04-02-2008 o 14:09, gość :
Z czystej ciekawości .. czy znacie przypadki zajścia w cięże w trakcie brania ***? Jakie podejmuje się kroki w takiej sytuacji?
JA ZNAM TAKI PRZYPADEK TZN NIE SOBIŚCIE ALE Z OPOWIADAŃ

xenia
04-02-2008 o 14:09, gość :
Z czystej ciekawości .. czy znacie przypadki zajścia w cięże w trakcie brania ***? Jakie podejmuje się kroki w takiej sytuacji?
04-02-2008 o 15:00, gość :
03-02-2008 o 20:20, gość :
Czesc.Czytam rozne wypowiedzi na temat tego leku i powiem wam ze troszke sie obawiam.Nie mam wielkiego tradziku,jednak toco mam doprowadza mnie do szalu.Trace na wszystko ochote nie chce wychodzic z domu itd. Chcialabym zaczac kuracje tym lekiem jednak boje sie tych skutkow ubocznych?? powiedzcie mi czy jest az tak zle???czy powinnam zaryzykowac???Lecze sie narazie antybiotykiem,ktory szczerze mowiac nic nie daje!!! a zycie mi leci..Mam juz 22 lata i wciaz te pryszcze...straszcznie zazdroszcze osobom ktore nie maja z tym problemow!! oddalabym wszystko zeby sie tego pozbyc!!prosze o jakis kontakt.
ojj nie mów że "oddałabyś wszystko" bo pewnie tak nie jest oddałabyś np wzrok albo słuch ? ludzie mają gorsze tragedie problemy ze zdrowiem niż my uwirz mi)
XENIA
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.