Moja córka Nikola w wieku 6 lat zachorowała na Zespół Schoenleina-Henocha. Jest to choroba, która atakuje układ immunologiczny - organizm sam siebie wyniszcza.
Objawia się licznymi krwistymi wybroczynami na ciele i chorobą stawów. W późniejszym stadium powoduje wybroczyny na rękach, twarzy, obumieranie nerek, a także może atakować mięsień serca.
O tej chorobie od lekarzy usłyszałam, że jest na tle alergiczno-chemicznym. Nie wiedzą do tej pory jak to leczyć.
Po prostu lekarze wydali wyrok na moje dziecko.
Ponad miesięczny pobyt w szpitalach i podawane tam leki, w tym sterydy, które celowo osłabiały układ immunologiczny, spowodowały krwawe wymioty i ogólne złe samopoczucie mojej córki.
Zaczęłam szukać mniej inwazyjnego sposobu , aby jej pomóc. Nie poddałam się.
Podałam jej produkty HERBALIFE.
Po 6 miesiącach stosowania hematolog - onkolog pod którego stałą opieką była Nikola, wysłał ją na dokładne badania i powiedział, że chodź córka tak szybko dobrze się czuje i wygląda, mam przygotować się na to, że po tak intensywnym leczeniu w szpitalu i sterydach, będzie miała złe wyniki.
Gdy przyszłam do niego z laboratorium po prostu oniemiał.
Przytoczę jego słowa: Jak jej pomagają te produkty, to niech pani podaje jej dalej - wyniki są wspaniałe.
Moja córka rozwija się zdrowo i o przeżyciach z czasów choroby próbujemy zapomnieć. W pamięci pozostały tylko jak zły sen.
http://www.diety24.eu/naszesukcesy/nikolareszel.html
zapraszam do kontaktu na monikareszel@o2.pl