Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
22-12-2007, 10:25:00

Eh u mnie 5 dzien na akne i troche się boje. Skóra z nosa schodzi i grudki na brodzie zasuchają ale jak to boli aaaaaaaa rano wstaje i czuje sie jakbym miala maske i czasem placze do lusterka jaka do sprawiedliwość. Nawet się usmiechać nie moge, bo to boli. Eh te grudki dobrze,że chociaz po nich slady nie zostają. Niedlugo 18 i goście eh a ja na to nie mam ochoty. Oczewiscie moja genialna mama sie uparla nie cierpie czegos takiego na sile. Własnie przy pochodej powinno się miec zwolnienie z wf prawda? Moja derma mi go nie dala. a mam dawke 30 mg przy wadze 55kg. Wiec chyba dawka nie az taka mala. Ale moze zapomniala, bo ja sobie nie wyobrazam ćwiczyć na wf. Spoce się i to wszysto bedzie swedzieć:/A mam 4 godz tygodniowo lipa. A wiec jak wy macie zwolnienia z wf?
Agata
gość
22-12-2007, 11:04:00

Agata ja mam zwolnienie. zauwaz czy nie bolą cie kości i miesnie, bo mnie np tak, mogą bolec przy izo. jak jej powiesz ze cie bolą to powinna ci dac zwolnienie pozdr

kinga
gość
22-12-2007, 11:10:00

A wlasnie Kinga ile juz jestes na izo ?Ja dopiero 5 dzień i już się zamartwiam ,że przede mną jeszcze praeie 9 miesięcy brania.Znaczy sie na ***ie, ale to to samo. No chyba,że mi dawke zwiększy. Na razie to 30mg. Ale watpie, bo ja nosze soczewki kontaktowe okularow nie moge, bo mam zbyt duza roznice w jednym -0,5 a w drugim 2,25 i glowa boli strasznie a soczewkach luzik. A wlasnie ktos z was nosil soczewki podczas kuracji?? Niby zmienilam na nawilzające mam zel do oczu i kropeli ale i tak sie boje. Moja derma mowi,że zadko trzeba rezygnowac z soczewek ale zadko to jednak przy moim szczesciu .
Agata
gość
22-12-2007, 11:21:00

Ja też nie mniałem żadnych badań,a nawet jakby były złe i tak i tak bym brał,ide po krem pozdro
Patryk
gość
22-12-2007, 11:24:00

XANIA

Dzięki za info.dziś kupi w aptece ale na przyszłość napewno skorzystam z twej rady

Patryk
Początkujący
22-12-2007, 11:25:00

Oho u mnie znowu się zaczyna od rana oko spuchnięte i ledwo co na nie widać. Agata nie martw się jak Cię to pocieszy to ja też się za bardzo uśmiechać nie mogę, ani jeść niczego większego
gość
22-12-2007, 11:33:00

Agata ja już jestem po kuracji ale napisałam ci ze MAM zwolnienie bo kilka dni temu skończyłam brać, a zwolnienie mam do końca półrocza chyba a soczewek nie nosze, pozdrawiam

kinga
gość
22-12-2007, 11:46:00

A jak efekty ? Zadowolona z leczenie?
Agata
gość
22-12-2007, 12:06:00

Nie wolno łykać niczego z witaminą A gdy łyka się IZO należy także unikać produktów zawierających tę witaminę , oraz kremów juz i tak mamy jej sporo łykając IZO a kremy dodatkowo wysuszą skóre :|

XENIA
gość
22-12-2007, 12:07:00

PATRYK spoko
mam nadzieję ze będziesz zadowolony z kremu ja jestem

XENIA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: