Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2652)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-08-2024, 10:52:32

Złoto z diamentami Zawsze przed okresem mam takie szare po pierścionku I dodam ze mi wyszły plamy po założeniu spirali antykoncepcyjnej która jest z miedzią Mirena
gość
14-08-2024, 10:54:06

Dodam ze miedź mam idealnie w normie
gość
15-08-2024, 08:30:29

Od tej chemii w jedzeniu do sprzestania mycia się , szampony , odżywki , mleczka nie mleczka nawet toniki do mycia zamiast wody , zmywarki do naczyń kostki , te leki to wszystko to człowiek wysiada . Jelita i wątroba dostają bombę chemii kilka razy dziennie . Mnie nie dziwi że wsparcie wygrywają czarni Biały chorowity
gość
15-08-2024, 08:35:12

gość 14-08-2024, 12:54:06
Dodam ze miedź mam idealnie w normie

Musi być w normie z innymi nie tylko sama miedź że w normie
gość
15-08-2024, 08:48:04

Antykoncepcja może mieć wpływ na wyniki badań . I zgadzam się z moją poprzedniczką. Jedno z drugim musi być zbilansowane Pielęgniarki też nie zawsze dobrze pobiorą krew . Milam pobieraną krew w Szwajcarii i raz w USA . To w USA tak jak w Polsce . W Szwajcarii z dużą precyzyjną . Byłam pod wrażeniem . Rentgen po covidzie pokazał płuca jak u nas tylko w mega powiększeniu . Wszystko było widac jak na dłoni . .
gość
15-08-2024, 08:53:06

Za dużo soli jecie .
gość
15-08-2024, 12:57:46

Tarczyca miedź cynk kwas foliowy wit d wit b 12 wszystko super nie mam już siły gdzie szukać przyczyny
gość
16-08-2024, 11:52:35

Chodzi czy w normie jedno z drugim i reszta . Miedź może być w normie ale nie dla żelaza czy innych składników organizmu . Moje wyniki też pojedynczo wszystkie były w normie a okazało się że od dziecka nie przyswajam żelaza . Było w normie bo ciągle je łykałam , jak przestałam brać to wyszło prawie nic . Później spadła B12 a była w normie jak ja przyjmowałam . I w ten sposób doszliśmy że mam komórki okładzinowe . Łykanie latami suplementów z apteki było jak wiadro bez dna . Łykałam i wydalałam . Nie wspomnę o pieniądzach wyrzuconych w błoto .
gość
16-08-2024, 12:14:26

To zależy . U mnie jak wszystkie badania wreszcie były dobre to plamy przestały się sypać . Nic nie przybyło a te co miałam pojawił się pigment ale mało bo jeszcze się nie naświetlałam . Nie mogłam chodzić na lampy . Właściwie to jak uzmysłowiłam sobie że od dłuższego czasu nie ma nic nowego to spodziewałam się że badania będą w normie .
Też czuję się lepiej . Kiedyś to ja ciągle dygotałam słabą .
gość
28-08-2024, 11:05:15

W południe dzwoniłam do poradni po dermotan i powiedzieli mi że rano sprzedali ostanie szt . wyjeżdżam na urlop i go potrzebuje.Zawsze mieli więc nie zamówiłam wcześniej. Zostało mi ledwo co w butelce . Nie starczy na dwa tygodnie. Ktoś wie gdzie indziej można go dostać ? Stosuje odcień „ klasyczny „

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: