Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2010-05-31 20:01:40 To dopiero początek drogi przez mękę. Ja leczę się już pół roku, Pierwsza kuracja crotamiton, druga nowoskabin, trzecia crotamiton, następna lyclear 2 razy, potem crotamiton 2 miesiące, znowu lyclear. Do tego co dziennie gotowanie pościeli, mrożenie bielizy, prasowanie i odkurzanie non stop. Mnie nie dokucza specjalnie świąd. Ale że to mam wkazują bez przerwy wychodzące larwy. Obrzydliwość, Moi bliscy mówią że jestem psychiczna. A ja nigdzie nie chodzę, nie wyjeżdżam nawet do rodziny, bo boję sie ich zarazić.Mam je w głowie- myłam szamponem sora *** i mniej swędziało, nawet na twarzy, szyi i stopach.Robaki teraz szukają innych miejsc na swoje przetrwanie a lekarze nie chcą w to uwierzyć . Myśla, że to jest tylko między palcami. w mojej rodzinie miała jeszcze jedna osobą ale po trzech miesiącach dala radę padalcom. Mnie się trzymają bardziej mimo większej higieny osobistej. Kąpię się dwa razy dziennie, głowę też dwa razy.Ubranie zakładam tylko raz i piorę, prasuję.
Zyczę wytrwałości w zabijaniu robactwa.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.