Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2682)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-06-2018, 07:08:41

Przy trójce dzieci sprawy naszego wyglądu odchodzą juz na bok . Więc dla mnie dermotan jest dobrym rozwiązaniem . Nie widać plam a o to przeciez chodzi . Maż nie widzi mnie w plamach to u mnie bardzo ważne w relacjach rodzinych i naszych małżeńskich . Nic nie brudzi co przy małych dzieciach jest naprawde ważne . Wszystko się przy dzieciach niestety brudzi więc jak mogęnie dokładać to już coś . Przed dziećmi były fluidy na okrągło . Musiałam zrezygnować juz przy pierwszym dziecku . Ale przez to poznałam podkład ktory jest i praktyczny i dobry nie tylko na twarz . Stosuje go na całe ciało i jestem zadowolona i z podkładu i bardzo zadowolona z wyglądu .
gość
16-06-2018, 07:25:21

Nie zaprzeczam że dermotan to dobre rozwiązanie tylko twoje spojrzenie na bielactwo tylko jako zewnętrzny problem mnie irytuje . Jesteś mamą trojgu dzieci . Czy zastanawiałaś sie że możesz mieć sygnały poważnej choroby ? Dla trojga dzieci musisz być silna i to na długo . Dermotan uspokaja żeby dobrze wyglądać, ale nie myślałaś o twoim zdrowiu ?
gość
16-06-2018, 07:34:08

Czy ktos powie ile sie naświetlacie ?
gość
16-06-2018, 20:26:41

Jak dla mnie dermotan jest za bardzo (żeby nie powiedzieć nachalnie) polecany.. zapachniało mi tu reklamą
gość
16-06-2018, 20:28:52

Gość 2018-06-16 22:26:41
Jak dla mnie dermotan jest (żeby nie powiedzieć nachalnie) za bardzo polecany.. zapachniało mi tu reklamą
gość
16-06-2018, 21:00:38

Bo ten dermotan jest dobry . Używałam rożne kremy , pudry , dermabled , vichy i nawet bardzo drogie podkłady . Wczesniej nie wiedziałam ze jest dla nas ten specyfik .Dermotan w toniku i kremie Jak byłam w Warszawie czekając na wizyte to dopiero wtedy dowiedziałam sie ze cos takiego istnieje . Ulga , bo trzyma sie dłużej ale nie ściera sie tak jak fluidy jako ze jest w płynie wiec wsiaka w skore. U mnie to ważne bo dzieki temu nie brudzi ani bielizny ani nic co dotykam rękoma . Musze kłaść dermotan na rece wiec rękawy , mankiety i Cokokwiek dotykałam rękoma to musiałam ciagle uważać by nie pobrudzić albo biegałam z chusteczka papierowa by ścierać ślady po pudrze z dłoni . Mnie to satysfakcjonuje . Nie mam czasu na to by sie leczyć wiec i tak to moje jedyne rozwiazanie by jakoś wygladac . Zabiera troche czasu przy nakładaniu ale trzyma sie dosyc . A fluid tez musiałam nakładać długo . Dłużej nawet bo jak cos ubrudzilam to przebieranie tez sie zdażyło .
gość
16-06-2018, 22:16:04

Dzisiaj wszystko jest reklamowane w mediach na okrągło , nachalnie . Lek na hemoroidy . , lek na zatoki , APAP , lakiery do paznokci , suplementy (te same tylko roznych firm ) dziesiątki razy Np " Iberogast " na jelita ktory ja stosuje leci w Tv i zaraz po nim inne leki tez na jelita i mowia ze sa najlepsze . Jest tyle tego na raz , ze tak naprawde nie wiadomo czy to dobre a jesli tak to ktory .Dzisiaj reklama jest raczej anty-reklama .
Z tego co wiem dermotan nie jest reklamowany w mediach , tylko pojawia sie jako informacja na forach dla nas od tych co go stosują i dzielą sie doświadczeniem .Ja zakuje ze go poznałam tak .
Takie mamy czasy . Chorzy patrzą inaczej .Inni pisza pomocne informacje , WAAZNE szczególnie w takiej beznadziei przypadłości jak nasza . Mnie dermotan pomógł i mi służy choc poznałam go przez kompletny przypadek .Rożnie bywa z ta reklama. . Ale jezeli tu zaglądają ci co sa w potrzebie to dobrze ze sa tacy co dziela sie tym co im pomogło . Należy sobie pomagać w tej chorobie bo jak medycyna nas traktuje to pani wie i większość z nas wie ze mamy pod górkę .
gość
16-06-2018, 22:37:58

Ale palnęłas . Ludzie dopytują sie by pisać co pomaga w naszej chorobie a jak pisza to znajdzie sie zawsze ktos taki jak ty .Walisz ze nachalna reklama . Wez pomysl za nim takie teksty walniesz . Nie pomaga tobie to nie używaj . Po co takie durne uwagi . Moralistka sie znalazła wsród tych co nabierają wody w usta jak cos pomaga . Tez używam tego toniku , a pod oczy krem choc szczerze wolałabym sie leczyć . Niestety nie mam warunków na leczenie wiec chociaz dzieki temu tonikowi moge w tę pogodę zyc normalnie . Wyłącz Tv , wyłącz komputer , zmień kanał i słuchaj radia Maryja jesli ci przeszkadza ze ludzie dzieła sie swoimi radami by wzajemnie sobie pomoc .
Co ktos zrobi krok na przód to zaraz go zjada
Dziewczyna dwa lata temu pokazała zdjęcie z leczenia , zjechali ja i teraz nic nie pokazuje . Pomyślcie za nim cos głupiego napiszecie
gość
16-06-2018, 22:56:49

Niepotrzebnie siejesz zamęt szczególnie tym co zaczynają leczenie .
Wlasnie usiadłam by napisać jaki lek dostałam w piątek bo repigmentacjia mi się jakby zatrzymała . I cofka . Napisze i taka / taki powie ze pachnie reklamą ?
Ok . Chiciaż nie do konca ok bo ja lubię dzielic się tym co mi pomaga i lubię czytać to czym dzielą się inni chorzy . W tygodniu nigdy nie ma czasu by tu zajrzeć wiec skorzystałam że sobota ii: cofka .
gość
16-06-2018, 23:18:26

Dziewczyna od tego naświetlania .
Kilka razy pytasz o czas i reakcje .
Otóż u mnie zdrowa skora sie przyciemnia ale ledwo co . Bielacze plamy maja rumień ale nie poparzenie ( nie bomble
Czas mam rożny bo czesto mnie nie ma i po powrocie mi zmniejszają . Teraz zaczynam wakacje to bede chodzic regularnie . Liczę ze ten rok skończy sie dobrze . stosuje Lek na skore . Nie protopic tak czesto reklamowany i polecany . Nie . Zaczyna sie na D .... I kończy .na Our .e tam . Spadam stad

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: