Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2619)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
19-03-2025, 08:07:26

Jest sezon i dużo ludzi choruje na grypę . Więcej niż kiedykolwiek wcześniej . Musiał ciebie ktoś zarazić . Trzeba ueazqccapvo się zaszczepić jeśli jesteś wrażliwa na zachorowanie na grypę . A do cukru jak możesz nie wracaj ; samo zło dla naszego zdrowia . Lecz bielactwo bo Grypa ci przejdzie wyleczysz się i będziesz mieć żal latem że przez głupią grypę rzuciłaś leczenie bielactwa , Ja tak miałam 2 lata temu ,
gość
19-03-2025, 08:09:18

Kiedy przyjdą czasy że z bielactwa będzie się
gość
19-03-2025, 08:11:35

Kiedy przyjdą czasy że z bielactwa będziemy się leczyć jak z przeziębienia ? Ach kiedy ?
Jak skończę moje leczenie t będzie to dla mnie ważniejsze od dyplomu magistra z polibudy .
gość
19-03-2025, 14:46:13

gość 19-03-2025, 09:11:35
Kiedy przyjdą czasy że z bielactwa będziemy się leczyć jak z przeziębienia ? Ach kiedy ?
Jak skończę moje leczenie t będzie to dla mnie ważniejsze od dyplomu magistra z polibudy .

Jak długo trwa u Ciebie leczenie? Z jakimi efektami?
gość
19-03-2025, 15:52:14

O jakim leczeniu piszecie? Co robicie?
gość
19-03-2025, 15:53:17

Marże o tych czasach to moje największe marzenie żeby ta choroba zniknęła z ludzkich ciał
gość
20-03-2025, 07:02:19

Napiszcie jak się leczycie ? Jakie leki przyjmujecie? Jaka dieta
gość
20-03-2025, 10:51:24

gość 19-03-2025, 16:53:17
Marże o tych czasach to moje największe marzenie żeby ta choroba zniknęła z ludzkich ciał
gość 19-03-2025, 16:53:17

NIE JESTEŚ SAMA .
Puki co wiem że marzeniami się nie wyleczę . Robię badania . Moje życie to jedna wielka walka o przetrwanie a powierzchni . Cokolwiek mi znajdą będzie to dla mnie ważne ‼️na łeb . Wariuje ze świadomości że nikt nie może mi pomóc i całe moje życie będę człowiekiem gorszej kategorii . Jak wy sobie radzicie psychicznie z tym schorzeniem.
gość
20-03-2025, 11:28:27

No właśnie tez słabo sobie radzimy Jakie. Zdania robisz? Ja aktualnie oczyszczam się z candidy nie jem glutenu zobaczymy czy to coś pomoże
gość
20-03-2025, 15:46:49

To co można zrobic w domu już przerobiłam . Nie mam takiej samodyscypliny żeby samemu się leczyć . Próbowałam bardzo dużo na darmo Ja muszę być przez kogoś prowadzona , upewniona w tym że to co robię jest dla mnie a nie : może zobaczę to , może sprawdzę tamto a może jeszcze to bo słyszałam że pomaga .. Wiecie jak to jest . Nie mam samodyscypliny a nede wszystko wiedzy żeby stanowczo uwierzyć że nie marnuje czasu . Wiosna i lato szybko mina a. zimą znowu się odkłada bo pod ciuchami nie widać . Wkurzam się też jak lekarz się reklamuje że leczy bielactwo ja idę do niego i na miejscu słyszę : tu pani ma kod na protopik maść na receptę i widzimy się za 3 miesiące . To nawet ja wiem że bez lamp to nic nie da.
W gruncie rzeczy to powinnam się dowiedzieć od czego mam to bielactwo . To leczyć i lampy . I tego będę się teraz trzymać . Czasami myślę że my więcej wiemy o naszej chorobie od ogłaszających się lekarzy .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: