Reklama:

Grzybica paznokci (130)

Forum: Infekcje grzybicze

gość
24-06-2015, 20:01:43

fajnie, dziękuje za podpowiedz o aplikacji dotyczącej leczenia paznokci, nie wiedziałam że takie cuda są ogólnodostępne. Poszukałam i znalazłam. Ciesze się że że u ciebie lek zadziałał, mam nadzieję że i u mnie szybko uda się wyleczy to paskudztwo.
gość
30-06-2015, 08:50:02

ja stosowalem steper w aerozolu i dzieki niemu nie miałem juz tak często problemu z nawracajacym grzybem, skuteczny... jeszcze jest chyba lakier i krem, wiec mozesz dobrac coś dla siebie
gość
06-07-2015, 07:41:13

karina90 2012-09-07 15:21:39
Ja polecam Steper na grzybice paznokci. Zwłaszcza ten w lakierze. Bardzo szybko mi pomógł pozbyć się tego świństwa, jak na razie nawrotów nie miałam.
zgadzam się:) lakier steper jest naprawdę dobry, majątku nie kosztuje (tańszy od tych scholi i innych),a naprawdę goi szybko paznokcie, smarowałam 3xrazy dziennie i po miesiącu już była poprawa, a paznokcie miałam w opłakanym stanie, zdał egzamin, godny polecenia dla osob borykającymi się z tą przykra dolegliwością.
gość
06-07-2015, 07:42:41

zgadzam się z karina90 :) lakier steper jest naprawdę dobry, majątku nie kosztuje (tańszy od tych scholi i innych),a naprawdę goi szybko paznokcie, smarowałam 3xrazy dziennie i po miesiącu już była poprawa, a paznokcie miałam w opłakanym stanie, zdał egzamin, godny polecenia dla osob borykającymi się z tą przykra dolegliwością.
gość
08-07-2015, 17:39:58

tego nie próbowałem. za to przetestowałem trioxal i jestem zadowolony z dość szybkich efektów, przy regularnym zażywaniu tabletek. warto też poczytać trochę na *** o grzybicy i możliwościach zapanowania nad nią.
gość
16-07-2015, 10:16:09

widziałam, bardzo faja rzecz i mocno ułatwia branie leku. Nie trzeba pamiętać o dawkowaniu leku bo telefon człowiekowi przypomina. U mnie kuracja w trakcie. Został ostatni puls leku. Akurat się wyrobię przed wakacjami.
gość
30-07-2015, 10:06:09

wszystkim "grzybiarzom" polecam steper, facetka w aptece zapewniala, ze dziala na caly syf jaki mamy na stopie, a nie na jakies wybrane czy pojedyncze zgredy ;)stosowałam lakier steper - wydajny, duza pojemnosc, cena ok, ale przede wszystkim szybkie dzialanie - od zoltego, luszczacego paznokcia, do gladkiego i zdrowego
gość
06-08-2015, 07:28:54

a ja wziąłem w ostatnich latach trzy serie trioxalu, kremów i maści nie zliczę i wciąż mam połowę paznokcia zagrzybionego. Oczywiście cały czas pod okiem lekarza. Teraz mam skierowanie na chirurgiczne usunięcie paznokcia. Mam nadzieję, że to załatwi problem
gość
23-08-2015, 09:28:29

grzybica paznokci w wiekszosci przypadkow bierze sie od grzybicy ogolnoustrojowej(jelita) to w skrocie...
antybiotyki pomagaja ale na krótko-niszczą całą flore bakteryjną,zarówno grzyby jak i tą porzyteczna,tylko ze grzyby rozmnażaja sie szybciej i przy nieprawidlowej diecie(sztuczny cukier,maka pszenna) którymi sie zywia zajmują cale jelito powodujac candide,przepuszczalnosc jelit i dostaja sie do krwioobiegu ,rozprzestrzeniaja po calym organizmie. ZADEN LEKARZ WAM TEGO NIE POWIE!!!!
ale do rzeczy,cytryna zwykla cytryna i soda oczyszczona odkwaszają organizm czyli "zabijają"grzyba w skrócie i dla tego pomyslalem ze skoro dzialaja wewn.to moga zadzialac i na paznokiec...spróbowalem.
Paznokiec zolty,matowy,ze zgrubieniami i rósl pękniety już od macierzy.
1.wacik mosmetyczny tne kawalki wielkosci paznokcia
2.nasaczam go sokiem z cytryny,klade na paznokiec i zaklejam plastrem z opatrunkiem na noc i to samo powtarzam na dzien.
3.Mocze stopy w goracej wodzie z soda codziennie lub co drugi dzien.
i staje sie cud..
oczywiscie konieczna systematyka a gwarantuje ze po 2 tyg bedzie widac efekty
i DIETA bo bez jej zmiany nie pozbedziecie sie grzyba z jelit-grzyb sie zyvwi cukrem dodanym czyli tym zwyklym(slodkosci)
trzeba odciac grzyba od jedzenia i traktowac sokiem z cytryny co rano i kapystka kiszona lub sokiem z z kiszonek lub kwaszonek...
TO TAK OGOLNIE.kontakt do mnie kuchar99@wp.pl walcze z grzybica od kilku lat,zmienilem diete do grupy krwi,odstawilem make pszenna i batoniki i ok.
gość
04-10-2015, 17:15:56

A czy ktoś zna produkt (najlepiej tani), który pozwoli mi szybko (do czerwca) pozbyć się problemu z grzybicą stóp?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: