Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-12-2006, 12:50:00

Ja stosuje *** 35 dzień i na poczatku stosowania było nieźle przez jakies 10 dni ale potem wysyp ( pocieszające jest to że syf, który wyskoczy ginie śmiercią naturalną w przeciągu doby a nie jak przed braniem leku przez tydzień a może i dwa ). Ale jestem teraz bardzo zadowolona , syfy nie wyskakują, jest świetnie. Polecam lek mimo skutków ubocznych naprawde warto spróbować i mieć raz na zawsze tradzik z głowy.
gość
28-12-2006, 12:26:00

ja *** biorę już 3 miesiące i jestem strasznie zadowolona!nic już mi nie wyskakuje!nawet teraz po świętach kiedy zawsze byłam bardzo wysypana od tych tłustych potrw ciast i czekolady......koszmar;(dobrze ze już sie skończyłowam tez sie uda wierzę!!ja tez miał wątpliwości co do działania tego leku zaryzykowałam i warto było)bedę go brała jeszcze jakieś 2 miesiące mam nadzieję ze to paskudztwo już nigdy nie wróci.Największy problem mam teraz z bliznami i przebarwieniami ale z tym chyba też sobie poradzę narazie stosuje noscar mam nadzieję ze wkrótce zapomnę o moim problemie który jeszcze niedawno zatrówał moje życie POWODZENIA
gość
28-12-2006, 18:18:00

A kiedy zauważyłaś znaczną poprawe?
ja biore juz 2 i pol miesiaca i nadal mi cos wyskakuje. glownie na brodzie gdzie mam pelno zaskorniakow!
gość
28-12-2006, 19:33:00

witam stosuje *** od kilku miesięcy i chciałem zapytać czy można wypić
alkohol ( sporą ilość) w końcu sylwester.I jakie mogą być skutki uboczne.pozdrawiam
gość
29-12-2006, 10:59:00

Mnie przede wszytskim cieszy fakt, ze pod skora nie tworza sie wogole wielkie opuchniete grudki ktore strasznie bola. Moja twarz nie jest wogole napuchnieta, czuje sie jakby lzej. Wiadomo nie jest to jeszcze skora idealna ale wiem,ze jeszcze 4 miesiace przede mna i bedzie dobrze Ja alkoholu nie pije na sylwestra tez mam zamiar nie ruszac procentow, wiadomo,ze lepiej byloby wypic ale wole sie poswiecic Jesli chcesz wiedziec jak naprawde wygladaja skutki uboczne albo czy warto wogole brac alko do ust to najlepiej zadzwon do swojego lekarza i go o to zapytaj, bo my mozemy jedynie gdybyc, co by bylo...(chyba,ze ktos ma z tym zwiazane doswiadczenia) Pozdrawiam Paula
gość
29-12-2006, 17:00:00

hej. ja biorę *** dopiero drugi tydzień ale jest jeszcze gorzej niż wcześniej. Całą twarz mam spuchniętą, powyskakiwały mi tak wielkie pryszcze jak nigdy. Czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam. Nie wiem czy jest to dobry czy zły objaw. Podobno na początku może się wszystko nasilić ale żeby aż tak? Zaznaczam że nie miałam wielkiego problemu z trądzikiem a teraz wyglądam po prostu jak potwór. Czy wy też mieliście takie przygody? Chyba zrezygnuję z tego leku.
gość
29-12-2006, 18:53:00

Hej
ponwaiam pyatnie do wszystkich jak duzy mielisci e/ma ie tradzik ze zdecydowaliscie sie na stosowanie ***?bo ja zastanawiam sie jak duza skala problemu sklania do zazywania tego leku?czy trzeba AŻ po *** siegac?ja mecze sie juz 15 lat choc nie jest to jakis koszmarny trad typy pryszcz obok pryszcza jak czasme oglada sie na zdjeciach w roznych encyklop.medycyny ale mam juz dosc meczarni z tym problemem i dlatego mysle o *** bo nic innego na dluzsza mete mi nie pomoglo.A Wy? co was sklonilo do brania?

Pozdrawiam

Campina
gość
30-12-2006, 09:37:00

witajcie
największym błedem byłoby przerwanie kuracji izo dwa tyg. i wysyp to niestety u większości tak jest ja też tak miałem dzis 47 dzien i jest naprawde poprawa jeszcze troszke walki,ale cierpliwosc to nasz ratunek i izo oczywiscie.pozdrawiam
gość
30-12-2006, 15:06:00

Mnie do brania *** sklonilo po prostu to, ze bywaly takie chwile kiedy nie chcialam na siebie patrzec, mimo, ze niektorzy ludzie mowili, ze tyko sobie wmawiam, ze nic nie widac tak naprawde, to ja dobrze wiedzialam, ze to tylko zasluga makijazu, nienawidzilam czasami patrzec na siebie po umyciu twarzy...czulam ze oszukuje sama siebie. Teraz jest ogromna poprawa po ok.2 miesiacach i mimo, ze nigdy nie mialam naprawde strasznego tradziku to juz teraz jestem sklonna powiedziec, ze warto bylo zaczynac!!! Sama czuje sie pewniejsza siebie i wciaz zadowolona!!! POWODZENIA i Szczesliwego Nowego Roku:*** Paula
gość
30-12-2006, 15:43:00

PROSZE MOZE KTOS WIE JAKI DERMATOLOG PRZEPISZE MI BEZ ROBIENIA PROBLEMOW *** W KRAKOWIE? Tradzik nie jest duzy, ale meczacy bo juz bardzo dlugo trwa. Prosze pilnie o odp.!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: