Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-04-2007, 20:52:00

Sorki nie przedstawiłem sie>Sagem latek 21
gość
18-04-2007, 22:52:00

mozliwe zeby w 37 dniuu dopiero byl wysyp??;/ bo ja tak mam teraz grrr... wkurzaja mniee te pryszczole.na poczatku jechalem tydzien na 10 mg pozniej 20mg i ostatnie 11 dni na 30mg.wczesniej jakiegos ostrego wysypu nie bylo aaa dzisiaj grrr kijowo to wyglada...a powiedzcie mi jakiego preparatu uzywacie do mycia twarzy??
pozdrawiammm->czlowiekk podlamany ;d lecz dalej idacy przed siebie
gość
19-04-2007, 00:34:00

WITAM WSZYSTKICH!
a te uśmiechy to zasługa izo , biore od 28 stycznia, jest o niebo lepiej (jak patrzę w lustro to czasami się zastanwiam czyja to ta ładna buźka ), wszyscy zauważyli , od przyszlego tygodnia schodze juz z dawki -na 1 tabletke dziennie, mam pytanie do kogos, kto jest juz po kuracji i jest osobą palącą, bo ja też do nich niestety należę:/, wiadomo, ze nikotyna nie wplywa dobrze na cere, ale chce sie dowiedziec jak skora palaczy po odstawieniu izo????

magda
gość
19-04-2007, 00:44:00

jeszcze a propos preparatu do mycia twarzy
do człowieka podłamanego :
słuchaj powiedziano mi, ze najlepiej myc buzke szarym mydełkiem, i u mnie sie sprawdziło, idz do apteki i powiedz, ze stosujesz izo i chcesz naturalne mydełko, ja uzywam i jest fajnie, jak uzywalam żeli to mialam podrazniona buzke a teraz nie, a do szarego mydełka stosuje krem physiogel - polecam

magda
Początkująca
19-04-2007, 06:49:00

Witam.*** biore od 40 dni i musze powiedzieć,że na obecną chwile z moimi diodami to jest różnie.Tydzień temu 2 sztuki na czole,do dziś nie chcą się zagoić, może dlatego że je wydusiłam i zrobiły się spore rany.Przed wczoraj dwie sztuki na szyji,bolące ale nie rozpaczam bo przecież prędzej czy poźniej zejdą,prawda....Mam wypisane jeszcze dwa opakowania i mam nadzieje,że potym będe już piękniusia.Ale ja nie o tym....Otóż w ostatnim czasie przybyło mi pare kilogramów a,że idzie gorące lato to przecież musze jakoś wyglądać. I w związku z tym mam pytanie, czy ktoś w czsie kuracji korzystał może z vacu well??????Lekarz powiedział mi, że lepiej nie....ale wole zapytać Was...

[addsig]
Aneta
gość
19-04-2007, 07:42:00

anecia-77: ja bym się na twoim miejscu posłuchała lekarza. Z pewnością ma o wiele większą wiedzę i to on kończył medycyne a nie my Z resztą na każdej ulotce (na Roa, ***, ***, Tretinexie itd.) jest napisane, że "Dokładny mechanizm działania izotretynoiny nie jest jeszcze szczegółowo wyjaśniony" stąd też lekarze postępują tak ostrożnie i radzą nie zażywać innych leków, "ziółek" i innych prepataratów, które mogą wejść w jakieś interakcje z izotretynoiną.. Lepiej poczekać cierpliwie parę miesięcy i dopiero wtedy rozpocząć walkę z kilogramami niż żeby kuracja iztretynoiną się nie powiodła.
Daria
gość
19-04-2007, 09:31:00

hello, u mnie 5 i pol miesiaca minelo, mam brac 7, skoncze pod koniec maja..mam pytanko..czy to normalne , ze nagle w 5 mies zaczely pojawiac sie male syfki? tzn teraz mam 1 duzy na plecach , 1 na czole i taki pyci na policzku;( no nie widac za bardzo, ale sie martwie, ze izo przestalo dzialac A jak dlugo trzeba czekac po zakonczeniu kuracji, zeby mozna sie bylo opalac? wiecej niz 2 mies? Bo ja planuje we wrzesniu wakacje w Tunezji i nie wiem, czy bede mogla jechac Bede wdzieczna za odp..
Pozdrawiam!!
LEELOO
Początkująca
19-04-2007, 09:39:00

no własnie ja tez chciałam wcinac dodatkowo Adipex( na odchudzanie) ale strasznie sie boje bo to tez nie jest zwyczajny lek ale faktycznie może lepiej dać sobie siana na kilka miesiecy
gość
19-04-2007, 12:00:00

DOMINIKA!!! wygladasz super!! serio,jakbys nigdy nie miala tradziku!!!nio wlasnie jaka mialas dawke i na jaka wage? kurcze,bo u mnie4 miesiac leci ,a zadnej poprawy nie widac i mnie strasznie wysypuje! derma nie chce za cholere mi zwiekszyc dawki... ALE GRATULACJE i zazdroszcze
Andzia
gość
19-04-2007, 12:14:00

kurcze naprawde wyglądasz fantastycznie! tylko pozazdroscić!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: