Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
02-12-2007, 18:15:00

a tak pozatym jak naprawde czujesz sie tak fatalnie to nie mozesz sobie tapety walnac?? ja mimo ze jestem chlopakiem to wale jak gdzies wychodze na dyskoteke (oczywiscie bez przesady)
/Mike
gość
02-12-2007, 19:07:00

Bydgoszcz apteka ALBA 115zł za opakowanie 20mg
gość
02-12-2007, 19:18:00

Póki co mam tez krem NIVEA SOFT ale kupie sobie La Roche Posay Lipkar do skóry bardzo suchej atopowej ponoć fajna seria )

XENIA
gość
02-12-2007, 19:19:00

A PO JAKIM CZASIE ZAUWAZYLIŚCIE POPRAWĘ ? BYŁA NA POCZATKU ?

XENIA
gość
02-12-2007, 20:11:00

u mnie po 10 dniach wysyp i z dnia na dzien coraz gorzej, ale teraz juz po 35 dniach zaczyna sie zmniejszac to wszystko i mam nadzieje ze juz za pare dni nie bedzie takich duzych bolacych syfow.
Mike
gość
02-12-2007, 20:23:00

a ja wysypu do dzis nie mialam a juz konczy sie niedlugo drugi miesiac , jedyna poprawa to zero przetluszczajacej sie cery i wlosow , krostki wyskakuja tak jak dawniej . waszystko zalezy chyba od dawki
magda
gość
02-12-2007, 20:40:00

a masz sucha skore?? ja biore drugi miesiac juz dawke mam teraz 40 mg/ 65kg wagi. i dalej za malo bo mi sie skora wogole nie wysusza i od przyszlego miesiaca bede mial jeszcze wieksza dawke. to moze powinnas sie porozmawiac z dermatolog o tym, bo skora powinna sie chyba wysuszac.
gość
02-12-2007, 21:11:00

U mnie będzie 7 dzień jutro mam dawke 40 mg na dobe nawet skóra mi sie nie przesusza jeszcze a nie miałam tłustej raczej mieszaną hmm pożyjemy zobaczymy

XENIA
gość
02-12-2007, 21:25:00

Aga
Ja biore już 8 miesiąc izo i cera wyflada świetni. chuśtawki nastrojów mam czesto i wyolbrzymiam trochę problemy, wiem ze to efekt izo bo wcześniej tego nie miałam. Mam nadzieję, że to ustapi po zakończeniu kuracji.
gość
02-12-2007, 21:32:00

Aga
jestem na izo od 8 miesięcy, zadnych wiekszych problemów nie miałam ze skótkami ubocznymi. Takie raczej rutynowe jak : zaczewienione oczy, popękane usta. Pojawił sie tylko jeden istotny problem : obrzęk prawej stopy, który mam juz od 3 miesięcy i nie znika. Zgobiłam Usg brzucha, byłam u dermatologa, badania krwiteż zrobiłam i wszystko w zasadzie dobrze tylko troszke cholesterol wysoki,ale to podobno normalne przy braniu izo. Chciałam zapytać czy moze ktoś miał podobny skutek uboczny jak ja? boję sie, że to jakas zakrzepica.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Co to jest?
Witam, Chce zapytać co to może być, na początku obszar w ustach 1cm2 zaczął być szorstki tak jak by na powierzchni był piasek. Następnie obszar się zwiększył na całą dolna wargę od wewnątrz. Po 3 dniach pojawiły się "bruzdy", "spękania". Trwa to około tygodnia i nie ustępuje. Jestem w delegacji za granicą, wracam za tydzień i mam umówiona wizytę u lekarza ale nie daje mi to spokoju i chciałbym wiedzieć co to jest i jak mogę temu zapobiec w miarę możliwości. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc.
gość
Zmiana skórna, co to może byc
Około miesiąc temu pojawiła mi się taka plama. Początkowo była bardziej różowa A teraz jest taka brązowawa. Dodam to że nie swędzi i nie swędziała
gość
Siniejące paznokcie
Witam, kilka dni temu zauważyłam na jednym paznokciu zasinienie które się pogłębia, nie uderzyłam nigdzie palcem i nie pamiętam skąd ten uraz mógł się pojawić. Teraz wyskoczyło i na drugim palcu ale blado czerwona plama, co to może być? Chodzę do pracy w butach BHP z metalowym noskiem czy to może być ich wina? są dobrze dopasowane i wygodne, nie są za ciasne. Bardzo proszę o poradę.
gość
Co to może być ?
Mam pytanie czy miał ktoś coś podobnego na nodze i czym to można wyleczyć ? Z góry dziękuję za pomoc
Reklama: