Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
07-12-2006, 20:38:00

biore *** prawie dwa miesiace.
uzywam normalnie pudru ale polecam cos nawilazajacego bo ciezko jest zrobic dobry makijaz. chyba ze chcesz wygladac by 2/3 schodzila Ci skora lub robila sie w tzw waleczki. wyglada to okropnie;/ takze podklad nawilzajacy i krem rowniez!! sama doswiaczylam wiec dziele sie z WAMI tym!! a jak u WAS ze wzrokiem ?? ja mam problem niestety[addsig]
kachollo_d
gość
07-12-2006, 21:20:00

A wiec puder spoko- mozna uzywac. ja stosuje La-rocha maskujacy kosztuje ok. 70zl, kupuje go tylko w aptekach i mowie Wam dziewczyny, kryje wszysciutko!!! Dlatego bez problemu mozna sie ludziom pokazac A przy *** nie ma zadnego prtzeciwskazania A zeby skora nie schodzila to raz na jakis czas peeling, pozniej podklad i naprawde super
A cio ktorzy stosuja *** 6miesiac itp nie pisza tu, poniewaz po prostu nie maja juz tradziku i potrzeby radzenia sie innych:P hehe to takie male pocieszenie bylo Ale spoko- ja wierze ze bedzie dobrze Paula
gość
07-12-2006, 21:54:00

napalilam sie na ***.od 10 lat mecze sie z tradzikiem i moja dermatolog jak mnie widzi to humor jej sie psuje i mowi ze jest bezradna.niestety nie starczy mi kasy na cala kuracje *** .czy oplaca mi sie brac go przez 2 miesiace??czy to bedzie i tak wyrzucenie kasy??albo np przez 4 ale co drugi dzien jak bylo na poczatku forum sugerowane. pozdrawiam szystkich ktorzy probowali juz prawie wszystkiego innego
gość
08-12-2006, 10:03:00

a czy ktos moglby powiedziec jak dziala to na wlosy bo mi sie strasznie przetluszczaja a to podobno pomaga moja kolezanka nawet stwierdzila ze male blizny jej zniknely czy to prawda?
gość
08-12-2006, 14:15:00

Dzięki Paula, powodzenie mi się przyda

Mój lekarz powiedział, że leczenie będzie trwało 6 miesięcy. Wydaje mi się, że Twoje 2 miesiące leczenia to stanowczo za mało. Dozberaj kasę, bo szkoda zeby się kuracja nie powiodła. Czytałam, że jak ktoś miał za krótką kurację to trądzik powracał.
Pozdr Kasia
gość
08-12-2006, 16:47:00

Jesli chodzi o wlosy to ja w sumie nie zauwazylam roznicy, tzn w sumie moze troszke mneij sie przetluszczaja ale w sumie dlatego moze nic nie zauwazam bo nigdy z tym problemow nie mialam Jesli chodzi o kuracje 2miesieczna to tez bym sie wahala troszke, ale kuracja co 2 dzien to juz napewno moze cos dac, ale raczej na Twoim miejscu bym sie zastanowila nad tym... Sprzedaj cos na allegro czy cos hehe i dozbierasz troszke kasy Mysle, ze warto nawet jeszcxze troche poczekac, uzbierac troche wiecej i wtedy powaznie pomyslec nad kuracja 3mam kciuki zeby sie udalo! Pozdarwawiam WAS!!! Paula
gość
08-12-2006, 19:58:00

Rzeczywiście dziś kupiłem *** na Chłodnej i jego cena to 136zł za 30 kapsułek 20mg.Od poniedziałku zaczynam leczenie mam nadzieję że pomoże.
gość
08-12-2006, 23:56:00

ojej dzisiaj znalazłam to forum... byłam u lekarza i zaproponowal mi ***. zastanawiałam się czy rozpoczą kurację, ale chyba nie mam nic do stracenia, bo jak patrze w lustro to sama sie siebie boje ha ha ha. więc prawdopodobnie niebawem dołącze do grona... nie wiedziałaam że jest was tak dużo.. i ciesze sie, bo jestescie chyba jedynymi ludzmi ktorzy mnie rozumieja. duża buźka dla wszystkich!!!
gość
10-12-2006, 13:12:00

Nie ma co sie zastanwiac- mowie Ci nie jest tak zle jak niektorzy gadaja Ja tam jestem zadowolona, takze zaryzykuj powodzenia Paula
gość
10-12-2006, 13:20:00

Widzę, że forum nadal się rozwija i jest Was coraz więcej Już prawie miesiąc kuracji za mną. Nie chcę zapeszac, ale na twarzy widac poprawę z dnia na dzień, na plecach niestety bez większych zmian.
Ze skutków ubocznych to mogę wymienic tylko strasznego doła, o którym wspominałem już tutaj na forum. Poza tym suchośc i pieczenie skóry (mam tak wyschniętą skórę w okolicach ust, że ciężko jest się uśmiechnąc ).
Życzę wszystkim wytrwałości i jak najlepszych efektów
pozdrawiam
Paweł

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: