Witam !!!
Mam problem, wczoraj byłem u chirurga na zabiegu mającym na celu usunięcie powstałych zmian skórnych na stopie, za pomocą wymrażanie nie mam pojęcie czy to był podtlenek azotu czy ciekły azot. Nie o to tu chodzi, miałem zabieg w czterech miejscach na stopie z czego na trzech wystąpił obrzęk o czym uprzedził mnie lekarz, lecz czy to normalna reakcja organizmu że w miejscach wymrażania powstają tak ogromne pęcherze wypełnione krwią strasznie boli chodź domyślam się że musi, ale bez przesady aż taki obrzęk i ból, najzabawniejsze jest to że po zabiegu poinformowałem chirurga że pracuję na budowie, a jak to o tej porze roku w gumofilcach na co się skrzywił i powiedział coś w stylu; „w gumofilcach, oj to bardzo nie dobrze dla brodawek” i przepisał mi puder do stóp. Nie mam już siły pytałem się jak człowiek człowieka, czy będę w stanie normalnie funkcjonować lekarz stwierdził, że tak nie wypisując mi żadnego zwolnienia od pracy, zachował się tak jak gdyby nie miało być problemów ze stopą, a tu takie krwiaki że ach !!! i ja mam iść na budowę ? jak skarpetkę mam problem ściągnąć. Proszę odpiszcie czy to normalne czy powinienem jechać do szpitala ? (oczywiście skontaktowałem się z miejscem w którym miałem wykonywany zabieg Pana Doktora dziś nie było w tej klinice, dostałem numer i zadzwoniłem by skonsultować się z chirurgiem który zapewniał że to normalne że ech! Takie pęcherze to normalne i że l4 mogę odebrać w poniedziałek). Napisałem więcej niż powinienem był PROSZĘ NIECH KTOŚ MI NAPISZE CZY MAM JECHAĆ Z TYM DO LEKAŻA BÓL JEST OKROPNY PULSUJĄCY…
Zdjęcie;
http://img514.imageshack.us/i/krwiaki.jpg/