Wybierz się do Prodermy. Pani doktor Cieślińska bardzo fachowa osoba, na pewno znajdzie rozwiązanie by Ci pomóc. Mi bardzo pomogła za co jestem jej ogromnie wdzięczna. paula
Widzę, że nie tylko ja mam kłopot z nużeńcem, który chyba na dobrą sprawę zagościł sobie na mojej skórze. Mam jednak nadzieję, że strona Centrum Walki z Nużeńcem i maści na niej dostępne będą mi bardzo pomocne. Widzę, że już stosowaliście. Polecacie?
Niestety ta zaraza szerzy się w zastraszającym tempie. Teraz ja i moja rodzina. Płakać się chce. Wielu lekarzy nie traktuje poważnie tego problemu. Skoro to takie nic to dlaczego skuteczne leki są tak słabo dostępne? Boże co za średniowieczny kraj. Nie chcą nas leczyć z pasożytów.
Męczę się już dwa lata koszmar. Lekarze bagatelizuja to twierdząc że to alergia. Połowę włosów mi wypadło ale zatrzymałam to wariactwo szamponami łojotokowymi i ponieważ sklejaly się jak strąki bo to powoduje LZS. Już przetestowałem wszystkie olejki zachwalane na forach cherbaciany pichtowy srebro siarka Mydło ocet leki na świerzb leki doustne na pasożyty i nic. Kupę kasy straciłam i nicTen kto mówi że to wszyscy mają to życzę jemu aby to go spotkało co mnie łazenie podrażnienia i roztroj nerwowy depresja ale nie poddaje się i kupiłam nowy środek mam nadzieję że to pokonamy.