Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
25-09-2006, 20:48:00

Kamil_22 ja jestem z Krakowa, cholernie konserwatywnego Krakowa. Widzę, że Ty również na ***, i dobrze jedziemy na jednym wózku. A gdzie Ty kpujesz ***, którą apteke Ci polecił lekarz?

20 mg na dobę - to ile ty ważysz? 40 KG? Może coś zjedz

PZDR
gość
26-09-2006, 16:26:00

Mam pytanko czy podczas kuracji *** można stosować puder??
gość
26-09-2006, 19:30:00

Ale jaki? do nosa? he he
gość
26-09-2006, 19:40:00

a no właśnie można stosować jakieś fluidy oczywiscie na twarz nom i nos tez??
gość
27-09-2006, 19:03:00

Poprostu zaczynam od b.małej dawki, żeby zobaczyć jak to będę znosił. Ale już widać i czuję, że chyba mi doktorka podniesie dawkę. Bardzo dobrze toleruje *** i dlatego trzeba uderzyć większa dawką. Co do apteki, w której kupuję to zawsze wybieram na RETORYKA, najtańsza i to wystarczy - 129 zeta to jest super cena.
Pozdrawiam Kamil_22
gość
30-09-2006, 19:07:00

Hej wszystkim mam pytanie juz 5 lat lecze sie na trądzik raz jest lepiej raz gorzej nie mam mocnego trądziku ale meczy mnie to leczenie,ostatnio dermatolog powiedziala mi o *** ale mam watpliwosci bo skutki uboczne..slyszalam ze moze byc wysyp na początku no i najbardziej obawia mnie to czy po skoncznej kuracji tradzik moze wrocic?nie mowie ze za miesiac 2 ale moze za rok czy 2????wtedy kasa pojdzie w błoto!
gość
01-10-2006, 21:02:00

a i ile kasy wtopiłeś do tej pory? Jeśli masz mieć spokój na kilka lat to i tak się opłaca. A skutki uboczzne są do zniesienia - to pestka przy tych wszystkich pryszczach. Decyduj się na ***. Ja ciągne trzeci miesiąc i to leczenia to chyba moja najlepsza decyzja w życiu.
gość
03-10-2006, 19:55:00

MAM PARE PYTAN DO OSOB, KTORE UZYWALY *** (ALBO TERAZ UZYWAJA):

CZY TO PRAWDA, ZE NA POCZATKU LECZENIANASTEPUJE TAKI WYSYP PRYSZCZY?

CZY PO ODSTAWIENIU TEGO LEKU TRADZIK WRACA?

I CZY TEN LEK PRZEPISUJE SIE TYLKO OSOBOM, KTORE MAJA NAPRAWDE POWAZNY PROBLEM Z PRYSZCZAMI? BO U MNIE JEST TO TAK SREDNIO - OBAWIAM SIE, ZE JAK POPROSZE LEKARZA O *** TO WYSKOCZY Z TEKSTEM, ZE TO SILNY LEK, ZE PRZESADZAM I ZE SA OSOBY, KTORE MAJA GORSZY PROBLEM Z CERA ITP.

Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZI.
Początkująca
04-10-2006, 11:20:00

witam...*** biore drugi tydzien (30 mg na dobę)...sypie troszkę ale nie gorzej niz zwykle...a tam gdzie nie sypie skóra wyglada naprawdę świetnie...wysuszona na razie nie jestem, ale biorę obok *** kapsułki TOPIALYSE firmy SVR, z olejem z ogórecznika...mają właściwosci silnie nawilżające a przy tym nie zawierają witaminy A wiec można to łączyc...niestety są drogie - 60 kapsułek (dawkowanie: 3 kapsulki na dzień) kosztuje ok 70 zł. ale jak kogos stać to polecam...pozdrawiam ciepło i optymistycznie....
Początkująca
04-10-2006, 11:25:00

03-10-2006 o 21:55, gość :
MAM PARE PYTAN DO OSOB, KTORE UZYWALY *** (ALBO TERAZ UZYWAJA):

CZY TO PRAWDA, ZE NA POCZATKU LECZENIANASTEPUJE TAKI WYSYP PRYSZCZY?

CZY PO ODSTAWIENIU TEGO LEKU TRADZIK WRACA?

I CZY TEN LEK PRZEPISUJE SIE TYLKO OSOBOM, KTORE MAJA NAPRAWDE POWAZNY PROBLEM Z PRYSZCZAMI? BO U MNIE JEST TO TAK SREDNIO - OBAWIAM SIE, ZE JAK POPROSZE LEKARZA O *** TO WYSKOCZY Z TEKSTEM, ZE TO SILNY LEK, ZE PRZESADZAM I ZE SA OSOBY, KTORE MAJA GORSZY PROBLEM Z CERA ITP.

witam, ja dostalam *** mimo ze mam średni problem...ale lecze ten średni problem już wiele lat, teraz mam lat 23 i znudziło mi się...myśle że jak nie masz tragedii na twarzy to możesz dostać słabszą dawkę albo stosować go krócej może...pozdrawiam...
Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZI.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: