po pierwsze zmień dermatologa i kup soie krem firmy Biotherm Homme aktywnie regenerujący (może być po golrniu ) i smaruj ale nie grubo ! powinien pomóc albo zatuszować zmiany przez dobre nawilżenie

Gość 2010-08-11 12:42:39 Witam przez prawie 4 lata zmagałem sie z zapaleniem mieszków włosowych stosowałem wszystkie ww antybiotyki na chwilke bylo ok ale pozniej wracaloi tak na okrągło az straciłem nadzieje... od kilku miesięcy nie stosuje zadnych leków i jest ok a wszystko dzieki temu ze Pani fryzjerka przez przyapdek polecila mi szampon antybakteryjny i maść(tu akurat antybiotyk)ale to dzieki szamponowi który mozna kupic w aptece bez recepty mogę znów obcinac włosy na krótko, co wczesniej bylo dla mnie koszmarem.... szmapnon stosuje caly czas raz na dwa trzy dni koszt szamponu okolo 35-40zl
Gość 2010-08-15 23:33:02Gość 2010-08-11 12:42:39 Witam przez prawie 4 lata zmagałem sie z zapaleniem mieszków włosowych stosowałem wszystkie ww antybiotyki na chwilke bylo ok ale pozniej wracaloi tak na okrągło az straciłem nadzieje... od kilku miesięcy nie stosuje zadnych leków i jest ok a wszystko dzieki temu ze Pani fryzjerka przez przyapdek polecila mi szampon antybakteryjny i maść(tu akurat antybiotyk)ale to dzieki szamponowi który mozna kupic w aptece bez recepty mogę znów obcinac włosy na krótko, co wczesniej bylo dla mnie koszmarem.... szmapnon stosuje caly czas raz na dwa trzy dni koszt szamponu okolo 35-40zl
Gość 2010-08-15 23:35:04Mam taki sam problem czy mozesz napisac jaki to szampon?Gość 2010-08-15 23:33:02Gość 2010-08-11 12:42:39 Witam przez prawie 4 lata zmagałem sie z zapaleniem mieszków włosowych stosowałem wszystkie ww antybiotyki na chwilke bylo ok ale pozniej wracaloi tak na okrągło az straciłem nadzieje... od kilku miesięcy nie stosuje zadnych leków i jest ok a wszystko dzieki temu ze Pani fryzjerka przez przyapdek polecila mi szampon antybakteryjny i maść(tu akurat antybiotyk)ale to dzieki szamponowi który mozna kupic w aptece bez recepty mogę znów obcinac włosy na krótko, co wczesniej bylo dla mnie koszmarem.... szmapnon stosuje caly czas raz na dwa trzy dni koszt szamponu okolo 35-40zl
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.