Reklama:

dziwna skora na mosznie (21)

Forum: Pielęgnacja i uroda

gość
07-05-2021, 20:04:34

Czy wiesz co Ci bylo? Mam podobny kłopot
Gość 2014-06-29 16:09:02
witam, mam 29 lat od jakiegos czasu borykam sie z problemami ze zdrowiem, probuje juz wszystkiego, ale moze ktos sie z tym spotkal, ogolnie jakby choroba postepowala, co sie dizeje?zacznijmy od najwyrazniejszych sympotoow ktorymi jest zaczerwieniona moszna napletek i cewka moczowa i od jakiegos czasu dziwna struktura skory na niej(prązkowana)jakby lekko pouchnieta i stad takie dizwne slaczki sie robia, zalczam zdjecia.znalazlem na internecie post z 2012r.ktos mial to od 4 lat bez kontaktu seksualnego, smaroal wszystkim i nic nie pomagalo do tego mial prpzpekriowne oczy i wypadaly mu wlosy(u mnie dzieje sie podobnie), nie moge sie z nim skontaktowac...pozatym pobolewaja mnie plecy szumi w uszach mam czerwone gardlo...roiblem testy na borelioze(podstawowy) na chlamydie z krwi, rezonanse krgoslupa, kile i hiv, ogolen badania krwi itd.bralem duzoantybiotykow wciagu 10 miesiecy 7x(ale grzybicznych oznak nie ma, nie piecze nie swedzi nie smierdzi, nie ma jakiejs niepokojacej wydzieliny.Uzadlila mnie osa na kilka dni przed zanim sie zaczely moje problemy ze zdrowiem...wiem ze to banalne ale rana sie nie goila i mocno swedziala(dla porownania dizen pozniej uzadlila mnie kolejna i zeszlo w kilka godzin) oto zdjeica moze ktos sie napotkal na cos podobnego...pozdraiwma i licze na pomoc.nieiwem moze to alergia...a moze efekt stosowania wlasnie wszelkich masci i skora ma poporstu dosc?stosowalem clotrimazol octaniseppt i kilka razy emolium bo myslalem ze to wysusozna skora...
gość
03-04-2022, 18:57:06

Cześć, mam ten sam problem… czy ktoś z was już wie co wam było?
gość
21-05-2022, 21:36:23

mam dokładnie to samo i nic nie pomaga jezeli ktpos wire co to prosze o informacje
gość
11-11-2022, 12:01:35

Zacząłem mieć to samo, czerwone najwięcej między jądrami a penisem, jak drapie to puchnie i jeszcze bardziej czerwienieje. Widać wtedy prążki, tzn poprostu struktura moszny się powiększa więc prążki są bardziej widoczne.
Linia do pachwiny równo odznaczona kolor naturalny skóry a moszna jakby prawie od linijki wzdłuż czerwona
gość
11-11-2022, 12:35:49

Treść zablokowana przez moderatora

gość
20-11-2022, 22:02:20

To też ja
3ost wiadomości są moje.
A więc jestem pewny że to alergia. Po clatrze na receptę przechodzi. Nie biorę 48h i wraca po zjedzeniu wielkiej bułki z jajkiem.
Testy alergiczne wykazały gluten, pszenicę, mleko i trochę jajko kurze.
Grzybica to nie jest bo pachwiny białe, a na mosznie oprócz czerwieni minimalne babkę pokrzywkowe.
Także panowie testy pokarmowe się kłaniają
gość
20-11-2022, 22:03:48

Bym zapomniał alergia musiała się pojawić albo po co idzie, lub po zatruciu żołądka gdzie przez tydz po pizzy z wódką bolal
gość
20-11-2022, 22:06:12

I jeszcze bym zapomniał. Autor ma pewnie alergie pokarmowe, i zespół złego wchłaniania. Stan zapalny jelit, wypadanie włosów.
Jelita przez alergie pokarmowe mają stan zapalny, przez to wartości odżywcze witaminy itp się słabo wchlaniana
gość
08-12-2022, 05:15:12

Witajcie Chłopaki,
Przychodzę Wam z pomocą.
Miałem ten sam problem na mosznie:
czerwona skóra, lekko piekąca, wrażliwa i po krótkim czasie schodząca. Zapalenie może przejść na wewnętrzne uda. Byłem u lekarza w przychodni seksuologocznej. Pani doktor powiedziała, że jest to łuszczyca moszny. Powstaje od wilgoci i grzybów. Pani doktor przepisała Daktacort krem. Zacząłem dziś stosować. A jak u Was leczenie?
Początkujący
04-07-2023, 19:03:42

Mam coś podobnego. Zaczerwienie tak jakby zaczyna się między moszna a początkiem penisa. Czasem rozrasta się na 1/3 moszny. Smaruje to Pimafucortem - tak zalecił lekarz. Czasem się zmniejsza i myślę że już jest ok i potem nawraca. Mecze się z tym od miesiąca. Wydaje mi się że zaczęło się to również wraz z wysypka na brzuchu (około 1o małych krostek bez roby, które swędziały) - po użyciu Normaclin zniknęły. Mam jeszcze czerwona wysypkę na twarzy.
Jak nie smaruje to skóra robi się mocno pofałdowana, czerwona i bardzo wysuszona.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: