Reklama:

pocenie się (391)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-07-2007, 14:24:00

mam ten sam problem. podobnie jaw Wy wyprubowałam praktycznie wszystko, Etiaxil mi w ogóle nie pomógł. stosowałam zarówno do stóp i dłoni jak i pod pachy i nic nie mam już na to sposobu. Zastanawiam sie nad sympatektomią.
WSZYSTKICH KTÓRZY MIELI TEN ZABIEG PROSZĘ O JAKIEŚ INFO. JAKIE MOGĄ BYĆ POWIKŁANIA itp. dzięki z góry. pozdrawiam wszystkich.
gość
18-07-2007, 16:19:00

baaaardzo proszę o jakieś info dotyczące Akademii Medycznej w Gdańsku, a dokładnie o wykonywanej tam sympatektomii. O namiary na lekarzy, potrzebne badania, możliwe powikłania....itp.
gość
19-07-2007, 16:02:00

na wszystkie pytania odpowie ci doktor Tomasz Stefaniak, bo to on właśnie przeprowadza ten zabieg w Gdańsku, oto jego mail:
wujstef@amg.gda.pl
gość
19-07-2007, 16:48:00

Dzięki Wczoraj znalazłam adres i napisałam do doktora. Już mi odpisał i teraz zaczynam robić potrzebne badania.
Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam. Pa
gość
27-07-2007, 14:43:00

Witam. Prosilbym o jakies dane kontaktowe kolezanki, ktora jest juz po zabiegu w Gdansku, poniewaz tez sie decyduje na ten zabieg i chcialem zadac kilka pytan. Pozdrawiam
gość
27-07-2007, 19:29:00

podaj swój mail-odpiszę
gość
28-07-2007, 06:37:00

zdobek50@wp.pl
gość
08-08-2007, 19:47:00

już nikt tu nie zagląda?
Początkująca
10-08-2007, 17:57:00

ja tutaj zagladam ciągle i sledze moze wreszcie ktos cos odkryl ja ostatnio kupilam sobie nowe opakowanie antidralu i posmarowalam nim rączki na noc. O dziwo zauwazylam pewna zmiane...rece mialam jakby troche zmrożone ale prawie suche:D jestem milo zaskoczona. Moe wczesniejsz butelka antidralu byla juz przeterminowana czy cuś dlatego tak dobrze nie dzialala...
smutnaa
gość
20-08-2007, 10:07:00

witam mam ten sam problem i duzo szukam w internecie na ten temat i znalazlam krem uro przeciw poceniu do stup lecz tam pisalo ze mozna go uzywac równiez a ręce dzisiaj wlasnie go kupłam i mam nadzieje ze będzie działał na dłonie. podobno zacznie dzialac gdzies po około 3 dniach. piszę to bo chciała bym komuś pomuc. w końcu musimy sobie pomagac. krem uro kosztuje ok. 27 zł i ponoc dlonie się tak przesuszają ze trzeba stosowac krem nawilzający ALE UWAGA TO NIEMOZE BYĆ KREM NIVEA to bardzo wazne napisze wam później czy pomugł ale mam nadzieje że tak na innym forum pisali ze im pomugł pa pa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: