Reklama:

Dziwne krostki na narządach płciowych. (13)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
06-11-2008, 16:41:00

aaa i to nie jest zadna choroba tak mi powieedzial zeby sie tym poprostu nie przejmowac wydaje mi sie ze to bardzo dobry dermatolog przynajmniej wielu osobom pomógł które znam tylko kasuje jak za woły za jedną wizyte 250zł ale ważniejsze zdrowie jak kasa
gość
07-04-2010, 17:26:02

Gość 2008-11-04 12:55:00 Witam, od jakiegos roku mam na czlonku dziwne krostki (biale w srodku i zaognione na zewnatrz). Bylem dwukrotnie u dermatologa, dostalem pimafucort i alantan. Efekt jest dorazny - pomaga tylko wtedy, kiedy smaruje. Jak przestane smarowac, od razu krostki pojawiaja sie znowu. Partnerka nie ma zadnych zmian skornych, ale wydaje mi sie, ze sprzyjajacymi warunkami dla tych krostek zawsze jest stosunek. Co to moze byc i jak z tym walczyc? Prosze o porade. Zalaczam dwa zdjecia - mam nadzieje, ze nie jest to zabronione.

http://www.imagebam.com/image/6c2e5817443599

http://www.imagebam.com/image/a0b5e717443597
gość
04-08-2015, 14:40:11

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ślad po zamykaniu naczynek
Dzień dobry. 6 tygodni temu miałam zamykane naczynka nogach. W jednym miejscu zrobila się taka zmiana, czy to normalne, czy jest szansa że zejdzie ? Czy mogłabym to czymś smarować?
gość
Dziwna narośl
Witam Od jakiegoś czasu miałem takie zmiany na jednej kostkę teraz zaczęło się pojawiać na drugiej Czy ktoś wie co to może być ? Nie swędzi nie boli
gość
Siniejące paznokcie
Witam, kilka dni temu zauważyłam na jednym paznokciu zasinienie które się pogłębia, nie uderzyłam nigdzie palcem i nie pamiętam skąd ten uraz mógł się pojawić. Teraz wyskoczyło i na drugim palcu ale blado czerwona plama, co to może być? Chodzę do pracy w butach BHP z metalowym noskiem czy to może być ich wina? są dobrze dopasowane i wygodne, nie są za ciasne. Bardzo proszę o poradę.
gość
Dziwne znamię
Czy to znamię jest groźne? Ma mniej niż 0,5 cm. Ujęcie w powiększeniu.
Reklama: