A teraz kilka pytan do Was:
--Czy podczas stosowanie ROA lub *** mozna sie wystawiac na sloce??
--Jaki wplyw ma opalnie na tradzik??
--Jakie sa najlepsze preparaty do pielegnowania skory,oczu.nosa,ust??
--Waze 55 kg przy wzroscie 173..Jaka by byla najlepsza dawka dla mnie?
Prosze o szybka odp. na moje pytania..
1. Nie mozna sie opalac ale zyc to sobie normalnie mozesz i chodzic po słoneczku pod warunkiem ze bedziesz twarz zwłaszcza chronic wysokim filtrem.
2. Opalanie tyle ma do tradziku ze jak sie opalisz to ci przebrawienia opalaja i niby je przykrywaja, niby bo w rzeczywistosci tylko
opalenizna przykrywa ten tradzik, zasusza krostki na jesien znowu mmmaaasakrrraaa .............
3.Do pielegnacji tych wysychajacych "czesci" kropelki do oczu napewno jakies poleci ci farmaceuta, podobnie cos do noska a do usta dodawana jest fajna nawilzajaca pomadka, i dla mnie akurat była swietna. Teraz w ogole stosuje tylko krem zwykły nivea i mi osobiscie lezy najlepiej
4.. Ja jestem troszke chudsza od ciebie, no niewiele o 2 kg, i brałam 30 mg i wg mojej dermy to jest najodpowiedniejsza dawka dla takich chudzielcow jak powiedziała

teraz akurat musiałam ciagnac sama na 40 mg. Dolegliwosci sa wieksze, bola pelcy troche i w ogole to ciagłe zmeczenie i sennosc czasem przytłacza ale staram sie o tym nie myslec czy cos boli czy nie robie co musze dalej
Ja na twoim miejscu zaczełabym tak we wrzesniu ale decyzja nalezy do ciebie. Ja sie troszke ukrywam przed słoncem choc chciałoby sie poopalac

Achaaa,,,, jak juz wezmiesz sobie *** nie przejmuj sie wysypem u mnie było dobrze dopiero w 3 miesiacu teraz jest 6 i jest super. Troszke mam przebarwien na tym felernym policzku ale jakos za bardzo sie juz tym nie dołuje.
i taka ciekawostka. szukałam czegos i przypadkiem trafiłam na KOZIERADKE a raczej na jej skład i opis. Kupiłam i te przebrawienia niby niby znikaja

tzn bledna, no cudow nie ma, ale cos mi sie wydaje ze to pomaga, no chociaz troszke moze pomoze, chociaz pije ja i tak na cos innego, to tylko taki skutek uboczny

Tylko uwaga jak ktos nie chce przybrac na wadze i ma tendencje do tycia lepiej niech nie probuje

Ma wade jesy ochydna w smaku. Aaaa i moja dermapowiedziała mi kiedys ze te wszystkie masci ktore maja niby pomogac na przebrawienia i blizny to pic na wode. Ja tam sie trzymam
mikrodermabrazji 
chociaz to dopiero za 6 miechow

Ciekawa jestem czy mozna by było wczesniej tak bym chciała

Ja koncze niedługo, za jakis tydzien, mam nadzieje ze zostanie tak jak jest bo jest w porzadku i juz nigdy tego swinstwa juz nie zobacze , pozdrawiam wszystkich Basiek