Reklama:

EGZEMA DŁONI JEST NO TO SPOSÓB !!!! (379)

Forum: Skóra

gość
28-02-2015, 03:56:49

NAJLEPSZY KREM NA EGZEMĘ: angielska maść PUREPOTIONS kupiłam w sklepie www.damabio.pl Pomógł mogę z czystym sumieniem polecić.
gość
06-03-2015, 15:19:18

witam,tez mam problem z dłonią więc nie będ zwlekać i dzis juz spróbuje z ta sola oby pomogło bo juz nie umie sobie z tym poradzic.z dnia na dzien coraz gorzej
gość
07-03-2015, 13:55:29

O masakra,mam to samo!!!!Twarda,pękająca skóra na palcach...musze spróbowac typowych masci na egzemę.Już nie mam siły :( To jest straszne paskudztwo,mam nadzieje,że masci na egzemę pomogą.
gość
10-03-2015, 13:13:17

Dzisiaj kupiłam krem z żyworodki z aloesem...zobaczymy co z tego będzie.Wyczytałam,że żyworódka właśnie jest stosowana w egzemie i problemach skórnych.Dam znać jakie są efekty.Anka
gość
11-03-2015, 08:46:24

Męczyłam się z egzemą prawie trzy lata, po prostu horror!!!! Czego ja nie piłam, jadłam i wsmarowywalam zeby to wytępić, jestem tez alergiczką na rożne owoce i rośliny, myślałam, że to przez to.Okazało się coś czego zupełnie się nie spodziewałam, kupiłam sobie olej kokosowy i jadłam go przez tydzień w zamiarze upiększenia sobie włosów, skóry, myślałam, że może trochę załagodzi to moj stan skóry, po tygodniu okazało się przy porannej toalecie, że wydaliłam tasiemca, właśnie dzięki olejowi z koksów ponieważ pasożyty w naszych jelitach nie tolerują takowego właśnie, od pozbycia się tasiemca nie mam śladu! Dosłownie śladu po egzemie!!! Gdybym wcześniej o tym wiedziała!!! Do lekarza z moją egzemą chodziłam nawet w Niemczech do prywatnej kliniki dermatologicznej! Ale oni oczywiście nie wpadli na taki pomysł i ładowali we mnie maści ze sterydami co gówno pomagało, za każdym razem wracało po kilku dniach!!! A to tylko pieprzony tasiemiec który pojawił sie w moim organiźmie najprawdopodobniej przez psa! Kocham zwierzęta i mam z nimi dużo do czynienia.Ludzie!!!! Kupcie sobie nierafinowany dobrej jakości olej kokosowy!!! I zaglądajcie w sedes! Jak ktoś ma pytania pisać! Pomogę! Męczyłam sie z tym dłui czas, zaczęło mi sie rzucać nawet na stopy i przedramiona...koszmar! Jestem najszczęśliwsza na świecie! Pozdrawiam!
gość
11-03-2015, 08:48:01

Mój email! pralunia@op.pl
gość
15-03-2015, 12:58:24

Witam, gdzie mozna kupic masc egzema1?
Diekuje.
gość
23-03-2015, 12:32:42

Witam,
poszukujemy osób chorujących na EGZEMĘ do badania polegającego na indywidualnym, anonimowym wywiadzie dotyczącym tej właśnie choroby. Rozmowa jest anonimowa, trwa około godziny, odbywa się w Krakowie. Za poświęcony czas przewidziane jest wynagrodzenie.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt: milenaa5@vp.pl (proszę wpisać w temat mejla: EGZEMA).
gość
24-03-2015, 12:45:37

nie uzywac cytryn slodyczy imbiru a przede wszystkim nie jesc kurczaka i nie pic zadnych napoi.ograniczyc owoce i pic letnie napoje herbate kompot.jak komus pomoze prosze napisac
gość
24-03-2015, 23:46:02

Od 4 lat mam postępujące pogarszanie się stanu mojej skóry. Zaczęło się od dłoni, potem przedramiona, teraz już twarz,plecy, dekolt, brzuch - czyli całe ciało. Zrezygnowałam z tego powodu z pracy, jestem, mimo to, pełna optymizmu, że COŚ mi wreszcie pomoże.Dwukrotny pobyt w szpitalu, ani wielu dermatologów nie pomogło, niestety.Były sterydy, różne maści ...i nic. Nikt nie szukał przyczyny i ja też jej nie znam. Najbardziej skłaniałabym się do tego, że po prostu mam jakieś pasożyty.Jednak żadne badania tego nie potwierdziły. Przeczytałam z wielką uwagą to, co napisaliście i jutro idę szukać oleju kokosowego do stosowania wewnątrz. Podpowiedzcie - jaki olej mam kupić?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: