straszcznie zazdroszcze osobom ktore nie maja z tym problemow!! oddalabym wszystko zeby sie tego pozbyc!!prosze o jakis kontakt.

ojj nie mów że "oddałabyś wszystko" bo pewnie tak nie jest oddałabyś np wzrok albo słuch ? ludzie mają gorsze tragedie problemy ze zdrowiem niż my uwirz mi )

XENIA

Xenia ma racje, ale moj przypdake byl taki sam i mysle, ze wiekszosci z ***owcow, skutki uboczne, jakby Ci to powiedziec, strach ma wielkie oczy.
Na ulotce jest wypisane wszystko co zauwazono, jednak wiekszosc z tych faktow to nieliczne wyjatki, zawsze mozesz zaczac kuracje i jesli cos bedzie nie tak odstwaic ten lek.
Ja koncze 4ty miesiac i syfki rzeczywiscie zeszty, zostaly drobne blizny ale lepszy to nic te podskorne wulakny
Skutki uboczne: suchosc, suchosc, suchosc! skory, suche usta niekogo nie omina, ale z tym da sie zyc, ja np juz 2 miesiace mam zajdy w kacikach ust no i mega wysuszone usta, szcegolnie przy wziekszaniu dawki, ale teraz jest lepiej.
Dalej, zdarzyal mi sie bol glowy, (3 razy ale porzadny), bole stawow, szczegolnie na aerobiku i strechingu, watroba mnie czasem tez boli, a poaz tym nic wiecej no i w sumie jedna sprawa, ale nie mam pojecia czy *** ma cos do tego: moje cykle menstruacyjne staly sie nieregularn (poslizg 2 tygodnie) a i jeszcze jedna - schudlam juz 5 kg, co mnie akurat nie cieszy...

namysl sie. Albo sprobuj moze najpierw na ziolach jechac?
Bratek, pokrzywa, dziurawiec i kilka waznych innych nie pamietam teraz, mi kiedys pomagalo, ale mialam problemy z zoladkiem i po 3 miesiacach musialam zaprzestac.

pozdrawiam,

Hania
gość
04-02-2008, 14:34:00

Hania ty po izo schudłaś 5 kg !! powiem ci że też bym tak chciała ale jakoś po 45 dniach nie widze żebym schudla a mogłabym troche a miałas moze zaczeriwnia ktore ci zeszły ?? bo m itylk oto teraz dokucza
gość
04-02-2008, 16:23:00

biore izo juz 5 czy 6 tydz (40 na dobe) i nic sie nie zmienilo, powoli trace nadzieje, mam tylko skutki uboczne, czyli wysypka na rekach, suche oczy, lekko przesuszona skore i nic pozatym tak samo jak wczesniej mnie wysypywalo tak wysypuje mnie teraz. Trace juz wiare w ten lek. Nawet troszke nie jest lepiej. Nic, twarz wyglada tak samo jak przed kuracją :///

di
gość
04-02-2008, 16:27:00

hania
ja tez schudlam,ale nie wiedzialam ze to przez ten lek i te wulkany ropne, nigdy sie ich nie pozbede.
TO NIE DZIALA, TEN LEK NIE DZIALA NA MNIE (((
mam tylko skutki uboczne
di
gość
04-02-2008, 16:27:00

hania
ja tez schudlam,ale nie wiedzialam ze to przez ten lek i te wulkany ropne, nigdy sie ich nie pozbede.
mam tylko skutki uboczne
di
gość
04-02-2008, 16:28:00

hania
mam tylko skutki uboczne
di
gość
04-02-2008, 16:57:00

33 dzien
Samopoczucie bez zmian ,wszystko ok, skora mocno sie luszczy na twarzy,wyskakuja male diably z bialymi glowami. Ja tez schudlam od poczatku kuracji 3 kg a naprawde sie wcale nie odchudzam i nie cwicze wiec pewnie to od izo. Nie bardzo mam ochote na jedzonko i jem na przymus bo izo musi sie rozpuscic w tluszczach.Oczka mruze bo swiatlo mnie razi, i lezki leca ale do przezycia nie ma co panikowac. Powiem szczerze, ze po miesiacu widac poprawe, jesli chodzi o te nacieki (ktos pisal)ja tez je mialam po pierwszym wysypie czyli w 8 dniu brania izo i myslalam ze nie zejda ale smarowalam je zelem i mascia od dermatologa ktory tak zalecil i wszystko sie wchlonelo bardzo ladnie. tylko jeden wrog siedzi pod okiem bardziej na policzku od 3 miesiecy i nie chce wylezc ale o tym Wam pisalam, ale ja go zalatywie. Pozdrowionka,3 majcie sie cieplutko duzo wiary zycze
blondas

gość
04-02-2008, 17:29:00

od tego leku moga ponoc byc problemu z zajsciem w ciąże
gość
04-02-2008, 17:33:00

od tego leku w przyszlosci moga wystapic problemy z zajsciem w ciaze ja teraz kupuje robiona masc na recepte place 5 zlotych widac efekty pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: