Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
13-08-2007, 19:09:00

Co do włosów, wypadają wam? Mi jeszcze nie, zobaczymy jak to będzie Pozdro

Aga z Łeby
gość
13-08-2007, 19:40:00

Dzięki kolego bądź koleżanko Podobało mi się, jak kolega MAT wystawił swoje zdjęcia PRZED i PO kuracji. To rozumiem. A Paula myśli, ze to atak na jej osobę. Nie!! Po prostu nie wierzę, że miała okropny trądzik i tyle. I WOGóLE nie interesuje mnie jej osoba. Bo nie po to jest to forum. Ja również jestem na Izo od miesiąca, i pomimo tego, że już mam piękną buźkę, to nie afiszuję tego, bo tu są ludzie, którzy mają takie *** problemy, że nie pasowalo mi tu to zdjecie. I żal mi dupy nie ściska, bo w sumie, to taka sobie jestes A cera rzeczywiscie fajna ;p

Kolego
Jestem Paweł
gość
13-08-2007, 20:18:00

KYLIE ja osobiscie bardzo Cie namawiam na ***- zaryzykuj. Po co masz sie meczyc, ja tez tak naprawde nie wiem co bedzie kiedys i troszke sie tego boje, ale jak narazie moje zycie w pewnym stopniu sie zmienilo i naprawde ladna cera daje satysfakcje i radosc a pzrede wszytskim chec zycia!!! Dasz rade

A do was powiem tak... Naprawde mam w dupie to co myslicie sobie o mnie, o tym czy jestem ladna czy brzydka... Mam to gdzies! ja naprawde nie po to tu jestem i po co nawet to piszesz skoro wogole mnie to nie obchodzi.. Ja swoje zdjecie wyslalam by zmobilizowac innych po to by kazdy zobaczyl sens w tej kuracji. Moje zdjecie tu nie pasuje?? Przeciez tak samo jak Wy wszyscy bralam lub biore *** a zdjecie jest tylko dowodem na jego skutecznosc.. Czy jesli mam ladna cere to teraz powinnam pociac swoja twarz zyletka by miec prawo tu zmaiescic swoja fotke?By byc nieszczesliwa? Nie chce robic z tego forum kacika samobojcow !! Chce pomoc i namawiac do dzialania tych niezdecydowanych. Nie powinnismy sie wpedzac wzajemnie w dol tylko wlasnie pokazywac szanse a Wam to wlansie *** nie pasuje... Najlepiej zdolujcie tu wszytskich ktorzy boja sie tego leku i bedziecie zadowoleni! Ja sama duzo przez to przeszlam tak samo jak pewnie wieksozsc z Was i mam zamiar pomoc komus tyle na ile potrafie wiec mam w dupie co myslicie o mnie i dalej bede starac sie pomagac i dawac rady a Wasze spostrzezenia sie dla mnie nie licza wiec odpusccie sobie!

Paula
gość
13-08-2007, 21:15:00

podajcie jeszcze rAZ LINKI do tych fotek przed i po dzieki z gory
gość
13-08-2007, 22:12:00

Dajcie linka do strony, gdzie mozna zaladowac swoje zdjecia i wrzucic linki na forum.

Wtajemniczona
13-08-2007, 22:59:00

np. www. photobucket.com

Odczepcie się od Pauli! Dziewczyna chciała trochę optymizmu wnieść na forum, a okazuje się, że to źle Chyba chcemy się wspierać, a nie dołować wzajemnie. Jesli Paula nie chce pokazywac zdjęcia sprzed kuracji to jej sprawa. Ja moje kiedyś wrzuciłam, ale po jakimś czasie skasowałam, bo przyznam, że świadomość, że w interencie jest zdjęcie, na którym wygląda się jak potwór, nie jest fajna.
I jeszcze raz- *** naprawdę pomaga! Warto zainwestować Przede mną jeszcze tylko jedno opakowanie, i rozłoże je sobie na cały miesiąc. Do tej pory brałam 40 mg dziennie, ale kilka osób mi juz mówiło, że lepiej chyba powoli odstawiać lek więc tak też zrobię.
Pozdrowienia dla wszytskich.
gość
13-08-2007, 23:01:00

imageshack.us - tutaj wrzucisz swoje foty , skopiujesz linki do niech i wkleisz na forum
pozdrawiam
mat
gość
14-08-2007, 05:55:00

Szczerze mówiąc to nie wiem już o czym jest ta dyskusja jeśli chodzi o Paule i resztę. Wydaję mi się, że gdyby Paula chciała sie chwalić swoim zdjęciami to znalazłaby inne miejsce, np. fotka.pl czy temu podobne strony i gdyby nie dotyczył ją ten problem to raczej nie znalazłaby tego forum. Pomyślcie rozsądnie czy nie będąc chorymi ,np. na gruźlice udzielacie sie na forum o takiej tematyce? Raczej nie. Ja też nie pokazałbym zdjęć sprzed, mogę udzielać rad, pomóc,nie wiem nawet czy umieściłbym zdjęcia po kuracji, więc zajmijmy się tym co dla nas ważne- ZDROWIE- i przy tym zostańmy, skoro nie potrafimy sie cieszyć ze szczęścia drugiej osoby. dziękuję za wysłuchanie
gość
14-08-2007, 05:55:00

to byłem ja.... tygrys
gość
14-08-2007, 07:27:00

cześć ***owicze;] zaliczyłam już dziś będzie 40 proszeczek;] i jest dużo lepiej;] cera już mi się tak nie łuszczy usta też już są łądne;] tylko musze nawilżac dalej bo czasem pękają.włosy wypadają i to jedyne zmartwienie ale tak jakby troszke mniej więc mam nadzieje ze ustępuje...i są efekty czoło mam suuper gładkie czasem jeden sie alien sie pojawi. a policzki powoli sie oczyszczają aczkolwiek zmiany są jeszcze ale przeciez to dopiero początek, więc jeśli macie wątpliwości czy stosowac *** to ja polecam. tylko trzeba wziąć pod uwagę te skutki uboczne i nie dać sie im trzeba mysleć pozytywnie;] powodzenia wszystkim

Andzia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: