Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
07-08-2014, 13:54:59

*** - 9 lat walczylam z tradzikiem, w koncu zdecydowalam sie na *** - jestem zachwycona,szczesliwa,mam przepiekna cere. Polecam wszystkim - warto. Jedna rada : nie czytajcie o skutkach ubocznych typu depresja,gorsze przyswajanie informacji,osłabienie miesni.. bo wtedy po prostu sie o tym mysli i te objawy wystepuja. Ja biore lek 8msc , co miesiac badania zeby miec pod kontrolą wątrobe. Po za tym bardzo intensywnie cwicze,ucze sie i nie mam zadnych problemów ani z mięśniami , ani z zapamietywaniem a tym bardziej z depresją,wrecz przeciwinie - nie opisana radosc ze wzgledu na cere - polecam !
gość
26-08-2014, 20:43:54

możecie coś polecić na wypadające włosy?
gość
31-08-2014, 16:18:29

Odradzam *** są inne lepsze leki, bardziej bezpieczne.
gość
09-09-2014, 10:57:16

Cześć
Moja pani dermatolog właśnie zadecydowała o tej metodzie leczenia, tylko boje się tej antykoncepcji czy może mieć w przyszłości jakiś skutek .
Raz juz miałam ładna buzke i po dwóch - trzech miesiącach wróciło
Nie wiem co zrobić, już mam tych syfkow dość
gość
17-09-2014, 17:52:59

Czesc mam 21 lat,wlasnie zaczelam 9 miesiac kuracji ***. Moj problem z tradzikiem rozognil sie po wizytach u kosmetyczki (oczyszczanie twarzy,kwasy owocowe),chcialam pozbyc sie zaskorniakow a zyskalam okropne krosty i grudy. Poszlam do derm po jakis lek,dostalam ***. Jedyne czego sie obawiam to pogorszeniw wynikow badan i ewentualnego nawrotu. Ale badzmy dobrej mysli Na razie przedstawie reakcje mojego organizmu :
-suchosc ust(!),oczu,nosa
-luszczaca sie skora w uszach
-nasilenie tradziku w pierwszych 2 miesiacach
-swiatlowstret,nadwrazliwosc na swiatlo i przede wszystkim slonce
-sucha skora na dloniach
-suche plamy na nogach
-bole stawow kolanowych i piszczeli
-pojawiajaca sie okresowo wysypka na dloniach(malutkie pecherzyki)
Generalnie trzeba duzo sie smarowac kremami,polecam serie z Iwostinu, uzywac pomadek
gość
17-09-2014, 17:56:00

Gość 2014-09-17 19:52:59
Czesc mam 21 lat,wlasnie zaczelam 9 miesiac kuracji ***. Moj problem z tradzikiem rozognil sie po wizytach u kosmetyczki (oczyszczanie twarzy,kwasy owocowe),chcialam pozbyc sie zaskorniakow a zyskalam okropne krosty i grudy. Poszlam do derm po jakis lek,dostalam ***. Jedyne czego sie obawiam to pogorszeniw wynikow badan i ewentualnego nawrotu. Ale badzmy dobrej mysli Na razie przedstawie reakcje mojego organizmu :
-suchosc ust(!),oczu,nosa
-luszczaca sie skora w uszach
-nasilenie tradziku w pierwszych 2 miesiacach
-swiatlowstret,nadwrazliwosc na swiatlo i przede wszystkim slonce
-sucha skora na dloniach
-suche plamy na nogach
-bole stawow kolanowych i piszczeli
-pojawiajaca sie okresowo wysypka na dloniach(malutkie pecherzyki)
Generalnie trzeba duzo sie smarowac kremami,polecam serie z Iwostinu, no i uzywac pomadek
Twarz juz jest pieknie oczyszczona takze ogromna radosc
gość
24-09-2014, 16:26:11

Witam.Mam pytanie jestem,a znaczy się byłem na początku 3 miesiąca kuracji ***(rzuciłem ponad tydzień temu).Pojawiały się skutki uboczne podobne do objawów Hiperwitaminozy witaminy A,szczególnie problematyczne były dłonie,które się łuszczyły,z resztą jak cała skóra na ciele.Dłonie są w pełni gładkie,lecz zmieniają kolor w pod wpływem temperatury.Mam pytanie,jak długo po odstawieniu *** skóra na dłoniach powraca do normalnego stanu ?
gość
07-10-2014, 14:53:51

*** to blogoslawienstwem! Skonczylam kuracje 7 miesiecy temu u jestem caly czas piekna. Zero pryszczy, skora nie jest taka tlusta jak wczesniej, chyba po prostu wszystko sie uregulowalo. co najwazniejsze przyzwyczailam sie do dbania o nia bardziej I smakowa nia jej kazdego dnia kremem nawilzajacym. Nie mam so niej zadnych zastrzezen. A to ze wlosy musze myc czesciej niz podczas kuracji nie jest problemem. Poza tym nie oczekujcie, ze bedziecie je myc co 4 dni po kuracji, przeciez nie dostarczacie organizmowi potwornej dawki Leku ktora ten łój własnie blokowala. Troche wyrozumialosci!
trzymam za wszystkich kciuki! Bedixecie piekni!
P.s moja siostra tez teraz go bierze I dostala taki wysyp pryszczy, ze nie wiem jak moze na ulice wychodzic, ale jeszcze pare miesiecy I tez bedzie sliczna. Kazdy przechodzi kuracje innaczej. Powodzenia!
gość
10-10-2014, 13:36:26

ja nie polecam. tradzik i tak wraca może mniejszy, ale jednak. I te skutki uboczne tez mogą wyjść po skończeniu kuracji.
gość
29-11-2014, 21:26:07

też odradzam ten lek to ściema jakich mało! tylko strata kasy:(

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: