Reklama:

Poradnia leczenia bielactwa (2670)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
13-11-2019, 23:29:59

Czy pytasz o moje poziomu cynku i miedzi ? Czy tej która wpisała się po mnie !
gość
13-11-2019, 23:37:21

Gość 2019-11-12 15:19:21
Jaki masz dokladnie poziom cynku i miedzi? Prosze o konkretny wynik.
Gość 2019-11-10 01:17:23
Tez miałam bardzo wysoki poziom miedzi . Żeby ją zbić połykałam cynk o dużej dawce . Założyliśmy w domu też filtry na wodę . Teraz mam dobre poziomy i cynku i miedzi . Próbuj cynkiem . Po braniu skontroluj i daj do sprawdzenia komuś co sie zna na tym . Trzeba uważać bo za wysoki poziom miedzi jest toksyczny i może uszkodzić inne organy ale też jest nam bardzo pogrzebana tylko że w odpowiedniej ilości do innych pierwiastków
Teraz mam dobry i cynk i miedź .
Podaje tobie konkretne wyniki
Cynk - 130
Miedź - 98
gość
14-11-2019, 00:09:43

Gość 2019-11-10 12:04:10
Budujące jest to że jest wyleczony . Mnie to wystarczy bo daje mi nadzieje że ja też sie wyleczę .
to ze od roku jest wyleczony to jest bardzo dobra wiadomość też dla mnie . po roku ,plamy się nie pojawiły więc nie widzę problemu . Gdybym dzisiaj była wyleczona z bielactwa tak jak on pewnie bym już tu nie zaglądała i starała się o tej chorobie zapomnieć. Byłabym najszczęśliwszą psobą na świecie a temu kto mi pomogł pozbyć się moich plam stopy bym wycałowała . NaprawdĘ
Wiem że najważniejsza jest dobra diagnoza.
W tym temacie jestem na dobrej drodze bo co u mnie jest nie tak już wiem i i się leczę Teraz potrzebny mi czas a z tym u mnie słabo Ale nikt o mnie tak nie zadba jak ja sama o siebie więc jestem na etapie eliminowania wielu spraw po to żeby móc się leczyć naprawdę
Widać że warto . Pragnę jednego : za rok nie widziec białych plam na moim ciele . Będę walczyć do skutku .

gość
14-11-2019, 10:12:15

Radzę ci Sprawdzić jeszcze raz czy to napewno są dobre wyniki . Masz bardzo
dużo tych metali w sobie . To może być nie zdrowe
gość
15-11-2019, 11:09:34

Czy ktoś z was leczy się z niedoczynosci nadnerczy w bielactwie . Proszę o kontakt na :
Emil- Krawczyk @onet . Pl
gość
18-11-2019, 10:16:06

Już pytałam na innych forach i zapytam i tu : czy ktoś musiał robić badania z witaminy PP a jeżeli tak to robił z moczu czy z krwi ? Mi zlecono z moczu ale nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam bo wszyscy robią swoje badania na bielactwo z krwi.
Jeśli ktoś coś wie niech napisze .
Dzięki
gość
21-11-2019, 11:52:06

Ja musiałam zbadać Wit PP z moczu poniewaz mam ciemne przebarwienja 😥z białymi ktore mam wyglądam strasznie 😫PP mam poniżej dopuszczalnego min, Musze ja brać i po jakimś czasie skontrolować i też z moczu
gość
23-11-2019, 13:11:01

Filtry przeciw słoneczne niszczą rafy koralowe Taki dzisiaj usłyszałam news . Dopiero teraz o tym mówią? .
A mi mówiono żebym używała maść cynkową zamiast filtrów ale te filtry są w ładniejszym opakowaniu więdnie sądziłam ze to takie ważne Teraz się zastanawiam czy to nie od tych filtrów uległ zniszczeniu mój pigment i dlatego dzisiaj mam plamy bielacze . Czy ktoś coś więcej wie na ten temat ?
Zauważyłam że ludzie zadają tutaj różne pytania i nikt im nie pomaga . Nie dostają odpowiedzi . Dlaczego tak siędzieje.
Ja jak tylko coś wiem to odpowiem .
Odpowiadajcie . Rozmowa często może pomóc . Trzeba rozmawiać . Wymiana doświadczeń i wiedzy jest bardzo potrzebna w każdej dolegliwości
Liczę na odpowiedz albo dyskusje
Julia
gość
23-11-2019, 13:31:23

Ja od dawna moje dzieci smaruje maścią cynkową . Intuicyjnie czułam ze z tymi filtrami coś nieciekawego się może przytrafić . Tyle tego jest a tak prostych maści jak np tej cynkowej nie reklamują . Wiadomo dlaczego
A ze sama mam bielactwo to jak kiedyś usłyszałam że maść cynkową możne nam pomoc sama przestałam je stosować .Moje dzieci nie miały nawet okazji zobaczyć ich opakowania.
Dziś trzeba włączyć intuicje i nie dać się zwariować reklamom w telewizji czy w radio ( komputerze itp )
Tych reklam jest teraz tyle ze ze samego słuchania czytam - „ oddaj mi swój portfel „
gość
26-11-2019, 23:28:34

Czy ktoś brał cynk i źle się po nim czuł? W sensie po połknięciu tabletki miał nudności.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: