Reklama:

pocenie się (391)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-07-2013, 22:05:10

To racja, etiaxil jest bardzo skuteczny. Mi tez pomógł pozbyć się ciągle mokrych plam i nieprzyjemnego zapachu. Także jak ktoś ma podobny problem to śmiało może spróbować tego antyperspirantu.
gość
17-07-2013, 17:56:09

Ja właśnie kupiłam sobie niebieski bo mam wrażliwą skórę pod pachami i rzeczywiście jest lepiej, po pierwszym użyciu już widzę poprawę
gość
18-07-2013, 07:45:59

Proponuję rewelacyjne sole kąpielowe z polskich uzdrowisk i kremy. Duży wybór różnego rodzaju kosmetyków na bazie soli, solanek i borowin do nabycia w sklepie www.eduzdrowisko.pl. Dużo można by pisać na temat wielu set letniej skuteczności tych produktów pochodzących z najbardziej znanych uzdrowisk polskich.
Proszę spróbować kąpiel w soli lub płynie solankowym to czysta i pachnąca skóra. Wyjątkowy relaks i pachnące ciało, które długo zachowuje świeżość i oczyszcza z toksyn skórę. Gorąco polecam !!! Warto spróbować.
gość
26-07-2013, 06:06:47

Apteczne antyperspiranty są najbardziej skuteczne, dla mnie nie pomagały żadne dopóki nie kupiłam etiaxilu.
gość
26-07-2013, 19:00:51

Polecam rewelacyjny żel do kąpieli Dr Dudy "Żel siarczkowy do kapieli i aromaterapii" nadaje się zarówno do kąpieli w wannie jak i pod prysznic. Po kąpieli człowiek jest zrelaksowany, wypoczęty, a po dłuższym stosowaniu problem potliwości, a konkretnie jego efekt zapachowy znika. Często go używam i bardzo polecam . Można go kupić w sklepie www.eduzdrowisko.pl
gość
31-07-2013, 19:14:12

od miesiąca stosuje jonoforeze i rezultaty są powalające. Po 21 latach przestały mi się pocić dłonie i stopy. Aparat wypożyczyłam od dermatologa, który go sprowadził z Niemiec. Zabiegi są trochę nieprzyjemne i schodzi skóra, ale jest warto, choć nie wiem jak długo utrzyma się efekt. Poszukajcie w swoim mieście czy jakiś gabinet nie ma takiego sprzętu.
Początkująca
24-09-2013, 12:20:45

Ja też stosowałam jonoforezę z electro antiperspirantem,zamówiłam sobie na www.electroantiperspirant.pl.jestem bardzo zadowolona
gość
25-09-2013, 07:10:42

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-04-2014, 15:25:11

Witam :( mam podobny problem. ogromnie poce się pod pachami nie wiem co robić :( tak strasznie się tego wstydze ;( ani Antidral, ani Etiaxi na mnie nie działają... co robić? pomocy
gość
22-04-2014, 19:13:27

to masz taki sam problem jak ja:( kiedys antidral mi pomagala ale przestal i bylam zalamana, wiec teraz robie sobie regularnie botoks pod pachy. nie ma sie czego wstydzic a to naprawde pomaga!!!! i ma spokoj na jakis czas, w moim przypadku starcza na poł roku, z dfoswiadczenia moge polecic Klinike Estivance, ja akurat tam robie te zabiegi, dowiedz sie o ten sposob bo szkoda czasu i nerwow na 'zwykle-niezwykle" leki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: