Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
30-11-2006, 20:14:00

biore *** 40 kilka dini i mam wysyp jeszcez !!!kiedy on zginie
gość
30-11-2006, 20:43:00

Mysle, ze ten wysyp to nie przez lek tylko ze wzgeldu na to,ze *** moze nie zaczac dzialac jeszcze. Tzn mowiono mi, ze jest wysyp ale ja czegos takiego nie mialam, a juz kilka dni ponad miesiac biore. A jesli chofdzi o gojenie sie czegos albo "znikanie syfow" to ja z dnia na dzien widze poprawe, ale jesli oczywiscie sie przy tym nie grzebie itp. CIERPLIWOSCI, a napewno sie uda- zapewniam i staraj sie nie dolowac i wytrwac a nie bedziesz zalowac!!! Paula
gość
01-12-2006, 14:03:00

Możemi ktos odpowiedziec na kilka pytań!!
Kiedy zniknie wysyp
*** poradzi sobie z bliznami?
czym myjecie i samujecie twarz?
jaki krem badz zel??
dodam ze *** biore 44 dni w dawce 20 mg dziennie
z gory dzieki:***
gość
01-12-2006, 15:40:00

Witam! Biore *** od 2 tygodni 20mg/dobe i jak narazie nie widze poprawy. Nie pije od ponad 2 tygodni i mam zamiar wytrzymac nastepne 6 miesiecy czy mi sie uda to nie wiem ale mam wielka motywacje! w kolejnym miesiacu bede przyjmował dawke 40 mg/dobe ciekawe czy wtedy bedzie jakas poporawa.. ale jestem dobrej mysli.. Mam pytanie CZy to jest mozliwe ze po upływie 2 tygodni lek nie zaczał działac? Tak samo sie czuje przed kuracja jak i wczasie niej.. ale to dobrze. .tylko skora jest sucha i nic wiecej... w białymstoku *** 124 zł 20 mg 30 tabletek. pozdrawiam!
gość
02-12-2006, 16:38:00

Do mycia pisalam juz wczesniej, ze polecam taki seodek zel-krem firmy AA biala tubka z czerwonym krzyzykiem Jest bezzapacghowy, bez alkoholu itp, naprawde fajowy. Ty pytasz czy mozliwe, ze po 2tyg nie widac roznicy. Napewno- ciesz sie, ze czujesz sie dobrze, ja biore od ponad miesiaca 40mg i wciaz dobrze sie czuje i o to wlansie chodzi. U mnie juz widac duze postepy naprawde, ejstem bardzo zadowolona, i tak ma byc Ja tez nie pije od ponad miesiaca i mam zamiar wytrzymac kolejne 5 i trudno, to mnie nie zbawi jak nie wypije tych kilku piwek a przynajmniej mam czyste sumienie i nie musze sama miec do siebie pretesji jakby cos bylo nie tak. Duzo wytrwalosci zycze papa Paula
gość
02-12-2006, 16:43:00

wie ktoś ile dni po otwarciu można trzymać Zineryt ?
gość
04-12-2006, 09:56:00

WITAM
Od 20 dni biorę *** narazie było tylko gorzej miałem wysyp,ale tak u nielicznych musi być trudno.Mam problem tylko z czołem teraz jest czerwone od stanów zapalnych czy możecie plecić mi jakiś krem maskujący odpowiedni do takich problemów jestem facetem więc nie stosuje żadnych podkładów i się na tym nie znam.pozdrawiam
gość
04-12-2006, 10:04:00

Hej, wiec ja tez zacząłem brać *** juz od tygodnia. Póki co widzę nasilenie, ale mam nadzieje, ze docelowo bedzie dobrze. J ak nie *** to co jeszcze zostaje... Na razie nie wysycham...
Hmm ja bez alkoholu wytrzymuje spoko, ale jak się siądzie w I i II dzień świąt to będzie ciężko sie wymówić, będę jak Jehova jakis...
Początkująca
04-12-2006, 14:06:00

witam ***OWICZOW
zakupilam mydelko z koziego mleka, nie wysusza a wrecz przeciwnie, posiada jeszcze wlasciwosci wygladzajace i lagodzace nie jest drogie, mozna kupic na wage w mydlarni
alez co niektorzy sa niecierpliwi;]
ja biore juz drugi miesiac i nadal mi cos wyskakuje, ale nie mam"lojotoku" i ogolnie skora sie wygladzila! cierpliwosci ludziska !!
pozdr[addsig]
kachollo_d
gość
04-12-2006, 19:51:00

Popieram! Nie ma co sie doszukiwac po paru dniach wielkich zmian... Przeciez kazdy z nas ma przypisany ten lek na dlugi okres takze cierpliwosci, uszanujmy to, ze jest ogromna mozliwosc,ze to wsztystko wreszcie sie zmieni i byc moze nawet na zawsze, takze cierpliwosci, nie ma co sterczec przed lusterm pol dnia i doszukiwac sie poprawy lub przeciwnie... ja juz przywyklam do wszytskiego i u mnie jest duzo lepiej, staram sie cnie myslec ciagle o tym, choc na poczatku troche tak bylo. Zobaczycie bedzie dobrze!!! Wszyttskim zycze pwoodzenia i wytrwalosci
Paula

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: