Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2675)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
24-06-2018, 21:34:44

Ty po prostu NIE ! Myślisz ! ( KURDE )
Powiem ci tak .
Też coś takiego czytałem (wpis z 2009 roku jeśli nie dalej jeszcze nie miałem dzieci . Od tej pory minęło dużo czasu i już każdy wie , że to dawno i nieprawda bo od tamtej pory na Towarowej albo był i sam się przekonał( w tym ja ) albo dowiedział się od innych .
Do Bourion ludzie nie pchają się drzwiami i oknami
bo Bourian ma jedne drzwi nie więcej , ma kilka okien , niestety - nieotwieralne , no i ma uporządkowane godziny przyjęć .Tłumów więc tam nie ma . Twoj rzekomy admin . już dawno nie istnieje a jeżeli nawet to jego zdolności i możliwości
nie sięgały do poziomu twojego a co dopiero wykrycia IP czy adres w Warszawie gdzie ten IP przebywał ( chyba że ktoś to tez wyssał z palca to tego admin .przeproszę )
Jeżeli ktoś źle napiszse o Pani Bourion to znaczy , że u niej nie był albo to jesteś to Ty bo Kto chce się leczyć , szuka pomocy u tych u których przynajmniej wie , że jeżeli tam mu nie pomogą tzn. ze nie pomogą mu gdzie indziej .
Raz przejdź się na Towarową 22 to przynajmniej czegoś sie dowiesz . A szukać sposobu by szkodzić komuś kto robi dla nas coś pożytecznego jest chore Mam dzieci , a na bielactwo nie ma dnia i godziny .
Wstydź się ! Po prostu się wstydź jeżeli masz trochę godności . I daj już ludziom od siebie odpocząć
gość
24-06-2018, 22:00:48

W pełni popieram
gość
24-06-2018, 22:15:44

Ja też dołączam się . Przegrany mecz i tu tez widzę nie ciekawie .
Ja ponawiam pytanie o badanie na celiakię .Chcę iść w środę więc raczej pilne .
gość
24-06-2018, 22:25:52

Szkoda nerw . Przegrany mecz nam wystarczy .
Tym bardziej szkoda nerw bo według mnie to pisze ta sama osoba co tydzień temu .
gość
24-06-2018, 22:36:54

po co nam takie wpisy . Myślałam że tutaj już spokój . Ja też mam dzieci i tez się martwię .
Chciałam o coś zapytać ale widzę że nie ma co
gość
25-06-2018, 05:46:59

Tak jak napisałeś, jest kilka tych badań. Ja robiłem badania P-ciała p/tkankowej transglutaminazie IgA.
gość
25-06-2018, 07:04:45

Robi za Kreta .
gość
25-06-2018, 07:48:38

Ja o tym myślę że : już przesadzasz :(
I po co tu zaglądasz ? Nie nie piszesz o bielactwie tylko robisz zbędne zamieszanie .
gość
25-06-2018, 08:08:26

Moje bielactwo tak mi nie przeszkadza .
Już się przyzwyczaiłem , ale jeżeli mogę się wyleczyć to dobrze . Z waszych wpisów wydaje się że warto spróbować .
gość
25-06-2018, 08:21:20

Co tu się dzieje ? To ma być forum ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: