Morfina powoduje wydzielanie endorfin..po niej nie ma sie pokrzywki. a jesli nawet to nie zauważysz żę coś tam Cie gdzieś wysypalo. nie mussze tlumaczyc jak szybko użalenia i wyniszcza morfina? i to w dawkach leczniczych. morfina i takie wynalazki które stymulują szczecie uzależniają najbardziej . a dzieki za linki. postaram sie cos poprzetlumaczac ,,, ale z fachowego angielskiego jestem cienki :P
hej!Od paru dni mam na ciele jakies plamy i strasznie swedza szczegolnie w nocy.Czy to moze byc pokrzywka??Gdy jestem na zimnym powietrzu to ustepuje ale jak jest cieplo to znowu sie zaczyna!!!
pierwszy raz wysypka pozytywnie mnie zaskoczyla xD otoz dostalem takiej ciemnej, jednolitej (bez kropek) karnacji jak mulat i nie bylo to czerwone ale pod taki braz podchodzilo i wygladalo jak solara hehe :D
A dlaczego tak ci sie zrobiło? Tzn. po czym? Normalnie po ogrzaniu ciała czy coś specjalnego zrobiłeś? też bym tak chciała- żebym się mulatem robiła zamiast indianinem, hehe ( Annie)
MIX
cos nam oslabl temat - a gdzie Tomkowe specjaly???czyzby naprawde nie mozna bylo z tym nic zrobic ??? to niezla korba - jak sie z tym trzeba bedzie meczyc do emeryturki...heh...zreszta mam pytanie - jak czesto macie ww wysypki - bo ja szczerez sie przyznam ze juz nie pamietam kiedy mialem ostatni raz...probowalem juz roznych spsobow - na maxa podkrecalem temp. w samachodzie - gorace prysznice itp - a tu nic...czy tez macie to tak rzadko czy moze mpja pokrzywka zostala wywolana strsesm po tym jak sie tu naczytalem ??? dodam ze mam 27 lat i dopiero mnie to spotyka a z tego co wyczytalem to choroba ludzi "młodych" w sensie 15 - 21 lat ???