Mnie trioxal pomógł przy zastosowaniu terapii pulsowej.
Gość 2012-12-25 12:35:11 Witam
mam grzybice na dużym paznokciu chyba od 10 lat najpierw 1/4 płytki paznokcia potem coraz bardziej az teraz prawie 90% paznokcia wmoco żółtym kolorze! dotego płytka wyrażnie grubsza pod nią zbiera się jakiś szajs!!! kupiłem acifungin *** za zacząłem poedzlować 3-4 razy dziennie pierwsze efekty zobaczyłem po 2ch miesiącach użytkowania!!! dziś używam 3 miesiąć i prawie 2/3 paznokcia jest już oka ładna przeźroczysta!!!! moje paznokcie wolno rosną wiec dużo zależy od tego. płyn ma za zadanie chronić nowo rosnący paznokieć a stara zółta czesc musi przerosnoć!!! płun chroni i blokuje bakterie na zółtej strukturze!!!! płyn myśle ze bardzo dobry i polecam!!! tylko niestety nie wyleczymy tego od razu, pani w aptece powiedziała ze jeżeli wolno rosnie paznokieć to może potrwać kuracja nawet 6 miesięcy!!!! później dobrze jeszcze profilaktycznie pourzywać tego preparatu przez kolejne 2-3 miesiące by całkowicie pozbyć się tego świństwa!!! pozdrawiam i zycze cierpliwości. jak zaczniecie uzywac to nie poddawajcie się po 2-3 tygodniach a preparat powinien pomóc
Treść zablokowana przez moderatora
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.