Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
03-10-2007, 17:45:00

Uwazaj ze zbjianiem tego cholesterolu bo ja mam teraz ponizej normy i tez mi nie chca przepisac ***
gość
03-10-2007, 18:03:00

no ale jak zbijesz to nie powinno być kłopotu?
Początkujący
03-10-2007, 18:26:00

no własnie jest kłopot jak masz ponizej normy to zle i jak masz powyzej albo okoo górenj normy tez zle i teraz pytanie jak miec doskonałe wyniki ????
gość
03-10-2007, 18:31:00

a przez jaki czas mozna zbic ten cholerny cholesterol?? ja mam sporo ponad normy..lykam tabl obnizajace i wzielam sie ostro za diete..w sob pojde jeszcze raz zrobie wyniki i mam nadz ze za jakis mies mi zejdzie zeby zaczac brac lek! a ile masz jak moge spytac?
gość
03-10-2007, 19:20:00

03-10-2007 o 20:31, gość :
a przez jaki czas mozna zbic ten cholerny cholesterol?? ja mam sporo ponad normy..lykam tabl obnizajace i wzielam sie ostro za diete..w sob pojde jeszcze raz zrobie wyniki i mam nadz ze za jakis mies mi zejdzie zeby zaczac brac lek! a ile masz jak moge spytac?

Cześć możesz napisać co musiałaś uwzględnić w swojej diecie a jakie pokarmy z niej wykluczyć
gość
03-10-2007, 19:42:00

03-10-2007 o 20:31, gość :

Cześć możesz napisać co musiałaś uwzględnić w swojej diecie a jakie pokarmy z niej wykluczyć
gość
03-10-2007, 20:22:00

02-10-2007 o 17:09, gość :
Witam , proszę pomóżcie mi bo jestem załamany
Waże 85kg biorę 20mg dziennie... mam zaje*** plecy i trochę na twarzy. Biorę Izo juz miesiąc i poprawy na plecach żadnej. Na twarzy wysyp... Usta pieką pomóżcie mi dobrym słowem. Poszedłem na studia, pełno nowych osób a człowiek nie wie jak sie ukryc:/ .... Kiedy będą efekty;/ ? POOMOMCY!!!

Cześć. Musisz to przetrwać, a przede wszystkim nie nakręcaj się sam negatywnie i nie patrz w lustro co 5 minut (*** nie działa z prędkością światła). Po drugie pomyśl ile lat nosiłeś te ,,intruzy,, a więc pare dni w tą czy w tą , a potem ,,pożegnasz je ozięble,, i tak się rozstaniecie na wieki.
Mnie na drugi dzień brania przywitało ok.12 ,,obcych,, i powtarzałam sobie że będzie wszystko ok i że to organizm się oczyszcza z tego paskudztwa. Życzę wytrwałości i odrobinę humoru bo to podstawa.
Początkujący
03-10-2007, 20:56:00

Do kolesia który zamiescił foty mozesz mi powiedziec ile czasu brałes *** i w jakiej dawce ?????Znasz moze dermatologa w kraowie który mi go przepisze ?

Początkujący
03-10-2007, 20:57:00

Tak srednio to musisz jakis miesiac co najmniej poswiecic na cholesterol na zbicie go jak nie lepiej
gość
03-10-2007, 22:59:00

nie jestem z krakowa także nie wiem. Izo biore już około 7 miesięcy do 3 miesiąca było tylko gorzej niż na pierwszym zdjęciu i gdzieś na przełomie 3 i4 miesiąca zaczęło się robic coraz lepiej i na dzień dzisiejszy wygląda nieźle a został mi jeszcze miesiąc leczenia.
Dawki jakie brałem to:
przez pierwszy miesiąc 40 mg
poźniej przez 2,5 miesiąca 80 mg- ta dawka spowodowała u mnie fatalne skutki uboczne w związku z czym lekarz zmniejszył mi do
20 mg ktre przyjmowałem przez ok miesiąc
następnie przez 3 miesiące dawka 60 mg
obecnie przyjmuje dawkę 40 mg na dzień

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: