Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-01-2008, 18:13:00

Tutaj lepsza moja fotka. Tamta była robiona po umyciu twarzy czyli była troche zaczerwieniona. teraz na sucho

http://img148.imageshack.us/img148/1764/20080104go3.jpg

I to niejest 4 miesice tzlko 3 i kilkanascie dni.. Sorki yaokrgliem zabardzo

Teraz jak ocenicie?

Pozdrawiam

Rafał
gość
04-01-2008, 18:13:00

wybaczcie że się nie przedstawiłem - Kornel
co do hormonalnej terapii - u Was drogie wspaniałe Kobiety, terapia trądzikowa to krótka piłka - faktycznie leki hormonalne - mój dermatolog mówił że max. to 3 miesiące i po sprawie. (po mojej siostrze patrząc jest to zgodna teoria z rzeczywistością)
a co do smutnych myśli - sądzę że warto sobie uświadomić że smutek jest czynnikiem stresowym - warto się uśmiechać
często u Kobiet złe myśli rodzą się z następującego toku myślenia- ależ kiepsko wyglądam, nieatrakcyjna, żaden mnie nie zechce, zostanę starą panną, czas z tym skończyć - prawdziwy facet (czyli ten który nie myśli tylko o łóżku) widzi w kobiecie serce a nie skórę, która w przeciągu bodajże 12 miesięcy w 99% umiera i ciągle powstaje nowa.
pozdrawiam , Kornel

hmm... co do tej terapii hormonalnej, ja tez sie ztobą nie zgodze, wydaje mi sie ze skoro kobieta ma duzo hormonów które powodują trądzik, to samo przyjmowanie leków, które dostarczają odpowiedznie hormony nie ma sensu... lepiej przyjmowac leki, które stale powodują obniżenie wydzielania tych hormonów... (ale takich chyba jeszcze nie wynaleziono) moze twoja siostra miała szczescie ... niewiem...
a swoją drogą fajnie ze są jeszcze osoby płci męskiej, które myślą tak jak ty. fajnie to napisałes, oile napisałes to szczerze to daje nadzieje w ludzi, chociaz sądze ze 99% facetów nie myśli tak jak ty , ale to tylko moja opinia. pozdrawiam

kinga
gość
04-01-2008, 18:17:00

Rafał- jest spoko, mi dopiero po 2 miesiącach zaczeło sie poprawiać, wiec w 3 czy 4 miesiącu wcale nie wyglądałam lepiej pozdrawiam i zycze wytrwałości

kinga
gość
04-01-2008, 18:33:00

Czy miał ktoś z was czerwonawą twarz ? hmmm

XENIA
gość
04-01-2008, 18:37:00

KORNEL
ożeń sie ze mna !
gość
04-01-2008, 18:44:00

"wybaczcie że się nie przedstawiłem - Kornel
co do hormonalnej terapii - u Was drogie wspaniałe Kobiety, terapia trądzikowa to krótka piłka - faktycznie leki hormonalne - mój dermatolog mówił że max. to 3 miesiące i po sprawie. (po mojej siostrze patrząc jest to zgodna teoria z rzeczywistością)
a co do smutnych myśli - sądzę że warto sobie uświadomić że smutek jest czynnikiem stresowym - warto się uśmiechać
często u Kobiet złe myśli rodzą się z następującego toku myślenia- ależ kiepsko wyglądam, nieatrakcyjna, żaden mnie nie zechce, zostanę starą panną, czas z tym skończyć - prawdziwy facet (czyli ten który nie myśli tylko o łóżku) widzi w kobiecie serce a nie skórę, która w przeciągu bodajże 12 miesięcy w 99% umiera i ciągle powstaje nowa.
pozdrawiam , Kornel"

DZIEWCZYNY POPATRZCIE NA TO Z INNEJ STRONY, KORNEL MA RACJE ... TO NIEZłY TEST NA POPRAWNOSC CHLOPAKA.
gość
04-01-2008, 18:57:00

"wybaczcie że się nie przedstawiłem - Kornel
pozdrawiam , Kornel"

DZIEWCZYNY POPATRZCIE NA TO Z INNEJ STRONY, KORNEL MA RACJE ... TO NIEZłY TEST NA POPRAWNOSC CHLOPAKA.

Troche odbiegliśmy od tematu ale wsumie to b interesujący temat atak na poważnie to- ok wy to rozumiecie, znacie problem trądziku, ale czy sądzicie ze chłopak, który nigdy nie miał z tym problemu, chciałby mieć za dziewczyne jakiegoś syfa? (sory za okreslenie, ale ja np wyglądałam tak przed kuracją) nawet bym mu sie nie dziwiła jezeli nie...taka prawda...

kinga
gość
04-01-2008, 19:21:00

Witajcie
Pojawia się ostatnio tutaj wątek psychologiczny, chciałbym zatem przypomnieć chyba znany link do strony, która daje dużo do myślenia nad działaniem ***: http://www.acne.org/messageboard/index.php?showtopic=87675&st=0&p=1340643?entry1340643
Wczoraj trochę przesadziłem: nie biorę *** aż od 1,5 tygodnia, dzisiaj misja równo tydzień. Ale mimo to pozwólcie że przybliżę początkowe efekty zaobserwowane przeze mnie;
-bardzo sucha skóra podatna na zadrapania
-suchość ust i nosa(ciężko się oddycha). nie wiem czy ktoś z was mieszka na podlasiu, ale tu na tej ścianie wschodniej, za przeproszeniem *** jak na Syberii, a musiałem dwa dni przebywać na wolnej przestrzeni- także ta suchość wywołana *** ma dodatkowe usprawiedliwienie.
-po raz pierwszy od lat, przekładając dłoń przez włosy, zauważyłem normalną skórę głowy. Dodając do tego równania brak błyszczenia się, wychodzi olbrzymi sukces. Brak łojotoku! Hura. Logika aż krzyczy w niebogłosy, że zagojenie się wszystkich przykrych ran po syfach, nastąpi na dniach . Nawet bez łoju blizny się redukują. Ogólnie full wypas.
pozdrawiam, Kornel
gość
04-01-2008, 19:33:00

Te fotki daja poprawe psychiczna jaa ciee.. juz chce zaczac brac ***! normalnie wlasnym oczom nie wierze! Mam pytanie, jesli ktos ma dawke 40mg to to jest jedno opakowanie 30 kapsulek po 40mg? czy takiego nie ma i trzeba w x po 20 czyli 2 opakowania miesiecznie? :/
gość
04-01-2008, 19:39:00

Cytat:
"Troche odbiegliśmy od tematu ale wsumie to b interesujący temat atak na poważnie to- ok wy to rozumiecie, znacie problem trądziku, ale czy sądzicie ze chłopak, który nigdy nie miał z tym problemu, chciałby mieć za dziewczyne jakiegoś syfa? (sory za okreslenie, ale ja np wyglądałam tak przed kuracją) nawet bym mu sie nie dziwiła jezeli nie...taka prawda...

kinga"

Kinga, ja mam chlopaka, ktorego poznalam, jak mialam syf na twarzy..a on jest naprawde przystojny, mial duze powodzenie i nie mial nigdy do czynienia z syfami takimi jak moje...kocham Go przede wszystkim za charakter, serce..a jego ponoc oczarowala moja osobowosc, hehe:P no widzisz, a jednak sie da..i kolezanki mi zazdroscily, bo jednej tez sie podobal, taka tam hostoria jak z telenoweli, ale prawdziwa:P

LEELOO

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: