Reklama:

Łuszczyca - objawy kliniczne i leczenie (15)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
17-08-2011, 20:21:35

Przeczytaj komentowany artykuł: Łuszczyca - objawy kliniczne i leczenie

słyszałam niedawno że na łuszczycę głowy bardzo dobry jest szampon clobex, czy możecie podzielić sie opiniami na jego temat?'
gość
25-09-2011, 13:47:36

witam. stosuję szampon clobex od kilku dni i już po drugim użyciu zauważyłam poprawę :)
gość
30-09-2011, 00:11:01

Też stosuję clobex i polecam. Po 3 tygodniach udało mi się uzyskać takie rezultaty jakich nie miałem w połowie stosując inne metody.
gość
20-10-2011, 18:25:40

szampon clobex jest nieoceniony w walce z łuszczycą, jednak należy bezwzględnie stosować się do zaleceń lekarza podczas jego stosowania. pozdrawiam. Mateusz
gość
22-11-2011, 21:43:16

dołączam do pozytywnych opinii o szamponie clobex, sama go stosowałam i po 5 tygodniach stosowania skutecznie pozbyłam się łuszczycy :)
gość
19-01-2012, 10:13:54

cierpiałam na niesympatyczne problemy ze skórą głowy, piszę w czasie przeszłym bo w internecie znalazłam w miarę tani szampon (mało znany) ale na prawdę polecam biosiarczkowy szampon MED jest idealny na tego typu problemy jak łuszczyca/łojotok/AZS no i włosy przestały się też przetłuszczać kupiłam go poprzez www.balneokosmetyki.pl
gość
30-01-2012, 09:24:12

Ja odpowiem w temacie łuszczycy głowy. Łuszczyca jest okropna, wiem. Ale jest coś co może pomóc, a mianowicie szampon clobex. Potwierdzam jego skuteczność. Polecam każdemu kto ma problem z łuszczycą na głowię. Pozdrawiam.
gość
11-03-2012, 14:34:38

A ja z kolei wszystkim zainteresowanym mogę polecić suplement diety Sufrin, który leczy łuszczycę od wewnątrz, dodatkowo preparat ten okazał się być skuteczny w leczeniu grzybów candida. A niestety mój organizm stał się tego siedliskiem Stąd zdecydowałam się na silną dawkę 3 a nawet 4 tabletki dziennie przez pierwsze 3 mi-ce. Tak notabene zasugerował lekarz. Obecnie leczę się Sufrinem 4 -mc z mniejszą dawką 2 tabletki dziennie. Wynik jest zdumiewający. Rozległe zmiany łuszczycowe na moich rekach mocno się cofnęły i póki co nie powstają nowe. Dla mnie to wielka radość i ogromy komfort psychiczny, że daje to szanse na wystawienie mych rąk ich na światło dzienny bez poczucia wstydu. Pozdrawiam
Wanda
gość
27-06-2012, 08:33:02

colbex reklama Clobex - gość reklama
Ble ble ble..
gość
30-07-2013, 14:07:37

dość się załamałam jak się okazała, że mam łuszczycę :( sporo poczytałam sobie na stronie: http://jakleczycluszczyce.pl/ dość ciekawie to zrobili. Jest tam również ranking najlepszych preparatów na ten problem, jeden z nich sobie kupiłam, działa nawet, nawet. Mam nadzieje, że będę miała łagodną odmianę tej choroby...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: