Reklama:

zgrubienie skórne na szyii (17)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-11-2011, 16:15:31

Aż się wchłonie............... możesz tak ze dwa razy dziennie zależy jak masz czas i dotąd jak poczujesz że to znika to może być parę dni albo kilka.
Początkujący
24-12-2011, 13:26:58

witam powracam do swojego tematu odnosnie zgróbień skórnych na szyii tak jak wyzęj ktos mi polecił żebym smarował te zgróbienia masćią majerankowa tak tez robiie ponad miesiąc i nadal żadnych efektów dermatolog wypisała mi masac z cynkiem tez juz ponad miesiąc samruje i nadal nic stosowałem juz żel izotrex ,maść retin A,maśc majerankową, maść z cynkiem,oraz zamrażanie i nadal zgóbienia wystepuja czy może mi ktos polecic cooś innego dodam żeże zrobiło mi sie to jakiś rok temu naprawdopodobniej dlatego że goliłem sie pod włos ale juz od długiego czasu gole sie normalnie nowymi maszynkami za kazdym razem i nadal żero skutków
gość
26-12-2011, 07:22:16

Maścią majerankową się nie smaruję,tylko się ją wmasowuje,chodzi bardziej o rozmasowanie tego zgrubienia a majerankowa działa rozgrzewająco,a nie tylko posmarowanie.
Początkujący
27-12-2011, 22:19:35

tak czy tak to nie działa wogóle:(
Początkujący
29-12-2011, 10:32:28

moja prosba czy ktoś ma jeszcze jakies pomysły odnosnie mojego tematu co mam zrobic aby pozbyć sie tego świństwa
Początkujący
04-01-2012, 15:07:18

byłem dzisiaj u dermatologa dowiedziałem sie że te zzgróbienia skorne na mojej twarzy to brodawki plaskie zdjecie zamiesciłem na początku mojegowątka ma ktos pomysl jak i czym je usunąc teraz przepisal mi dermatolog jakąs masc na spirytusie ale sam powiedział że moz eto nie pomóc
gość
14-06-2013, 13:16:07

a może to rogowacenie okołomieszkowe? słyszałam , że skutecznie działa na to krem pilarix.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: