Reklama:

Liszaj płaski. (18)

Forum: Pielęgnacja i uroda

gość
21-08-2012, 20:08:00

Witam,chciałam zapytać czy jest szansa wyleczenia?Wizyta u specjalisty w piątek,a ja już bym chciała wiedzieć czy jest skuteczne lekarstwo?Pozdrawiam Lidka.
gość
31-08-2012, 18:41:39

Już tydzień stosuję maść,widzę małą poprawę.Wizyta za dwa tygodnie,pani doktór po rozmowie wywnioskowała,że będzie ciężko pozbyć się liszaja,ale jest szansa jeśli nie pomoże maść zastosuje zamrażanie azotem.
gość
16-09-2012, 18:08:26

Witam,poprawa widoczna,ale zastosowanie zamrażania wywołało lekkie podrażnienie.Liszaj na łokciu zrobił się różowy czuję mały ból,tak jakby został obudzony.Może ktoś się odezwie i napisze o swoich objawach pozdrawiam Lidka.
gość
10-11-2012, 22:38:08

Witajcie,moje zmiany się mocno obudziły i dają się we znaki.Ostatnio czyli w poniedziałek byłam na kontroli,owszem zamrażanie.Nie myślałam,że cała skóra zejdzie z tych miejsc.Teraz jest w miejscu brzydka sącząca rana koloru różowego mięsa,szczypie i bardzo boli,uważam ale zawsze muszę się urazić,to mało przyjemne.Tak już nie wiem co dalej czy to pomoże straciłam nadzieje
gość
20-11-2012, 19:27:58

Witajcie,strasznie swędzi i szczypie.Powoli zaczyna zarastać,ale cały czas czuję ból.Nawet wybrałam się bez zapisu o poradę do doktór,ale ona stwierdziła że tak ma być i poleciła kolejną maść.Trochę się boje eksperymentować ale nie mam wyjścia.Pozdrawiam
gość
07-12-2012, 18:55:53

Witajcie,już kolejna wizyta za mną,rany się zabliżniły.Owszem jest różowa plama,ale pani doktór uznała zmianę za ładną i twierdzi,że jest lepiej,też tak uważam choć chciałabym żeby to troche szybciej się goiło,pozdrawiam.
gość
08-03-2013, 20:39:11

Już dawno tu nie zaglądałam,ale dziś miałam wizytę i nawet jest dużo lepiej,gdyż zaczęłam stosować kostkę dave na te moje łokcie.Jest dużo lepiej,zjaśniało i skóra zrobiła się miękka.Już sama jestem w lepszym nastroju jak widzę rezultat leczenia.
gość
13-07-2014, 08:56:40

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
26-04-2015, 10:08:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-06-2015, 23:43:39

witam znam sposób 100% skuteczny na liszaje i prosty, krem Dave zwykły. trzeba smarować bardzo cienką warstwę to miejsce przez kilka dni niedługo, na początku nie widać poprawy aż się traci nadzieje na skuteczność, potem znika nie wiadomo kiedy krem tani spróbujcie i podajcie tą info dalej jak pomoże a pomoże. Magda

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: