Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-06-2007, 13:24:00

cześć, szukam tanich aptek z *** w warszawie, kupuję go po 120 zł na nowogrodzkiej ale mam tam dość daleko.. podajcie proszę jakieś adresy gdzie jego cena nie przekracza 130 pln...
gość
04-06-2007, 14:43:00

28-05-2007 o 14:46, gość :
hej,
ja w Warszawie kupuję *** w Aptece "Blufarm" ul. Konopacka 20
za 118 zł wraz z kartą zniżkową 7%. Normalna cena w tej aptece to ok. 127 zł. Kartę można dostać przy pierwszym zakupie w tej aptece...jak poszłam do tej apteki to nie wiedziałam, ze jest jakaś karta rabatowa, pani magister mi ją dała, a ja ją wybłagałam żeby już od tego zakupu mi policzyła te 7%. Przy rachunku wynoszącym blisko 500zł zgodziła się. Kupiłam wtedy 4 opakowania *** 20 mg i maść aknemycin...
Pozdr
Kasia

Nie ma jak cytować samą siebie
Pozdro
Kasia
gość
04-06-2007, 15:46:00

Basiek dzięki za pozdrowienia (również pozdrawiam - szczególnie tych, z którymi tutaj zaczynałam moją "drogę przez mękę" - fajnie, że się odezwałaś (chyba dobrze, że rzadziej tutaj coś skrobniesz bo to chyba znaczy, że jest bardzo dobrze ze stanem Twojej cery i samopoczucie też dopisuje
Ja mam już 150 dzień kuracji (jeszcze tylko 8 dni lykania i koniec tabletek)
Mam teraz gorszy problem - chyba będę musiała wrócić do tabletek antykoncepcyjcnych (przerwałam ich przyjmowanie bo nie były mi one niezbędne , ale jak to w życiu bywa - czasami następują zmiany i... trzeba będzie się do nich znowu uśmiechnąć) Boję się tylko wracać do hormonów jak już zdążyłam je odstawić i mój organizm już się znich otrząsnął - znowu się do nich przyzwyczaję. Stąd moje pytanie do dziewczyn, których tabletek najczęściej używanie przy izo (czy izo nie ma tutaj nic do rzeczy - po prostu trzeba brać takie jakie pasują najbardziej induwidualnie??)
Ech zawsze musi być jakiś problem (ale i tak wolę takie problemy niż makabryczni obcy na mojej twarzy, którzy o dziwo nie pojawiają się ostatnio!!)
CZĘŚCIEJ I SZERZEJ SIĘ UŚMIECHAM w końcu (ludzie, z którymi się widuję też chyba odczuwają tą różnicę w podejściu do świata)
Pozdrawiam wszystkich Głowy do góry
MALEŃSTWO
gość
04-06-2007, 19:03:00

hej ! właśnie wróciłam od lekarza! no i przepisał mi ***! wczesniej brałam rózne rózniste antybotyki tetracykline, tetralysal, rózne różniste maści i raz pomogło ale potem wracało! nie mam nie wiadomo jak wielkich krost ale mam całą twarz w zaskórnikach i malutkich gródkach! nie ma wolnego miejsca! mam do was pytanie(do tych co brali ***) przeczytałam ze moze powodowac zwiekszone ryzyko nowotworów czy to prawda? i czy jak zaczynaliscie brac *** to robiliscie wczesniej badania? bo mi lekarz kazał zrobc ale po miesiącu stosowania badania krwi? a wam jakie badania kazano zrobić? przed zastosowaniem leku robiliscie badania?
gość
04-06-2007, 19:13:00

04-06-2007 o 21:03, gość :
[...]mam do was pytanie(do tych co brali ***) przeczytałam ze moze powodowac zwiekszone ryzyko nowotworów czy to prawda?[...]

Gdyby tak było to na 100% znalazło by się w ulotce. Teorii na temat powstawania nowotworów jest cała masa, większość to mity, np. palacze -> rak płuc...
gość
05-06-2007, 11:25:00

hej ! właśnie wróciłam od lekarza! no i przepisał mi ***! wczesniej brałam rózne rózniste antybotyki tetracykline, tetralysal, rózne różniste maści i raz pomogło ale potem wracało! nie mam nie wiadomo jak wielkich krost ale mam całą twarz w zaskórnikach i malutkich gródkach! nie ma wolnego miejsca! mam do was pytanie(do tych co brali ***) przeczytałam ze moze powodowac zwiekszone ryzyko nowotworów czy to prawda? i czy jak zaczynaliscie brac *** to robiliscie wczesniej badania? bo mi lekarz kazał zrobc ale po miesiącu stosowania badania krwi? a wam jakie badania kazano zrobić? przed zastosowaniem leku robiliscie badania?

No pewnie ze powinnas zrobic badania krwi zanim zaczniesz brac *** bo inaczej nie moze byc!!!To jest silny lek i musisz wiedziec czy masz wszystko w miare ok bo pozniej po miesiacu moze sie zmienic!Wiec upomnij sie o skierowanie na badanie krwi swojego dermatologa bo to wazne naprawde jest!
gość
05-06-2007, 11:42:00

dodane: 03-06-2007 o 13:36
autor: agatulka
kurcze, nie moglam sie tu dostac przez 1h...

mialo byc przesiadywać a nie przesiadać :P:P

pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

hej agatulko
Ja to wiem ze nie powinnam zwarzac na to co mysla inni ale nie moge no bo to mnie tak strasznie wkurza i doluje ze szok A propos jakiegos zajecia to nawet na nauce sie nie moge skupic bo nic nie moge zapamietac i sie uczyc gdyz zaraz sie rozkojarzam i nic nie wychodzi z tego Teraz mialam kolosa z psychologii noi uczylam sie 2 tygodnie noi i tak nic nie umialam a mam strasznego kolesia bo on sprawdza prace pod wplywem emocjinoi na 50 osob zaliczylo moze 10 a sprawdzil to w niecala godzine A dzis bylam na badaniu krwi i taaaak bolalo ze krzyczalam AUUUŁA!!naprawde bolalo jak nigdy wczesniej bo taka duza igle wziela I do tej pory reka boli mnie i mi tak dziwnie slabo Ale zeby tylko te wyniki chociaz dobre byly sie martwie!To milo i fajnie z twojej strony ze mnie pocieszasz ze nie musze sie martwic i naprawde wyobrazam sobie tez co ty musialas przechodzic tak jak ja teraz pozdrowionka i milego dzionka ale fajnie jest pochmurno wiec sloneczko nic nam dzisiaj nie zrobi hehe anula
Początkujący
05-06-2007, 12:12:00

Siema, czy po 2 tygodniach od skończenia kuracji (1 miesięczna kuracja 20mg na dzień) można pić alkohol???
Początek brania Izoteku - 19 marca 2007 <BR> <BR>20mg/dzień - waga 85 kg
gość
05-06-2007, 15:25:00

dzisiaj u mnie wybiał 200 dzien brania Izo jeszcze 5,5 opakowania i koniec Mam pytanie czy u was tez jest taka sytuacja ze skóra bardziej wpada w czerwony niz w brazowy?
05-06-2007, 15:57:00

05-06-2007 o 17:25, gość :
dzisiaj u mnie wybiał 200 dzien brania Izo jeszcze 5,5 opakowania i koniec Mam pytanie czy u was tez jest taka sytuacja ze skóra bardziej wpada w czerwony niz w brazowy?

Ja cierpię na wieczne czerwienienie się a nigdy nie byłam jakaś specjalnie "rumiana" bez sensu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: