ja do mikrodebrazji musialam miec czysta twarz bez krost,,,w innym przypadku zabieg odpadal,,,,,( a po dianie mialam takowa twarz,,bez krost ,,i co z tego skoro na krotko,a teraz sa efekty tzn skutki uboczne w postaci nadwagi..no ale da sie przezyc)
,,,,,Czy za granica roacutan jest tanszy???moja znajoma brala kilka lat temu,,,i za kuracje miesieczna wyszlo jej ok 350 funtow,,jak jest teraz na razie nie mam pojecia ,,bo jeszcze sama zastanawiam sie nad jego braniem,,,,
Lekarze za granica sa bardzo ostrozni i nie chca dawac,,nawet prywatni dermatolodzy,,zdesperowani tradzikowcy jada specjalnie do swoich krajow po recepty i wykup leku,,,,
,,,,,znam kilka osob ktore braly ten lek i nie maja zadnych skutkow ubocznych,,,no chyba
..
C odo jednych z wypowiedzi,,,chlopak jej mowi ze jest ok ,,nie ma najgorszych tych pryszczy,,,,oj znam to znam,,,,gdy sie nalozy dobry podklad,,tapete to i da sie oszukac kazdego,,,,,ja tez to robie kazdego dnia,,a potem wszysyc mi mowia ty tylko mowisz o tym swoim tradziku,,zalamujesz sie ,,a przeceiz nic nie masz,,,nie jest tak zle,,,,,,,,oooo nie chcieli by mnie zobaczyc bez tej mojej tapety ,,tymbardziej ze mojakarnacja jest bardzo bardzo jasna a one czerwone,,,,
Ja nie mam ,,na szczescie syfow na czole,,na policzkach ,,ale najgorsze historie sa wokol moich ust na brodzie i na szyi,,o plecach czy o dekolcie nie wspomne!!!!!
pozdrawiam wszystkich ...ktorzy szybko po kryjomu zmyli tapete i poszli spac,,zeby nikt ich nie widzial!!!!!dobranoc