Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-08-2007, 14:50:00

23-08-2007 o 08:02, gość :
W Toruniu dr Markowski przyjmuje w PCME ...prywatnie, czy w ramach NFZ gdzieś przyjmuje pacjentów? / Ile bierze za wizytę? pozdro

Witam! Ja leczę sie w PCME prywatnie i jako studentka płace 50 zł za wizytę.
To mój 5 dzień przyjmowania *** i jak na razie wszystko ok, jestem pełna nadziei, ze w końcu, po tylu latach walki pozbędę sie tego badziewia. Pozdr
gość
23-08-2007, 16:11:00

Witajcie, pomóżcie z tą matematyką. Ile muszę zjeść opakowań izo po 30 mg dziennie na wagę 53 kg by osiągnąć 120 mg. ile to miesięcy przy takiej dawce? Pozdrawiam AMELKA
gość
23-08-2007, 16:23:00

a musiałaś zrobić badania? Czy mogłabyś napisać jaki masz trądzik? i czy wcześniej stosowałaś np jakieś oferowane przez PCME zabiegi? Pozdrawiam
Początkująca
23-08-2007, 16:35:00

23-08-2007 o 18:23, gość :
a musiałaś zrobić badania? Czy mogłabyś napisać jaki masz trądzik? i czy wcześniej stosowałaś np jakieś oferowane przez PCME zabiegi? Pozdrawiam

Trądzik... hm... grudkowo- krostkowy. Wczesniej stosowałam maści, mazidła, , cudowne kremy, antybiotyki... i nic. Lecze sie ok 4-5 lat. Z zabiegów PCME nie korzystałam. Przed przepisaniem *** Lekarz dał mi skierowanie na badanie krwi, za które oczywiście musiałam płacić (21 zł- badań nie robi PCME) . Pozdr
Początkująca
23-08-2007, 16:36:00

23-08-2007 o 18:23, gość :

Trądzik... hm... grudkowo- krostkowy. Wczesniej stosowałam maści, mazidła, , cudowne kremy, antybiotyki... i nic. Lecze sie ok 4-5 lat. Z zabiegów PCME nie korzystałam. Przed przepisaniem *** Lekarz dał mi skierowanie na badanie krwi, za które oczywiście musiałam płacić (21 zł- badań nie robi PCME) . Pozdr
gość
23-08-2007, 16:50:00

Hej a dużo masz wykwitów zapalnych? Ja mam trądzik zaskórnikowy Teego świństwa mam pełno!!!!! blee!! nic nie działa!! skóra tłusta! masakra... Badania już mam Wcześniej kierował mnie inny lekarz.. JAk długo czekałaś na TO aż dr M zdecyduje się na kurację? Na pierwszej wizycie wypisał skierowania , a na kolejnej receptę? Czy jakaś poprawa już jest? Pozdrawiam
gość
23-08-2007, 19:15:00

No ja też mam taki jakiś ropny bleee, skóra tłusta i dodatkowo syfy na plecach... biore drugi dzień Roa i nic sie jeszcze nie dzieje

ensiferum
gość
23-08-2007, 19:25:00

23-08-2007 o 18:50, gość :
Hej a dużo masz wykwitów zapalnych? Ja mam trądzik zaskórnikowy Teego świństwa mam pełno!!!!! blee!! nic nie działa!! skóra tłusta! masakra... Badania już mam Wcześniej kierował mnie inny lekarz.. JAk długo czekałaś na TO aż dr M zdecyduje się na kurację? Na pierwszej wizycie wypisał skierowania , a na kolejnej receptę? Czy jakaś poprawa już jest? Pozdrawiam

Zanim dostałam recepte próbowałam kremów, maści, antybiotyku, dopiero później lekarz zalecił ***. NIgdy wczesniej sama nie pytałam o recepte, wiec nie wiem, czy od razu Ci przepisze.
Mój przypadek nie jest bardzo ciężki, ale zalicza sie do typu ***, więc zakwalifikował się na ***
5 dzien brania leku- w sumie nie ma dużej różnicy, tylko skóra jakby troszke mniej się przetłuszczała, och, jestem pełna nadziei.... Powodzenia!
gość
23-08-2007, 22:35:00

hmmm ja wziąłem dopiero 3 tabletki (x20) i coś widzę ze zaczyna mnie wysypywać w różnych dziwnych miejscach... hmmm no ale skoro tak ma być to jakoś to przeboleje.

ensiferum
gość
24-08-2007, 06:24:00

Koleżanko z Torunia, a mogłabyś napisac jaką dawkę "łykasz" haha i jak długo będzie trwała Twoja kuracja? Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: