Reklama:

pocenie się (391)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
01-03-2007, 08:15:00

Jeżeli to ma źródło w mojej psychice to co mam z tym robic? do jakiego lekarza się z tym udac? No chyba nie do psychiatry... proszę o poradę. (wcześniejsze wpisy tez są moje tylko zapomniałam hasla i podpisywalam się jako Gosc)
smutnaa
gość
31-03-2007, 17:40:00

hej wiecie co mam problem. w zeszłym roku kupiłam antidral i było super pomógł mi od razu całe wakacje byłam sucha, przez zime przestałam go stosować bo nie czułam takiej potrzeby jednak teraz zaczęłam chodzić w kolorowych bluzkach, na których od razu widać każdą plamke potu (pod pachami) więc znów zainwestowałam w Antidral ale zauważyłam, że jest praktycznie nieskuteczny Sad! w zeszłym roku pomógł mi od razu a teraz nic( Poza tym zaczęło mnie piec i swędzieć podczas jego stosowania a w zeszłym roku działo się to bardzo rzadko a teraz za każdym razem. Czy Antidral zacznie znów działać, co się w ogóle stało i dlaczego przestał działaś?? nie wiecie co mogę zrobić?? (aha w zeszłym roku gdy go kupiłam stosowałam go na dzien na poczatku zamiast zwykłego antyperspirantu i nie dzialał, ale po czasie gdy się dowiedziałam zaczelam go stoswac na noc i było ok). NO WIĘC CO ROBIĆ?? plis odpiszcie mi szybko
gość
01-04-2007, 10:31:00

ja również dołączam się do osób chwalących antidral - koszt to ok 15 zł, starcza na więcej niż miesiąc przy odpowiednim użytkowaniu i daje naprawdę dobre efekty. oczywiście nie można przesadzać
gość
02-04-2007, 09:55:00

chciaąłbym poddac sie zabiegowi toksyny butoinowej, czy ktos zna zdres pod ktoty moge sie udac?
gość
03-04-2007, 16:42:00

ludzie na pocenie sie tylko ETIAXIL!!!! zbawil mnie! Ja mam chyba genetyczne uwarunkowanie ze sie mocno poce, czy mi zimno czy mi goraca..a wkazdym razie zapach tez dosc ostry, cuda wyczynialam zeby to jakos zniwelowac i nic, po 20 min wszystko wracalo Ale Etiaxil to plyn cud! uzywam go pod pachy co drugi dzien i rewelacja! zadnych innych dezodorantow nie stosuje. Pod pacha mam sucho i pachnaco caly czas. Polecam osobom o takich sklonnosciach. coprawda cena to okolo 50 zl. ale mi starcza spokojnie na 3 miesiace.Aaa i nie uzywam takiego mini dezodorantu tylko Etiaxilu do rak, bo sie bardziej oplaca, cena taka sama a objetosc duzo wieksza i starcza na dluzej. No i uzywam tylko na noc bo moze zniszczyc w ciagu dnia jakis ladny ciuszek..no i bardzo trzeba uwazac zebi enie stosowac etiaxilu na podrazniona skore np. po depilacji, bo wyzera a to boli okrutnie. Proste zasady zachowacie a efekt gwarantowany. Pozbylam sie do 0 problemu! ZBAWIENIE, SERIO! nie pozalujecie! Do kupienia w aptece.
gość
17-04-2007, 22:59:00

ja też mam ten problem z którym nie mogę sobie poradzić, używałem wsześniej shool'a ale nic nie działał antidral to chyba ostatnia deska ratunku
gość
18-04-2007, 13:36:00

MAM DOKŁADNIE TO SAMO!

Jakbym czytała notkę o sobie...

Byłam wczoraj u dermatologa, co prawda nie z tym, ale o to spytałam i uszłyszałam, że to są objawy nerwicy.

Mam 18 lat. Pani Doktor powiedziała, że takie pocenie się rąk, czy stóp trzeba przeczekać, bo to burza hormonów, czy coś w tym stylu. Prawda jest taka, że dręczy mnie to, od kiedy zaczęłam dojrzewać. I miałam z tego powodu ogromny stres, chociażby wtedy, gdy trzeba było zatańczyć Poloneza, a ja miałam wciąż mokre dłonie...
gość
18-04-2007, 13:38:00

Gdy byłam młodsza myślałam, że dotyczy to tylko mnie. Koleżanka żartowała sobie, że znowu mam spocone łapy. Ona żartowała, ja przeżywałam wtedy coś okropnego, bo nie mogłam nad tym zapanować. Teraz staram się to ignorować, mam nadzieję, że przejdzie...
Z pachami jest podobnie. Muszę nosić przewiewne bluzki, albo we wzorki, żeby nie było widać potu...
gość
20-04-2007, 16:19:00

Mam to samo. Poca mi sie dlonie i stopy. Antidral pomaga tylko pod pachami a na rece i stopy nie znalazlem dotad rzadnego srodku. Dokladnie jak inni - gdy tylko poczuje ze mam suche rece i zaczne o tym myslec momentalnie robia sie mokre !!! Pomocy !!! To jest straszne !!! Musi byc na to jakis lek !!!
gość
21-04-2007, 12:40:00

Ja te| mam ten sam problem ze stpami i dBoDmi, nie mam na to sposobu, stowaBam etiaxil i te| nic co zrobi ratunku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: