Jeslu koszta o jakich piszecie sa dla niektórych za wysokie moze należy pogodzić sie z tym defektem kosmetycznym . Od bielactwa sie nie umiera . Jezeli juz ., to od przyczyny raczej i to nie tak szybko a umrzeć od czegoś przeciez trzeba i tak
Ogarnijcie sie
Albo chcecie sie leczyć z tego defektu albo nie rozczulajcie sie nad swoim losem i niedofinansowaniem . Wszyscy wiecie ze NFZ ma nas gdzies i nie traktuje naszej przypadłości poważnie ( błąd )
Lekarze nasza przypadłość traktuja jako defekt kosmetyczny . Co maja zrobic tacy ludzie jak ja ? Moj ojciec miał operowane kolano . ; 6 tys złotych . na chirurga . Rehabilitacja po operacji 3 razy w tyg ( jeden seans 120 zł ) inaczej wózek inwalidzki
Patrząc na te koszta zrozumiałem ze : wydatek na moje leczenie z bielactwa był bardzo mały .
A Efekt leczenia bardzo korzystny dla wszystkich . Uwierzyłem w siebie . Znalazłem prace z ktorej żyje ja i moja rodzina moze liczyć na moje finansowe wsparcie i wesprę bo teraz zachorował tez na bielactwo moj młodszy brat wiec musze poczekać teraz na termin dla niego ( i cierpliwie czekać bede )?
szokuje mnie tu w tekstach pisanych przez większość osob , podejście do tej choroby . Zajmuje sie nia zaledwie kilka osob w całym świecie ;;; a z tego co tu czytam mam wrażenie ze jakby chodziło o leczenie
opryszczki na tyłku
Ja wziąłem sie do ROBOTY - i mam efekty . Nie biadolilem nad swoim losem
Cieszyłem sie jak wariat jak trafiłem na te Bourion bo po wizycie zrozumiałem ze jest gdzies światło w tunelu i dla mnie a przedtem moje życie było na granicy utraty sensu . Ale teraz to światło mi swieci
Czy wy wiecie z kim macie do czynienia jak dostaniecie sie na wizytę
?
Ileż lekkomyślności jest w ludziach tu sie wpisujących ( nie wszystkie , ale jest duzo naiwności )
To przerażajace
Uszanuj siebie to inni ciebie beda szanować
A gdy ciebie nie stać na tak precyzyjne leczenie - uzbroić sie trzeba w Pokorę ale nie krytykować tych co nam pomagają . Kazdy wyleczony wie o czym mowie
Ci co tu narzekają nie sa tak naprawde zainteresowani swoim zdrowiem lecz tylko ( i tez nie jestem pewien ) wyglądem
Jak czegoś bardzo chcemy : damy rade jezeli tylko sa realne przesłanki do tego ze cos da sie z tym zrobic
Napewno nie liczyłbym ani siebie ani brata ani ojca tym co podadzą mi forumowicze
Jazdy jest zbudowany inaczej
Moze i za ostro pisze ale juz dawno tu nie zaglądałem wiec poziom wpisów mnie spienił jak widać