Ty po prostu NIE ! Myślisz ! ( KURDE )
Powiem ci tak .
Też coś takiego czytałem (wpis z 2009 roku jeśli nie dalej jeszcze nie miałem dzieci . Od tej pory minęło dużo czasu i już każdy wie , że to dawno i nieprawda bo od tamtej pory na Towarowej albo był i sam się przekonał( w tym ja ) albo dowiedział się od innych .
Do Bourion ludzie nie pchają się drzwiami i oknami
bo Bourian ma jedne drzwi nie więcej , ma kilka okien , niestety - nieotwieralne , no i ma uporządkowane godziny przyjęć .Tłumów więc tam nie ma . Twoj rzekomy admin . już dawno nie istnieje a jeżeli nawet to jego zdolności i możliwości
nie sięgały do poziomu twojego a co dopiero wykrycia IP czy adres w Warszawie gdzie ten IP przebywał ( chyba że ktoś to tez wyssał z palca to tego admin .przeproszę )
Jeżeli ktoś źle napiszse o Pani Bourion to znaczy , że u niej nie był albo to jesteś to Ty bo Kto chce się leczyć , szuka pomocy u tych u których przynajmniej wie , że jeżeli tam mu nie pomogą tzn. ze nie pomogą mu gdzie indziej .
Raz przejdź się na Towarową 22 to przynajmniej czegoś sie dowiesz . A szukać sposobu by szkodzić komuś kto robi dla nas coś pożytecznego jest chore Mam dzieci , a na bielactwo nie ma dnia i godziny .
Wstydź się ! Po prostu się wstydź jeżeli masz trochę godności . I daj już ludziom od siebie odpocząć