Oto co zastosowałem i jak wyleczyłem u siebie grzybice skóry
Zaraziłem się na 99% w saunie-lekarz jeden i drugi stwierdził
egzeme.
16 dni trioxal doustnie dwa razy dziennie + maść ochynosept+daktarin-efekt taki sobie
14 dni maść terbiderm-efekt jak wyżej.W tym momencie ogniska chorobowe miałem już na nogach od kolan w dół
całe ręce do palców i zaczęły pojawiać się na plecach-masakra.Czerwone swędzące obwódki,wypływający płyn surowiczy po prostu masakra i jeszcze dostałem na nosie
opryszczki.
A teraz najlepsze.
Gdzieś wyszperałem w necie o olejku Oregasept H97-ludzie i to jest to.
W całym miescie była tylko jedna buteleczka w jednej aptece i oczywiście ją kupiłem.Pierwsze co zrobiłem to postanowiłem potraktować opryszczkę którą dostałem na nosie,olejek jest koncentratem i jest wyraźnie napisane żeby używać rozcięczony.Zastosowałem jedną krople koncentratu na palcu i na nos,dwa dni i juz opryszczki nie miałem a skórka wokół lekko zeszła,faktycznie koncentrat.Po prostu szok??///??
20dni 12 kropel dziennie do picia,maść formuła norweska z pomką 20 porcji+15 kropel Oregasept do smarowania na skórę.Trzy tygodnie i po grzybie,jeszcze mam odbarwienia,ale to musi potrwać zanim same zejdą.
Chcę z czystym sumieniem polecić ten olejek,nawet moja żona która jest największym sceptykiem poprosiła mnie ostatnio żebym jej robił te kropelki do picia,opryszczka również jej zeszła prawie od razu.Jeżeli chcecie więcej informacji to piszcie chętnie pomogę,jestem taki zadowolony że to dziadostwo idzie
wyleczyć. futrzak68@gmail.com Jestem wyleczony z sauny,żona kupiła mi rowerek oraz wiślarz,i teraz pocę się w domu.Na forum farmaceutów wrzuciłem zdjęcia.Pozdrawiam i powodzenia.