Reklama:

Na mocny trądzik i blizny - silny środek Noviderm Boreade - polecam! (19)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
19-12-2009, 21:11:58

Ja tez mam tradzik. Probuje sie go pozbyc ale rowniez mi to za bardzo nie wychodzi.Bralam ostatnio antybiotyk i uzywam masci aknemycin moze troszkie pomaga alenie wiele.Ja mam takie czerwone krosty, szczegolnie duzo mam na policzkach.Wyciskalam sie i to tez pewnie sie przyczynilo do jego rozwoju.A co byscie polecili mi do mycia twarzy???
gość
18-01-2010, 08:46:29

Zdecydowanie również polecamm wszystkim z problemami trądzikowymi i pozotałościami po nim typu blizny. Ja mialam plytkie blizny oraz masę wągrów, na nosie na policzkach brodzid i czole, zakupilam kremik Noviderm Boreade 12 i codziennie moglam godzinami patrzec i podziwaic co ten cudowny kosmetyk robi z moja cera, nabrala kolorow wczesniej byla tylko czerwona, wagry sie widocznie zmniejszaja i to juz po 3 zastosowaniach.Buzia jest gladziutka, i zaczyna wygladac tak ze bez problemu mozna sie pkkazac na ulicy bez makijazu. Polecam naprawde, rewelacyjny krem...;) kupilam przez apteke internetowa poniewaz są znizki a w aptece nie mozna bylo tego dostac
gość
01-02-2010, 11:32:11

czy ten krem jest na recepte??
gość
27-07-2011, 13:36:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
27-07-2011, 14:27:54

czy wy nie widzicie że to reklama ???

Na blizny są środki takie jak Cepan, Contratubex

Peelingi, lasery - tylko to działa reszta to pic na wodę
gość
26-06-2014, 19:34:21

Najlepiej rób sobie TONIK z aloesu bardzo pomaga. Dajesz kilka kawałków aloesu do lodówki na 30min potem rozgniatasz i 1 łyżka dodajesz do pół szklanki ciepłej wody i smarujesz na twarz . Lub też jest dobry tonik z cytryny wiciskasz cytrynę i zalewasz pół na pół ciepłą wodo
Początkująca
24-08-2015, 19:11:43

ja po 2 latach wali, dermatologach i przeróżnych kremach trafiłam na Alaclarin, i to on mi najbardziej pomógł. owszem, zostały mi lekkie blizny ale to wina błędów młodości, kiedy ciągle pchało się ręce do twarzy. teraz nie mam żadnych nowych niespodzianek i cała cera jest jakby zdrowsza. ;) kupiłam go w aptece bez recemty.
Początkująca
09-09-2015, 11:26:14

gość
03-12-2015, 01:51:00

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: