Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-11-2007, 19:06:00

ja uwarzam i wiele razy slyszałam ze dieta nie wplywa na przebieg tradziku czy leczenia .
gość
14-11-2007, 20:06:00

Hey,

Trądzik to straszna choroba, nie zrozumie tego ten, kto nigdy nie wstydził się swojej twarzy. Samotność, izolacja, brak zrozumienia, a często nawet pogarda to codzienność. Wszystko odbija się na psychice. Straciłem spory kawał życia przez to świństwo, ale mówię dość! Od 1.5 miesiąca biorę Izo, nie straszne mi skutki uboczne takie jak depresje, zmiany nastroju, agresja czy myśli samobójcze - takie atrakcje miałem na co dzień i bez Izo.
Co do reszty to, trudno,jakoś się z tym pogodzę, przynajmniej nie będę żałował że szczęście było na wyciągniecie ręki...
Wierzę że wkrótce będę normalnie żył, że lustra będę używał zgodnie z jego zastosowaniem, a nie oglądał godzinami nowe syfy, że wyleczę się z koszmarnej nieśmiałości i odzyskam wiarę w siebie. *** mi pomoże, bo przecież nie może być wiecznie tak ***...

http://www.lyrics007.com/Survivor%20Lyrics/No%20Easy%20Way%20Out%20Lyrics.html

Calico
gość
14-11-2007, 20:24:00

Ok dzieki, ale wiadomo decyzje podejmie moj lekarz, tylko wolalam sie upewnic. Ciekawa jestem czy zaleci mi kolejna kuracje Izo... Jestem na to gotowa- serio! Tylko czy pomoze... Chyba jeszcze tragicznie nie jest... Moj chlopak mowi, ze naprawde nic nie widac i, ze niepotrzebnie sie tak martwie... ale wiadomo- mam taka wprawe w makijazu, ze az sie tego boje.... Nie chce zeby on sie przerazil kiedy zobaczy prawde:/
Paula
gość
14-11-2007, 20:42:00

Mam pytanie. Otóż biorę *** od dwóch tygodni, a ostatnimi dniami moja twarz stała się strasznie czerwona. Szczególnie kiedy jest bardzo ciepło albo zimno, z resztą przy normalnej temp. też

Każdy się mnie pyta dlaczego jestem takka czerwona, a nawet opalona. Bardzo źle się z tym czuję.

CZy można się tego zaczerwienienia jakoś pozbyc? Będzie się utrzymywało przez kilka miesięcy podczas brania? Bardzo proszę o odpowiedź. (

Ulka
gość
14-11-2007, 20:43:00

Mam pytanie. Otóż biorę *** od dwóch tygodni, a ostatnimi dniami moja twarz stała się strasznie czerwona. Szczególnie kiedy jest bardzo ciepło albo zimno, z resztą przy normalnej temp. też

Każdy się mnie pyta dlaczego jestem takka czerwona, a nawet opalona. Bardzo źle się z tym czuję.

CZy można się tego zaczerwienienia jakoś pozbyc? Będzie się utrzymywało przez kilka miesięcy podczas brania? Bardzo proszę o odpowiedź. (

Ulka
gość
14-11-2007, 21:31:00

Ulka! Nie tylkpo ty tak masz. Ja tez mam bardzooo czerwoną twarz Nic tego niezmieni. Kolejny uboczny skutek Izo. No ale trzeba przeboleć przez tą kuracje bo innej rady chyba niema

-KONDOR
gość
14-11-2007, 21:32:00

Też tak mniałem,może kremem się nawilzającym posmaruj ,czerwona twarz to jeden ze skutków ubocznych raczej krutko twały
Patryk
Początkująca
14-11-2007, 23:02:00

ja do mikrodebrazji musialam miec czysta twarz bez krost,,,w innym przypadku zabieg odpadal,,,,,( a po dianie mialam takowa twarz,,bez krost ,,i co z tego skoro na krotko,a teraz sa efekty tzn skutki uboczne w postaci nadwagi..no ale da sie przezyc)
,,,,,Czy za granica roacutan jest tanszy???moja znajoma brala kilka lat temu,,,i za kuracje miesieczna wyszlo jej ok 350 funtow,,jak jest teraz na razie nie mam pojecia ,,bo jeszcze sama zastanawiam sie nad jego braniem,,,,
Lekarze za granica sa bardzo ostrozni i nie chca dawac,,nawet prywatni dermatolodzy,,zdesperowani tradzikowcy jada specjalnie do swoich krajow po recepty i wykup leku,,,,
,,,,,znam kilka osob ktore braly ten lek i nie maja zadnych skutkow ubocznych,,,no chyba
..
C odo jednych z wypowiedzi,,,chlopak jej mowi ze jest ok ,,nie ma najgorszych tych pryszczy,,,,oj znam to znam,,,,gdy sie nalozy dobry podklad,,tapete to i da sie oszukac kazdego,,,,,ja tez to robie kazdego dnia,,a potem wszysyc mi mowia ty tylko mowisz o tym swoim tradziku,,zalamujesz sie ,,a przeceiz nic nie masz,,,nie jest tak zle,,,,,,,,oooo nie chcieli by mnie zobaczyc bez tej mojej tapety ,,tymbardziej ze mojakarnacja jest bardzo bardzo jasna a one czerwone,,,,
Ja nie mam ,,na szczescie syfow na czole,,na policzkach ,,ale najgorsze historie sa wokol moich ust na brodzie i na szyi,,o plecach czy o dekolcie nie wspomne!!!!!
pozdrawiam wszystkich ...ktorzy szybko po kryjomu zmyli tapete i poszli spac,,zeby nikt ich nie widzial!!!!!dobranoc
oski
gość
15-11-2007, 01:29:00

Cześć
zaczęłam brać *** od poniedziałku, czyli dopiero 3.dzień.
Mam 20.mg, a ważę 60.kg.-mam nadzieję, że to nie za mała dawka, ale wierzę dermatologowi. Z tym cholerstwem walczę już 6.lat, ogólnie jestem chorowita, ale zdecydowałam się na kuracje i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Mam parę pytań:
1.Czym myjecie twarz? Czy mogę myć dalej rano i wieczorem takim żelem do tłustej skóry?

2.To,że nie wolno pić albo bardzo mało i rzadko to wiem. Ale co z papierosami? Palę, wprawdzie mało (tak z 3-6.fajek dziennie) ale nie wiem,czy jestem na siłach rzucić całkowicie

Pozdrawiam, Dolores
gość
15-11-2007, 11:58:00

cierpliwosci, cierpliwosci i jeszczce raz CIERPLIWOSCI !!!! jestem juz ladnych pare mies po kuracji i nie zaluje, ze zaczelam i ze tyle kasy wydalam. Mialam, oczywiscie, chwile zwatpienia i bylam baaardzo bliska zerwania romansu z izo, ale kryzys sie skonczyl. No wiec jeszczce raz: cierpliwosci!!

p.s. do nowych: nie bojcie sie zaczac kuracji ***!! moze byc juz tylko lepiej :D serio

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: