Kolezanko miałem to samo od epiduo- idz koniecznie do alergologa lub dermatologa i niech Ci przepisze Protopic 0,1% i jakąś dobra antyhistaminę (zyrtec przykładowo) to Ci pomoże. Znam ten ból, swędzenie i spojrzenia ludzi na ulicy i nieprzespane noce. Pozdrawiam PS. i odstaw koniecznie epiduo- najlepiej wyrzuc do kosza
To ja raz jeszcze- napisałem Ci to bo wydałem cholernie duzo kasy na róznych specjalistów i brałem wszelakie sterydy na to i dopiero Protopic i żyrtec pomogły. Jak Ci to zejdzie mozesz tez kupic jakis emolient-ja mam Mediderm i nawilzac nim skóre twarzy. Protopic jest drogi ale skuteczny-70 zł/10g Zyrtec w aptece bez recepty jakieś 15zł chyba, ale bardziej sie opłaca na recepte bo wiecej tabletek jest Mediderm 0,5 kg chyba dałem 23 zł Pozdrawiam raz jeszcze i wytrwalosci zyczę
Konsultacja z lekarzem do podstawa. Co do epiduo to stosowałam i tak jak, któraś koleżanka i zapewne jak wiele osób nie miałam z nim najmniejszych problemów. Jakby nie było każdy lek ma jakieś nieporządane działania... Pozdrawiam
Ja też stosowałam epiduo i to przez długi czas i niestety, nakładałam zbyt wiele i teraz mam czerwone policzki bodę nos i czoło tylko po bokach mam normalny kolor cery... nie wiem co z tym zrobic. Mam tak od dawna,ale myślałam, ze samo zejdzie.
Używałam różnych kremów, maści, pilingów oraz płynów nic mi nie pomagało. Wybrałam się do lekarza i wtedy przepisano mi epiduo. Dziękuję mojej dermatolog za przepisanie mi tego leku. Polecam z całego serca każdemu kto walczy z trądzikiem.
O Epiduo możecie przeczytać na stronie https://www.znamlek.pl/, znajdziecie tak opis, przeciwskazania, skutki uboczne, dawkowanie, cenę i opinie innych