Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-07-2007, 20:04:00

26-07-2007 o 18:42, gość :
co do bólów mieśni i stawów to w moim przypadku wygląda to tak: przed kuracją biegałam, jeździłam na rowerku itp, gdy zaczelam brac lek to po krotkim sprincie mialam zakwasy przez 5 dni, co nie pamietam kiedy mi sie zdarzyło wcześniej. teraz oszczedzam sie jak moge, moja aktywnosc fizyczna zmniejszyla sie do chodzenia/ spacerowania a i tak bardzo często i długo odczuwam ból kolan(stawów). Czy Wy tez macie/ mieliście taką dolegliwość? A_g_u_s_k_a

ja w ostatni weekend zagralam sobie w tenisa, nastepnego dnia ledwo ledwo chodzilam... to prawda z tym wysilkiem, nie forsujcie sie,no chyba ze ktos lubi bolace stawy...
gość
26-07-2007, 20:10:00

czyli wągry też izo wysadza??? najlepszego dla wszystkich Ań;]

Ania
gość
26-07-2007, 20:14:00

26-07-2007 o 18:42, gość :
co do bólów mieśni i stawów to w moim przypadku wygląda to tak: przed kuracją biegałam, jeździłam na rowerku itp, gdy zaczelam brac lek to po krotkim sprincie mialam zakwasy przez 5 dni, co nie pamietam kiedy mi sie zdarzyło wcześniej. teraz oszczedzam sie jak moge, moja aktywnosc fizyczna zmniejszyla sie do chodzenia/ spacerowania a i tak bardzo często i długo odczuwam ból kolan(stawów). Czy Wy tez macie/ mieliście taką dolegliwość? A_g_u_s_k_a
gość
26-07-2007, 20:21:00

Witam wszystkich! Słuchajcie mam takie pytanie dotyczące stosowania maści typu differin lub davercin. Myślicie ze smarowanie sie tymi specyfikami zakłuca prawidłowy przebieg kuracji ***???
pozdrawiam Paweł
gość
27-07-2007, 06:51:00

26-07-2007 o 22:21, gość :
Witam wszystkich! Słuchajcie mam takie pytanie dotyczące stosowania maści typu differin lub davercin. Myślicie ze smarowanie sie tymi specyfikami zakłuca prawidłowy przebieg kuracji ***???
pozdrawiam Paweł

Pawle. Przy kuracji *** najlepiej NIE STOSUJ DODATKOWYCH specyfików. *** dziala SAMODZIELNIE, bez kumpli Moja dermatolog (a jest na liście NAJLEPSZYCH dermatologów), kazała tylko i wyłącznie nawilżać skórę. ***, to na prawdę BARDZO SILNY LEK. Pozdrawiam.

Aga z Łeby
gość
27-07-2007, 06:54:00

Jeśli chodzi o differin, to jest skuteczny w połączeniu z tetracyklinami, a tego nie bierzemy, bo się leczymy ***. Bądźcie wytrwali )
gość
27-07-2007, 09:50:00

mój lekarz też zalecił odstawienie wszystkich wcześniejszych leków, witamin, maści, płynów itd. jadę tylko na ***! więc uważam, że lepiej nie przesadzać z tymi dodatkami, bo można sobie zaszkodzić.

Mam też pytanie do Was, czy ktos boryka się może podczas kuracji z bolącym brzuchem, wzdęciami, problemem z wypróżnieniem, zaburzeniami w pracy jelit itp? ja to mam prawie codziennie od rozpoczecia kuracji. co myślicie? co radzicie? daje się z tym żyć ale.. a derma powiedział żeby się tym za bardzo nie przejmować, badania mam w porządku (te podstawowe) ale zastanawiam się czy nie powinnam zrobić jeszcze jakichś dodatkowych i jakie one powinny być.

A_g_u_s_k_a
gość
27-07-2007, 12:24:00

a mnie ciagle okropnie boli glowa! czy podczas kuracji mozna brac jakies tabletki przeciwbolowe?
gość
27-07-2007, 13:13:00

można brać ja brałam bez problemu , tylko nie tak ciągle , czasem lepiej jest wyjść na powietrze i przespacerować się
mówią , że apap najbezpieczniejszy - jeżeli pomaga , bierz , ja brałam silniejsze leki i nic się nie działo
Pozdrawiam
DOMINIKA
gość
27-07-2007, 14:46:00

mnie też czasem boli głowa, i jak boli to już porządnie, więc też biorę przeciwbólowe, nurofen *** jak by co

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: