Reklama:

grzybica pochwy (15)

Forum: Infekcje grzybicze

gość
15-05-2016, 16:25:29

Oczywiście, że można ja skutecznie wyleczyć, trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość i słuchać lekarza. Ja dostałam odpowiednie leczenie, dietę, zastosowałam inny środek do higieny intymnej i przez cały okres leczenia miałam probiotyk lacibios femina. Po zakończonej terapii robiłam raz jeszcze badania i podjęłam wszystkie kroki profilaktyczne by problem nigdy nie powrócił.
gość
24-05-2016, 11:34:19

ja jestem na leczeniu doustnym w odstępach czasowych. Czytałam, że to naprawdę skuteczna metoda walki z grzybicą. Oby jak najszybciej się wyleczyć i zakończyć ten temat.
gość
13-06-2016, 15:50:39

Słyszałam o takim leczeniu na szczęście u mnie wystarczyła jedna kuracja (macmirror500, nystatyna) oraz probiotyk dopochwowy invag z żywymi bakteriami kwasu mlekowego. Oczywiście przeszłam na dietę bez cukrową, co dobrze zrobiło mojej talii, zrezygnowałam ze stringów, obcisłych spodni, basenu.
gość
27-07-2016, 19:21:35

Mi pomógł doustny orungal i provag. Kuracja pierwszym trwała trzy dni, kuracja drugim miesiąc Probiotyk skutecznie wzmacnia mikroflorę całego układu pokarmowego oraz dróg moczowych i pochwy. Jest skuteczny, ponieważ zawiera żywe, pochodzące od Polek bakterie mlekowe. U mnie sprawdził się w stu procentach. Dodam jeszcze że wykluczyłam z diety cukier.
gość
11-05-2017, 10:42:16

Mi się wydaje że chyba mam jakieś zapalenie, nie byłam jeszcze u lekarza, bo na za tydzień mam wizytę, ale może to być przez zły płyn do higieny ? Zastanawiam się teraz nad zmianą na coś takiego https://www.multi-gyn.com.pl nie chcę aby przez ten okres zanim porozmawiam z lekarzem coś się pogorszyło.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: