Reklama:

Face Okey? Używał ktoś? (316)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
08-12-2007, 15:25:00

2 tydzien stosowania face okey. poprawa, ale nie jakas wielka.Mysle ze jeszcze 2 tygodnie i bedzie lepiej. jestem tego pewna bo buzia z dnia na dzien wyglada ciut lepiej. piszcie czy wam pomaga
gość
08-12-2007, 15:42:00

A mi Face Okey zalecił dermatolog
gość
08-12-2007, 16:22:00

Witam juz mija 17 dzien przyjmowania Face okey, zauwazylam ze mam zdecydowanie mniej zaskornikow ale stany zapalne dalej sie utrzymuja mam 3 bolace pryszcze kazdy wielkosci orzeszka ziemnego juz dwa tyg i najgorsze jest to ze ani sie nie wchlaniaja i nie chca sie wydostac tragedia zdolowana jestem boze kiedy to zejdzie, pozdrawiam
gość
08-12-2007, 16:24:00

Witam juz mija 17 dzien przyjmowania Face okey, zauwazylam ze mam zdecydowanie mniej zaskornikow ale stany zapalne dalej sie utrzymuja mam 3 bolace pryszcze kazdy wielkosci orzeszka ziemnego juz dwa tyg i najgorsze jest to ze ani sie nie wchlaniaja i nie chca sie wydostac tragedia zdolowana jestem boze kiedy to zejdzie, pozdrawiam
gość
08-12-2007, 20:31:00

witam biore face okey juz dwa tygodnie i musze powiedziec ze nie było mi łatwo bo mnie ostro wysypało ateraz powoli wszystko znika ale nie wiem na jak długo bo moj trądzik chrakteryzuje to ze co kilka dni (ok4-6) wyskakuja mi nowe przeszcze po czym znikają i tak w kołko zobaczymy co bedzie dalej pzdr
gość
09-12-2007, 18:20:00

20-11-2007 o 18:11, gość :
Nie wiem czy ktos jeszcze się zorientował ,ale połowe tych komentarzy,które są tu napisane umieszczaja ludzie wspołpracujący z firma promującą ten lek.Pamieajcie nic nie ma tak szybko.Jezeli komus faktycznie pomoglo to podzielam jego radoscNie sądze bym skorzystał z tego leku,bo stosuje inne kosmetyki na trądzik(celowo nie podaje nazwy by ktos nie pomyslal,ze robie konkurencje)są one na bazie aloesu.Nie dzialały rewelacyjnie szybko ,ale działały wszystk jest kwestia czasu!Pozdrawiam i zycze rozsądku przy dokonaniu wyboru

Eee... masz rację Jak tak teraz patrzę na te komentarze to aż mi się śmiać chce Co za "myju myju"? lol, jakby staruszek starał się naśladować swobodny styl pisania.
Ten Face okey to tajemnicza sprawa, haha^_^;
Trochę mnie to martwi, bo jestem już w połowie drugiego pudełka.. ale cera jest naprawdę ładniejsza, to mogę Wam zagwarantować.
Ciągle mnie martwią te białka serwatkowe, bo u mnie wyglądało to tak:

1. Przeczytałam artykuły o szkodliwej działalności mleka ("pij mleko będziesz kaleką", haha..' ) gdzie również pisało, że testowano kobiety i po dłuższym wycofaniu mleka z ich diety trądzik zaczął zanikać
2. Choć było trudno, przestałam pić mleko i po jakimś miesiącu trądzik naprawdę zaczął pojawiać się w mniejszej ilości
3. Jakieś 2 miesiące temu natrafiłam na Face Okey w jakiejś gazecie koleżanki i zamówiłam
4. Stosuję przez jakieś 1,5 miesiąca i faktycznie pomaga

Ale jedno zaprzecza drugiemu...
No i jeszce piszecie o tych sportowcach @.@
No trudno, jeśli mi jakaś zaraza na twarzy nagle wyskoczy, od razu dam znać, haha! ^_^ Ciao!
gość
10-12-2007, 16:54:00

Dołączam się do grona zadowolonych z Face-Okey. To preparat z białek serwatkowych więc naturalny w stu procentach. Nie żadna chemia. Znajoma mi poleciła.
gość
11-12-2007, 09:26:00

Witam. Stosuję Face Okey 3 tydzien. Widzę zdecydowana poprawę: twarz się nie błyszczy, zmiany ropne znknęły. Ogólnie twarz wygląda lepiej, Żałuję, że nie robiłam zdjęć... Pozdrawiam :D
gość
11-12-2007, 12:07:00

Zastanawiam się nad Face-Okey bo antybiotyki już nie pomagają
gość
11-12-2007, 23:56:00

19 dzien i twarz dosyc biała, w prawdzie jeszcze nowe pryszcze sie pojawiają ale goją sie o wiele szybciej.
Bierzcie do tego WITAMINE PP, zmiany skorne zwiazane z łojotokiem czesto sa spowodowane niedoborem : witaminy PP i BIAŁKA.
Nie jestem z face zeby za chwile ktos nie gadał, tylko zdesperowanym studentem. pozdro

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: