Reklama:

swędzące krosty/plamy na penisie (12)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
17-11-2012, 17:53:45

Witam, od 3 miesięcy mam czerwone plamy na penisie które bardzo swędzą, w ciagu tych 3 miesięcy został wykryty świerzb i według lekarza został już wyleczony poprzez maść infectoscab 5%, po tygodniu zakonczeniu kuracji maścią wyleczeniu swierzba, pozostały krosty na penisie, kupiłem Crotamiton który przypisał lekarz podczas leczenia świerzba, choć świerz zginął a tej maści wcale nie otwieralem, w końcu dopiero otworzyłem gdy te jedyne krosty pozostały na moich narządach płciowych z myślą że te krosty to jeszcze jakieś ostatki świerzba. Niestety te krosty na penisie pozostały, co to może być? grzybica może?
tutaj są zdjęcia niestety nie za bardzo wyraźne bo robione telefonem.
[url href=http://www.forumdermatologiczne.pl/galeria/mis2a/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE][NOFILE]
gość
19-11-2012, 13:37:38

Na pewno nie grzybica, świerzb i drapanie powodowane jego obecnością często powodują nadkażenia bakteryjne.
Początkujący
20-11-2012, 20:18:36

a jakiś pomysł na jakąś maść?
gość
20-11-2012, 21:10:59

Tribiotic dwa razy dziennie przez siedem dni.
Octenispet spryskiwać dwa razy dziennie całego penisa
Innych pomysłów brak.
Początkujący
21-11-2012, 14:13:07

a czy może wiesz czy te leki bez recepty dostanę? i czy te maści pomagają przeciw świądu ? bo strasznie swędzi.
gość
21-11-2012, 17:27:40

tak, one są bez recepty
Początkujący
21-11-2012, 17:37:40

to spróbuję jutro kupić i wtedy zobaczymy czy coś pomoże. jak narazie smaruję maścią chłodzącą Hydrocortisoni 1,0 vaselini albi eucerini , jakaś specjalna na zamówienie bo to mi zostalo jedyna maść po świerzbu.
gość
19-11-2013, 11:33:52

mis2a 2012-11-17 18:53:45 Witam, od 3 miesięcy mam czerwone plamy na penisie które bardzo swędzą, w ciagu tych 3 miesięcy został wykryty świerzb i według lekarza został już wyleczony poprzez maść infectoscab 5%, po tygodniu zakonczeniu kuracji maścią wyleczeniu swierzba, pozostały krosty na penisie, kupiłem Crotamiton który przypisał lekarz podczas leczenia świerzba, choć świerz zginął a tej maści wcale nie otwieralem, w końcu dopiero otworzyłem gdy te jedyne krosty pozostały na moich narządach płciowych z myślą że te krosty to jeszcze jakieś ostatki świerzba. Niestety te krosty na penisie pozostały, co to może być? grzybica może?
[url href=http://www.forumdermatologiczne.pl/galeria/mis2a/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE][NOFILE]
gość
24-03-2014, 05:48:56

mis2a 2012-11-17 18:53:45 Witam, od 3 miesięcy mam czerwone plamy na penisie które bardzo swędzą, w ciagu tych 3 miesięcy został wykryty świerzb i według lekarza został już wyleczony poprzez maść infectoscab 5%, po tygodniu zakonczeniu kuracji maścią wyleczeniu swierzba, pozostały krosty na penisie, kupiłem Crotamiton który przypisał lekarz podczas leczenia świerzba, choć świerz zginął a tej maści wcale nie otwieralem, w końcu dopiero otworzyłem gdy te jedyne krosty pozostały na moich narządach płciowych z myślą że te krosty to jeszcze jakieś ostatki świerzba. Niestety te krosty na penisie pozostały, co to może być? grzybica może?
gość
01-09-2014, 18:37:45

Na penisie swierzb ??? Nie mozliwe gdzies ty pchal tego penisa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: