Reklama:

Nadmierna potliwosc !! (81)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
20-06-2014, 12:09:21

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
24-06-2014, 19:10:29

Wyniki poziomu hormonu tarczycy są jak najbardziej w normie i cukier też.
Też kiedyś myślałam, że może to wina zaburzeń hormonalnych, ale nie..
A co do moich wrażeń, to jak najbardziej na tak! Zobaczę jak będzie po 1 miesiącu stosowania, bo nie chcę za wcześnie zapeszyć
Początkująca
15-09-2014, 09:38:04

Już tutaj wspominałam o urządzeniu do jonoforezy polecam aparat electro antiperspirant wspaniały wynalazek po paru procedurach widać wyniki i nie musicie się obawiać że nie zadziała.polecam
gość
19-10-2014, 20:26:04

Treść zablokowana przez moderatora

gość
22-10-2014, 16:32:57

to straszna choroba pocenie się pośladków w kroczu
mam to i rujnuje mi to życie od 6 lat mam stany lekowe przez to bo się ludzie śmieją i obgadują najgorsze jest to ze boje się gdzieś wyjść a tak bym chciał . W pracy koledzy mówią ze się *** miedzy sobą jak się odwracam śmieją się nie maja zielonego pojęcia jak człowiek cierpi z takim czymś kupiłem ten aparat do jonosfery chyba dałem 2500 koła na 4 baterie przez kuriera zamówione używam czasem pomorze czasem nie ale nigdy tak na 100 procent nawet jak stosuje to to i tak nie czuje się w pełni komfortowo jestem nieszczęśliwy najgorsze ze na to nic nie pomorze
Początkująca
27-10-2014, 10:02:32

Nie wiem co ty kupiłeś,a nawet nie wiesz ile dokładnie zapłaciłeś,electro antyperspirant kupiłam za 1599zł i efekty są widoczne,trzeba poprawnie i regularnie stosować aby były widać rezultaty a po 6 kuracjach nie gadaj że nie było poprawy
Początkująca
07-01-2015, 13:56:55

Witajcie ponownie. Minęło więcej niż miesiąc od kiedy używam antyperspirant Odaban. Nadal się bardzo dobrze sprawdza
Początkująca
08-01-2015, 13:14:35

Ja pocenie rąk,nóg,pach rozwiązałam za pomocą urządzenia electro antiperspirant.Nie wiedziałam czy mam zaryzykować ale czytałam o jonoforezie a ponieważ do tej pory nic mi nie pomagało postanowiłam wypróbować urządzenie ,teraz ze zachwytem piszę bo mój problem ,który wydawał się nie do rozwiązania mam z głowy,koniecznie suchutko,polecam
gość
07-04-2015, 22:40:20

Gość 2014-10-22 18:32:57
to straszna choroba pocenie się pośladków w kroczu
mam to i rujnuje mi to życie od 6 lat mam stany lekowe przez to bo się ludzie śmieją i obgadują najgorsze jest to ze boje się gdzieś wyjść a tak bym chciał . W pracy koledzy mówią ze się *** miedzy sobą jak się odwracam śmieją się nie maja zielonego pojęcia jak człowiek cierpi z takim czymś kupiłem ten aparat do jonosfery chyba dałem 2500 koła na 4 baterie przez kuriera zamówione używam czasem pomorze czasem nie ale nigdy tak na 100 procent nawet jak stosuje to to i tak nie czuje się w pełni komfortowo jestem nieszczęśliwy najgorsze ze na to nic nie pomorze
Sprawdz czy nie masz stanow zapalnych w organizmie ,hemoroidow ,wydajne nerki ,problemy z jelitami, zakażenia przenoszone drogą płciową i nie tylko. Może jakieś leki na uspokojenie. Wiem mam to samo chlopie tragedia pracowac sie nie da wszystkiego się odechciewa ale trzeba nad tym popracować może dieta i jakoś z tym żyć ,są gorsze choroby i bardziej dotkliwe dla psychy. Wszystko bedzie dobrze i nie jestes sam ,też mam ochote postrzelić się w stope ale co zrobić jak cos to dam znac ,moze i tobie pomoze ale najpierw sprawdz to co w/w.
Pozdrawiam.
gość
20-05-2015, 12:24:29

Też kupiłam electro antyperspirant którym leczę twarz,ręce i nogi wszystko pomału ustępuje jestem bardzo zadowolona bo już nie wiedziałam co robić każda sytuacja w kórej się znalazłam dla mnie bardzo krępująca a teraz koniecznie czuję się świetnie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Sucha, swędząca, pękająca skóra
Witam, od długiego czasu zmagam się z suchą skóra, nie tylko na dłoniach ale i również na ustach, nogach. Ostatnio z moimi dłońmi jest tragicznie, używam różnych kremów, cetaphil, polecanych z apteki na azs itp a dalej nic, rękawiczki również noszę. Pęka mi skóra do krwi, mam 18 lat a moje dłonie wyglądają gorzej od mojej babci.... Nie mogę zgiąć nawet dłoni w pięść bo zaraz skóra zaczyna pękać. Piecze, boli, swędzi już nie wiem co robić :( może tutaj ktoś pomoże, wizyta u dermatologa dopiero za jakiś czas.... Z góry dziękuję
Zaczerwnienie zewnętrznej części cewki moczowej.
Witam, przychodzę z takim problemem że mam dziwne zaczerwnienie końcówki żołędzia pesnia mam to od około 4-5lat, nie sprawia bólu ani dyskomfortu. Link z zdjęciami wyglądu: https://imgur.com/a/LY75vah
Coraz większa sucha czerwona plama na nadgarstku
Od dłuższego czasu mam taka zmianę na nadgarstku. Stosowałam maści na grzybicę i jakieś nawilżające ale to jest coraz większe i nie wiem już co robić. Nie czuję jakoś żeby mocno swędziało ale trochę tak. Nie wiem czy to może być jakoś połączone ale od jakichś 2 tygodniu mam uporczywy świąd odbytu i pochwy na który mi tak naprawdę nic nie pomaga. Lekarza mam umówionego ale dopiero po powrocie z wyjazdu czyli za jakieś 1,5 tygodnia bo jestem w UK. Byłam u ginekologa i nic
Plamy na skórze
Plamy na skórze u 5 latka ktoś ma pomysł co to może być luz czym smarować?
Reklama: